pas mane vyro maikes papilkėjusios, mirkydavau su vanis, bet jokio efekto dbr nusipirkau ACE, gal jos pasviesins...
Taip pat reikės laukui bėgant įsigyti baliklį iš amwy... tiesa kokia maždaug kaina?
Gal kam teko susidurti valant tusinuka is sintetinio rubo?
QUOTE(*Džela* @ 2009 08 27, 21:53)
Gal kam teko susidurti valant tusinuka is sintetinio rubo?
as daug kartu esu susibraiziusi drabuzius tusinuku, tiesiog sintetinius drabuzius iskalbiu ant ranku ryzimo uzstaciusi masinoje ir jie isnyksta
Mergytes, o kaip zomsini svarkeli issivalyti paciai? I valykla nesti kainuoja 140 LT, galvoju gal skalbti ant ranku rezimo be grezimo?
Siaip LOC valo riebalines demes. Bent man jokiu kitokiu demiu neisvalo is drabuziu (aisku sienas, spinteles, palanges nuvalo idealai, bet vat demems neriebalinems, man netiko). Uzpraeitos savaites "Vakaro zinios" bande su LOC ir kitokiom priemonem valyti kavos demes. Deja, niekas neisvale.
Del Amway baliklio... ant baliklio parasyta:
" Skalbiant: norėdami gauti geresnius balinimo rezultatus, skalbkite ne žemesnėje kaip 60 °C vandens temperatūroje. " Leiskit paklaust, ar daug drabuziu galite skalbt tokioj temperaturoj?
Del Amway baliklio... ant baliklio parasyta:
" Skalbiant: norėdami gauti geresnius balinimo rezultatus, skalbkite ne žemesnėje kaip 60 °C vandens temperatūroje. " Leiskit paklaust, ar daug drabuziu galite skalbt tokioj temperaturoj?
Baliklį ištirpinkite karštame vandenyje ir įdėkite į būgną su dozatoriumi arba prieš skalbdami pamirkykite drabužius su balikliu. Man puikiai skalbiasi
QUOTE(minte @ 2009 09 06, 19:03)
o tas amway baliklis tinka ir spalvotiems rubams?
Tinka, dar ir spalvą atgaivina. Neturi chloro, tinka ir sintetiniams drabužiams skalbti
Yra toks senas, salyginai pigus, budas skalbti ir balinti baltus medvilninius arba lininius rubus kuri naudojo dar musu mamos ir mociutes. Tinka ir spalvotai medvilnei, jei tik dazai kokybiski ir nedazo.
Nusiperkat paprasta ukiska muila, prisitarkuojat jo drozliu, istirpinat saltame vandenyje ir pamirkot nakciai. Po to, tame paciame vandenuje, virinat. Ir skalaujat.
Darbo atzvilgiu imlu, piniginiu - pigiau nei brangiso priemones. Sekmes.
Nusiperkat paprasta ukiska muila, prisitarkuojat jo drozliu, istirpinat saltame vandenyje ir pamirkot nakciai. Po to, tame paciame vandenuje, virinat. Ir skalaujat.
QUOTE(janna @ 2009 09 13, 15:22)
Yra toks senas, salyginai pigus, budas skalbti ir balinti baltus medvilninius arba lininius rubus kuri naudojo dar musu mamos ir mociutes. Tinka ir spalvotai medvilnei, jei tik dazai kokybiski ir nedazo.
Senas skalbimo budas, beja labai veiksmingas, isbandziau
QUOTE(janna @ 2009 09 13, 16:22)
Yra net gatavų drožlių pirkt
QUOTE(lialka @ 2009 09 14, 13:42)
Yra net gatavų drožlių pirkt
taip yra, man rodos esu Ringuvos muilo drozliu pirkusi, bet dbr tai neperku, susitarkuoju paprasta ukiska muila, pigiau iseina