puiki tema , prisiskaičiau patarimų, dabar bėgu skalbti šokolado ir žolės dėmių. Ačiū mergaitėms pasakysiu, jei dėmės išnyks.
tai wat pas mane ant keduku uzkrito nuo desrainio padaziukas lb nedideles demeles bet visgi demeles ir noreciau jas pasalinti o kedukai atrodytu taip ir suprasit kas per medziaga aciu is anksto uz padesiancius atsakymus
http://img71.imagesh...izdas116tb7.jpg
nuotauka
http://img71.imagesh...izdas116tb7.jpg
nuotauka
sveikutėles, turiu baltas kelnes sudėtis: 50% cotton, 45% Polyester, 5% Elestan, su kuo išsiskalbtu gelsvos dėmės, jos įsisenėjusios skalbt rašo, kad galima 30laipsnių temperatūroje
padekit drauges vaikutis apsikabino mane ir rankos buvo istepliotos kiviu, tai nuvarvejo man per visa geltona palaidine, buvau pamerkus i miltelius, neissiplauna, tryniau ringuvos muilu neima, ka daryt???
Turiu ir as problemele - nusipirkau mudymosi kostiumeli (balta su juodais krasteliais) , o dziudami tie krasteliai nudaze balta medziaga, dabar atrodo nei siaip nei taip. Ar galima kazkaip ta viska panaikinti???
Patrkite prasau tik vakar nupirkau nauja zalia bliuske audinis tamposi ir valgydama salotos netycia pastaciau aliejaus laseli , bandziau su ukiniu muilu,su druska, su fairy nieko nepadeda nu taip gaila kad nemoku parasyti
bandysiu zole valyt su muilu,jei nepavyks meginsiu su actu
seip pati naudoju ace delikeit gerai isima demes
seip pati naudoju ace delikeit gerai isima demes
QUOTE(Tatli @ 2008 06 13, 14:03)
Patrkite prasau tik vakar nupirkau nauja zalia bliuske audinis tamposi ir valgydama salotos netycia pastaciau aliejaus laseli , bandziau su ukiniu muilu,su druska, su fairy nieko nepadeda nu taip gaila kad nemoku parasyti
Išimtų 100% L.O.C. (Amway) koncentratas ant nedrėkintos dėmės.
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 25, 21:59)
Man WANISH visas demes pasalina
o mane vanishas nuvyle kai nepanaikino kavos demes, nors reklamoje ka kita rodo
sweiki, padekit ir rekomenduokit, nutiko beda, nusidaze baltas kalnierius megztinio raudonai salbiant skalbimo masina , kitos spalvos megstinio melynos(tokios ir buwo) noreciau ta raudonuma isnaikinti, bet kaip....?toki grazu megztini wyro sugadinau....
QUOTE(lialka @ 2008 06 21, 16:04)
Išimtų 100% L.O.C. (Amway) koncentratas ant nedrėkintos dėmės.
turiu tą locą,niekam tikęs,išmesti 40lt,geriausias muilas su tulžimi,beveik visas dėmes išvalo.