Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėlių dėmės

kaip isvalyti uzsisenejusias is staltiesiu geltonas demes, kurios greiciausiai nuo senatves. Vanish pramirkiau visa nakti, nieko nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2009 06 09, 10:41)
kaip isvalyti uzsisenejusias is staltiesiu geltonas demes, kurios greiciausiai nuo senatves. Vanish pramirkiau visa nakti, nieko nepadeda.

Amway baliklis turėtų išvalyt. Jei reikės, kreipkis. Aš gyvenu Kaune.
Atsakyti
sveikos, gal kas turite ideju kaip atgauti normalia spalva svarkelio, kuri netycia praskalbiau masinoj su raudona skara ir dabar man demem nusidaze tas svarkelis raudonai. nejaugi tik mesti lauk? gal dar yra vilties atstatyti spalva?
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2009 06 17, 08:33)
sveikos, gal kas turite ideju kaip atgauti normalia spalva svarkelio, kuri netycia praskalbiau masinoj su raudona skara ir dabar man demem nusidaze tas svarkelis raudonai. nejaugi tik mesti lauk? gal dar yra vilties atstatyti spalva?

Tokiai atvejais gali padeti Amway baliklis. Jau keli variantai buvo, kai nudazyta drabuzi pavyko isvalyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Prasau patarimo! Sugalvojau balta palaidine pabalint su ACE . Palaidine tai balta, bet yra tokie gipiuriniai papuosimai-tai tas gipiuras liko gelsvas nuo aces! doh.gif Zodziu, prisidirbau! Gal kas zinote kuo dabar ta gipiura isbalinti,nes palaidine teks ismesti! g.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2009 07 01, 18:23)
Sveikos! Prasau patarimo! Sugalvojau balta palaidine pabalint su ACE . Palaidine tai balta, bet yra tokie gipiuriniai papuosimai-tai tas gipiuras liko gelsvas nuo aces! doh.gif Zodziu, prisidirbau! Gal kas zinote kuo dabar ta gipiura isbalinti,nes palaidine teks ismesti! g.gif Aciu!

sveika 4u.gif
nzn ar padetu jums, bet labai geras dalykas yra BALIS. Tokioje melynoje dezute, jo yra pirkti maximoje, senukuose - kitur nemaciau. Jis labai efekyviai isima ivairias demes, be chloro.
Atsakyti
Labas Super Mamytes 4u.gif
Ant baltu kelniu atsirado kazkokios geltonos, kiek i morkine panasios demes. Bandziau ace mirkyti, nepadejo, su ukisku tryniau, nepadejo.
Kelnytes naujos, tik antra karta skalbtos ir niekaip nesuprantu nuo ko jos galejo atsirasti. Galvojau, kad gal nuo uztrauktuko parudejimu, bet jis neparudejas.
Buciau labai dekinga jei kuri patartumet, kai isvalyti tas demes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 06 15, 14:38)
Amway baliklis turėtų išvalyt.

Pasidavus reklamai paemiau Anway, ir zinokit stebiuosi, isvalo isisenejusias demes, kurios jau aibe laiko buvo drabuzyje bigsmile.gif

tikrai patiko (nes niekada nemokejau isvalyt demiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugad @ 2009 07 13, 13:20)
Pasidavus reklamai paemiau Anway, ir zinokit stebiuosi, isvalo isisenejusias demes, kurios jau aibe laiko buvo drabuzyje  bigsmile.gif

tikrai patiko (nes niekada nemokejau isvalyt demiu)  blush2.gif

Bet produktus reikia pirkti ne iš prekeivių, bet iš tokio žmogaus, kuriam bet kada galėtum paskambinti ir pasitart, nes dažnai žmonėms nepaaiškinama padoriai kaip panaudot ir jie turėdami gerą daiktą nemoka juo pasinaudot. Džiaugiuosi, kad padeda wink.gif Beje tas baliklis, valo dėmes ir iš spalvotų audinių, jis neturi chloro, todėl neblukin spalvų, o jas pagyvina. Bet nesiūlau jo kiekvienam, jei žmogui Vanish ar kokia senolių receptu pagaminta priemonė valo dėmes puikiai, tia kodėl gi ne, tik va tuos senovinius būdus sunku susirasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 14 liepos 2009 - 08:39
QUOTE(zemec @ 2009 07 01, 20:23)

kai as taip pridirbus buvau, tai su vanish baltu tuo uzpylus palaikiau ir nubalino smile.gif o siaip demes geriausia su LOC arba tulziniu muilu issiima.
Atsakyti
As irgi plaunu su vanisch
Atsakyti
Man tai vistiek niekas nepadejo unsure.gif .
Atsakyti