Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėlių dėmės

Man tai buvo atradymas morku demes isskalbti su Bobo muiliuku skirtu vaikams. Aisku as iskart planu tas demeles. Bet gaunasi ir isisenejusias demes irgi isplauti. Istrynu su muilu, pamirkau, po to patrynu ir demiu nera smile.gif
Atsakyti
Mamytes reikia patarimo verysad.gif Nusipirkau labai grazia ryskia patalyne,dziaugiaus nerealiai..kol ryte atsikeliau visa bordine doh.gif oda nenusakomo raudonumo kaip nudaze.Gal kas galit patart ka man su ta patalyne daryt,kaip ta spalva uzfiksuot?Actu?Druska?Gal kam taip yra buve? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 02 01, 14:01)
kas per priemones, papasakokit placiau.
O siaip kokios geriausios jums skalbimo priemones, nes tie milteliai is PC nu nieko neskalbia...

Žinau apie ką kalba. smile.gif Bet kad gresnės priemonės už Vanish, Ace delicate ar Arel miltelius, tai- MELAS. Pati turiu tos amerikiečių (AMWAY) firmos ir skabimo miltelius, ir mirkymo priemones, ir baliklį... ir ką- pinigai kaip į balą. Vienas skirtumas- neintnsyvus kvapas. O šiaip vis tiek tenka įsigyt Vanish, nes su tom brangiom (apie 100 Lt milteliai) priemonėm užskalbčiau drabužius. Nenoriu nei pati su dėmėm vaikščiot, nei kad vaikai tokie vaikščiotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 03 11, 11:02)
Žinau apie ką kalba. smile.gif Bet kad gresnės priemonės už Vanish, Ace  delicate ar Arel miltelius, tai- MELAS. Pati turiu tos amerikiečių (AMWAY) firmos ir skabimo miltelius, ir mirkymo priemones, ir baliklį... ir ką- pinigai kaip į balą. Vienas skirtumas- neintnsyvus kvapas. O šiaip vis tiek tenka įsigyt Vanish, nes su tom brangiom (apie 100 Lt milteliai) priemonėm užskalbčiau drabužius. Nenoriu nei pati su dėmėm vaikščiot, nei kad vaikai tokie vaikščiotų  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Nu kaip neskalbia??? As naudoju ir man tikrai veiksmingos priemones. Melyniu, morku tyreles man neisimdavo nei Vanish, nei Ace, o baliklis is Amway isima be problemu mirksiukas.gif Milteliai tikrai nebrangus. Juk ju labai mazai reikia, is to poko iseina apie 100 skalbimu...vieno skalbimo kaina iseina 1 Lt (tie kas turi nuolaidu korteles , tai dar pigiau). o keik kainuoja vienas skalbimas su milteliais Ariel? g.gif
Atsakyti
As irgi patenkinta milteliais Amway. Man jie geriau skalbia, nera to kvapo, ir dulkiu, kaip nuo paprastu skalbimo milteliu. 4u.gif
O tas PreWash'as tai visai thumbup.gif , visas demes isima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 03 11, 12:02)
Žinau apie ką kalba. smile.gif Bet kad gresnės priemonės už Vanish, Ace  delicate ar Arel miltelius, tai- MELAS. Pati turiu tos amerikiečių (AMWAY) firmos ir skabimo miltelius, ir mirkymo priemones, ir baliklį... ir ką- pinigai kaip į balą. Vienas skirtumas- neintnsyvus kvapas. O šiaip vis tiek tenka įsigyt Vanish, nes su tom brangiom (apie 100 Lt milteliai) priemonėm užskalbčiau drabužius. Nenoriu nei pati su dėmėm vaikščiot, nei kad vaikai tokie vaikščiotų  mirksiukas.gif

Dar prie to noreciau pridurti, kad skalbiant AMWAY milteliais, jokiais kitais skalbti toje pacioje skalbykleje nepatariama, t.y. isigijai ipakavima ir tik tais milteliais skalbi, nes kitu lieka ir "efektas" buna ne toks.
Atsakyti
Patarkit kaip isvalyt guaso demes is drabuziu. Per nakti mirkiau saltam vandenyje ir Vanich pyliau - nieko nepadeda.
Atsakyti
na man tik ukiskas muilas labiausiai padeda nuo visokiu demiu.Buna jo ir skysto pirkti,arba paciai galima pastarkuoti,vandenyje istirpinti ir to tirpaliuko ant demes uztepti,ir po to skalbti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 11 11, 11:30)
Aš turėjau omeny ne purškiamą, o tą, kuris milteliais mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nieko vertas, kam patinka galiu parūpinti dar turiu pusę butelio maždaug.
Atsakyti
MAN WENISH - TAI IS VIS NIEKO NEISIMA, O ICE DELICATE TAI thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos gal zinot kaip isplaut kiaulpienes demes visas striukes priekis suvarytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(indreivile @ 2009 05 21, 14:34)
sveikos merginos  gal zinot kaip isplaut kiaulpienes demes visas striukes priekis suvarytas  g.gif

Užpurškite PreWash,palaukite 20min ir turėtų išsiskalbti 4u.gif
Atsakyti