Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo.

QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 22, 13:31)
Dar sugrįžau čia:)
Labai patiko man šitas komentaras. Taip, tai teisingai, tai logika, kuria ir aš vadovaujuosi.
Šiaip iš tikrųjų, atvirai, anksčiau ir aš buvau tokioje pačioje situacijoje, tik priešingose pusėse.
Prieš gal 6 metus buvau gavęs tuo metu neblogą darbą užsienyje už 3000 EUR (Lietuvoje teuždirbau virš 1000 EUR nedaug tuo metu). Draugavau. Ji prašė nevažiuoti. Ir nevažiavau. Po 2 metų išsiskyrėm, bet nesigailėjau sprendimo, nes santykiai, žmogus man buvo daug svarbiau, nei pinigai. Netgi ir po to, kai nelaimingai baigėsi.
O būtent - man santykiuose tai yra kūrimas visko kartu ir buvimas drauge. Atskirai kažką darant tai nė poros nereikia, juk vistiek kas sau. O ir pati sakė - ar grįš nežino (bet laukt). Tai aš irgi sakau, ar lauksiu, ar ko nesusirasiu, nežinau, o jeigu grįšim, žiūrėsim:)

Paziuresiu, kai senkesi, kai vaiku turesi, ir reiks juos viskuom aprupint, ar taip pat lygiai bus nesvarbu pinigai biggrin.gif
O juk nebutina jums buvo buti atskirai, galejai ir tu vaziuoti...
Bet matyt netikot vienas kitam ir viskas, nereikia cia dangstytis kazkuom.
Yra zmones ,kurie kazko siekia tobuleja, ir nebijo kaitos, kitiems gerai tiek kiek turi ir taip gyvena sau.
Bet sunkiau kai vyras taip nieko nesiekia, daznai sunku moterims su tokiu. Mano viena pazystama su tokiu vyru po daug metu issiskyre, sako pavargau vis stumt, nieko jam nereikejo, viskas visada gerai buvo. Ji savo jegomis nama nusipirko, isirenge, vyras visada vos ne ant minimumo ar siek tiek daugiau, ir jam gerai nuolat, gerai jei abiem pusem tai gerai ir taip tinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 birželio 2017 - 13:14
QUOTE(Monteverte @ 2017 06 22, 13:49)
Nu bet ne visus ir vien tik myllimasis džiugins be artimųjų, draugų ir t.t. unsure.gif
Vien meile kaip sakoma irgi gyvas nebūsi, be to normalioje situacijoje mylimi ne tik vyrai/moterys, bet ir tėvai, broliai, seserys.

Tai jie niekur juk nedingsta, net ir Lietuvoje gyvenat, ne visi salia kur gyvena, susitinka per Kaledas, Velykas, kokias didesnes sventes ir viskas biggrin.gif
Zinok, kai turi vaiku pasikeicia visas tas poziuris, visos seses ir broliai ir draugai nueina i antra plana, ziuri kas tavo seimai geriausia, kas tavo vaikams geriausia, jau tada dziugina ne tik mylimasis, bet ir vaikai sava seima, o ta tevu seseru broliu seima, tampa jau gimine ir jei susituokia , gimdo vaikus, i rjau nebera taip kaip vaikysteje, tai juk naturalus procesas..., o draugu susirandi, ten kur gyveni. O gimines irgi dalis atvaziuoja biggrin.gif
As pzv turiu dali giminaiciu cia, dali Lietuvoje, Draugai is vis po visa psauly issibarste. Bet laiko tai uztenka tik savo seimai, labai labai retiems susitikimams su draugais ir giminaiciais biggrin.gif Bet bendraujam per Fb, skypa, telefona, ne karo metai juk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 birželio 2017 - 13:16
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 22, 14:12)
Tai jie niekur juk nedingsta, net ir Lietuvoje gyvenat, ne visi salia kur gyvena, susitinka per Kaledas, Velykas, kokias didesnes sventes ir viskas  biggrin.gif
Zinok, kai turi vaiku pasikeicia visas tas poziuris, visos seses ir broliai ir draugai nueina i antra plana, ziuri kas tavo seimai geriausia, kas tavo vaikams geriausia, jau tada dziugina ne tik mylimasis, bet ir vaikai sava seima, o draugu susirandi, ten kur gyveni. O gimines irgi dalis atvaziuoja  biggrin.gif
As pzv turiu dali giminaiciu cia, dali Lietuvoje, Draugai is vis po visa psauly issibarste. Bet laiko tai uztenka tik savo seimai, labai labai retiems susitikimams su draugais ir giminaiciais  biggrin.gif  Bet bendraujam per Fb, skypa, telefona, ne karo metai juk  biggrin.gif

Nu ne viskas. Aš stengiuosi maksimaliai dažnai savo tėvus aplankyti ax.gif Negalėčiau be jų emigruoti, imčiau su savimi. Nenoriu būti po ta, kuri metų metais depresijoje sėdi ir graužiasi, kad neįvertino savo tėvų, kol gyvi buvo...
Skype gerai, bet ne ant tiek. Per skype neapkabinsi, neprisiglausi. Reikia gyventi gyvai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 06 22, 14:18)
Nu ne viskas. Aš stengiuosi maksimaliai dažnai savo tėvus aplankyti ax.gif Negalėčiau be jų emigruoti, imčiau su savimi. Nenoriu būti po ta, kuri metų metais depresijoje sėdi ir graužiasi, kad neįvertino savo tėvų, kol gyvi buvo...
Skype gerai, bet ne ant tiek. Per skype neapkabinsi, neprisiglausi. Reikia gyventi gyvai.

Tai va ir ima zmones arba buna daznai vazineja, arba buna jau tevai mire, visaip buna, susitvarko zmones kazkaip ta situacija, sunkiau, kai i kita zemyna isvyksta. Be to tevai daznai ne po viena vaika turi, taigi su visais negali gyventi ir gal jau ir siaip nori siek tiek ir vieni be vaiku pabuti biggrin.gif . Ir galu gale jau kai uzaugi ne tevai svarbiausi tampa , o savi vaikai, idealu, kai visi salia ir gali daznai matytis, bet realybeje apie 1mln lietuviu emigrave..bet as galvoju is savo puses, jei mano vaikams pasitaikytu geras sansas tobuleti darbe, su geru atlyginimu, tai nejau as laikyciau juos uz padurku, kad nevaziuotu? Uzauga ir viskas ir skrenda is savu lizdu, savo gyvenimo kurtis, savus vaikus jau apkabina ir glaudzia..man kazkaip jau nebereikai tu apsikabinimu su tevais, uztenka pabendrauti susitikti kelis kart per metus, manau vaikus reikia glaust , buti su jais kiek gali, kol maziukai, o paskui sugebet paleisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 birželio 2017 - 13:37
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 22, 13:12)
Tai jie niekur juk nedingsta, net ir Lietuvoje gyvenat, ne visi salia kur gyvena, susitinka per Kaledas, Velykas, kokias didesnes sventes ir viskas  biggrin.gif
Zinok, kai turi vaiku pasikeicia visas tas poziuris, visos seses ir broliai ir draugai nueina i antra plana, ziuri kas tavo seimai geriausia, kas tavo vaikams geriausia, jau tada dziugina ne tik mylimasis, bet ir vaikai sava seima, o ta tevu seseru broliu seima, tampa jau gimine ir jei susituokia , gimdo vaikus, i rjau nebera taip kaip vaikysteje, tai juk naturalus procesas..., o draugu susirandi, ten kur gyveni. O gimines irgi dalis atvaziuoja  biggrin.gif
As pzv turiu dali giminaiciu cia, dali Lietuvoje, Draugai is vis po visa psauly issibarste. Bet laiko tai uztenka tik savo seimai, labai labai retiems susitikimams su draugais ir giminaiciais  biggrin.gif  Bet bendraujam per Fb, skypa, telefona, ne karo metai juk  biggrin.gif

Tai kad ir santykiai su draugais pasikeičia, kai jie susilaukia vaikų. Jie pradeda neturėti laiko, prioritetai kiti, galimybės kitokios... Jei susitinka, tai dažniau su tais, kurie patys turi vaikų.
Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2017 06 22, 15:06)
Tai kad ir santykiai su draugais pasikeičia, kai jie susilaukia vaikų. Jie pradeda neturėti laiko, prioritetai kiti, galimybės kitokios... Jei susitinka, tai dažniau su tais, kurie patys turi vaikų.

vat ta ir sakau 4u.gif paskui gal veliau, jau kai vaikai paauga, to laiko atsiranda vel daugiau, bet tikri draugai niekur ir nedingsta net ir metus nesimacius, susitikus nieko nesijaucia ir protingi zmones tai supranta biggrin.gif
Atsakyti
Is savo patirties tai galeciau daryti isvada, kad moteru vienu palikti negalima, nes susikurvins, didele tikimybe.
Gal autorius ir apie sita galimybe pagalvojo? Kartais geras pareigas moterys gauna per antra gala.
Ta jo moteris megsta draugus, jai nereikia daug buti kartu, labai rizikinga asmenybe tokiems variantams.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 22, 16:55)
Is savo patirties tai galeciau daryti isvada, kad moteru vienu palikti negalima, nes susikurvins, didele tikimybe.
Gal autorius ir apie sita galimybe pagalvojo? Kartais geras pareigas moterys gauna per antra gala.
Ta jo moteris megsta draugus, jai nereikia daug buti kartu, labai rizikinga asmenybe tokiems variantams.

Nu kaip matau tavo nuomone apie moteris nebloga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 22, 10:19)
Nepalikau dėl gaunamos didelės algos

Tai vaziuokit abu i ta londe ...... biggrin.gif
Viskas sudeliuota del euru ......smagu kai yrrr tu babkiu -bet neidomu be salia partnerio.
o veliau tie uzdirbti eurai kis koja santykiam,as turiu daug o tu nieko neturi..... vertybes ?? nafik
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 22, 12:54)
Paziuresiu, kai senkesi, kai vaiku turesi, ir reiks juos viskuom aprupint, ar taip pat lygiai  bus nesvarbu pinigai  biggrin.gif
O juk nebutina jums buvo buti atskirai, galejai ir tu vaziuoti...
Bet matyt netikot vienas kitam ir viskas, nereikia cia dangstytis kazkuom.
Yra zmones ,kurie kazko siekia tobuleja, ir nebijo kaitos, kitiems gerai tiek kiek turi ir taip gyvena sau.
Bet sunkiau kai vyras taip nieko nesiekia, daznai sunku moterims su tokiu. Mano viena pazystama su tokiu vyru po daug metu issiskyre, sako pavargau vis stumt, nieko jam nereikejo, viskas visada gerai buvo. Ji savo jegomis nama nusipirko, isirenge, vyras visada vos ne ant minimumo ar siek tiek daugiau, ir jam gerai nuolat, gerai jei abiem pusem tai gerai ir taip tinka...

Viskas gal gerai ,kai myli ir santuokoje o kai taip -siandien Petras rytoj Fedkinas ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 22 birželio 2017 - 22:05

Jei zmogus turi tam polinki, tai ir santuokoje bus siandien Maryte, rytoj Kazyte, o zmona vistiek nieko nezino, tai poryt Petrute ar Aldute. Arba uzteks ir vienos prie zmonos. Santuokos liudijimas nuo to nesaugo.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 06 22, 23:08)
Viskas gal gerai ,kai myli ir santuokoje o kai taip -siandien Petras rytoj Fedkinas ......

Tai pirma ir buna meile, paskui santuoka, jei nesugebi pradzioje derintis, ieskoti kompromisu, tai santuokos ir nebus biggrin.gif
Atsakyti
Zinau vieną porą, kuri visur kartu. Ji mokesi vienoje salyje, jis - dirbo. Ji gavo darba kitoje salyje- jis vyko kartu, jis gavo labai gera darba dar kitoje salyje - ji vyko kartu (nors ta salis jai ne prie sirdies buvo), bet vienas del kito aukojosi ne vienerius metus, ir taip jiems pavyko pasiekti karjeros (las, beje, abiems svarbu gyvenime) neprarandant vienas kito. Dabar abu gyvena ir dirba svecioje salyje mylimus darbus, kartu planuoja atostogas, vestuves.. smile.gif
Atsakyti