Mano istorija turi labai ilga priesistore. Gimiau normalaus svorio ~3,5 kg. Vaikas buvau kudas. Dar apie 13-us metus buvau plonyte ( pasiziurejus foto - nesitiki ). Beje valgiau visada labai daug, mano ir tecio porcijos buvo vienodos, mano netgi ir didesnes. Mesa, bulves, sokoladai, tortai ir pan. Esu smalize. Nesuprantu kaip zmogau gali tilpti toks kiekis cepelinu kuriuos as suvalgydavau. Tai va. Atsitiko dar ir taip kad pradejau gerti vaistus, ir net ne vienus, o 4 rusiu. Vaistu aprasymuose pazymeta, jog gali augti svoris ir kad turiu ribot mityba. Bet to nedariau ir pradejau sparciai storeti. 22 metu sveriau 97kg

. Iki to laiko buvo milijonai bandymu laikytis dietos, lankyti sportus ir panasiai. Viskas veltui. Tai baigdavosi persivalgymais ir istisais gulejimais lovoje. Neimanomus kiekius galejau suvalgyti. Turiu drauga, kuris mane labai palaike, visada sake kad labai patinku tokia kokia esu. As net nusirengt pries ji negaledavau. Kartais abu pasijuokdavom is manes. Bet visi juokai kazkaip "nepraeidavo", lysdavo gilyn ir gilyn. Skubiai keitesi drabuziai. Pora menesiu - ir nebeitelpu i kelnes, marskinelius ir netgi apatinius. Jau juokas nebeeme. Ir mama komentarus pradejo sakyt, net pas gydytoja nusiunte, kas cia daros, vos ne 5 menesiai ir dukra priauga 30 kg.
Atejo velykos. Dar viska sau leidau. Po velyku - STOP. Prasidejo. Emiau lankyti joga ( tai pakeite ne tik mano vyravusias nuotaikas, bet eme stangreti kunas, emiau ploneti ). Visai atsisakiau mesos, tiesa, mesos atsisakymas tai buvo daugiau moralinis klausimas, nei sveikatos ar lieknejimo. Nors mano jogos mokytojai sako kad puikiausiai svoris pradeda kristi atsisakius mesos. Apie vegetarizma prisiskaiciau begale knygu, ir tvirtai tikiu kad niekad nebegrisiu prie mesos ( tiesa, zuvi ir kiausinius dar valgau, bet netrukus ir to nebeliks mano valgiarastyje). Mano diena prasidedavo svieziomis morku sultimis ( labai svarbu kad jos butu isspaustos pries pat geriant ), vaisiais, varske ir kitokiais "nepiktais" produktais. Pietus - salotos, kartais jogurtas. Vakariene - arbata su medum ir pan. Kas idomiausia, alkana nesijauciau, nes darzoviu valgiau iki soties. Lesiai, soju kepsneliai, kuriuos imanoma paruosti taip kad neatskirsi nuo mesos. Daug sriubu, riesutu, kosiu. Draugas valgo mesa

Bet kazkaip i tai ziuriu paprastai. Nores- atsisakys, tik yra susitarimas ,kad man nesiulo. Zodziu netekau 20 kg. Nuo kovo 28 d. ~ 3 menesiai. Saves neprievartauju, tiesiog stengiuosi isiklausyt i kuna. Jei istrokstu - vanduo su citrina ( cia beje ajurvedinis patarimas ). Pries valgi toki misini valgiau "Sali", grudu visokiausiu, i koses maisydavau. Ir jokio alkoholio! As kazkaip ilgai ejau iki savo tokio luzio. Jei kazkam kils konkretus klausimai, parasykit, mielai pasidalinsiu savo patirtim, nes cia 10 puslapiu neuztektu kad viska parasyt. Sekmes visom!