QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 22, 13:31)
Dar sugrįžau čia:)
Labai patiko man šitas komentaras. Taip, tai teisingai, tai logika, kuria ir aš vadovaujuosi.
Šiaip iš tikrųjų, atvirai, anksčiau ir aš buvau tokioje pačioje situacijoje, tik priešingose pusėse.
Prieš gal 6 metus buvau gavęs tuo metu neblogą darbą užsienyje už 3000 EUR (Lietuvoje teuždirbau virš 1000 EUR nedaug tuo metu). Draugavau. Ji prašė nevažiuoti. Ir nevažiavau. Po 2 metų išsiskyrėm, bet nesigailėjau sprendimo, nes santykiai, žmogus man buvo daug svarbiau, nei pinigai. Netgi ir po to, kai nelaimingai baigėsi.
O būtent - man santykiuose tai yra kūrimas visko kartu ir buvimas drauge. Atskirai kažką darant tai nė poros nereikia, juk vistiek kas sau. O ir pati sakė - ar grįš nežino (bet laukt). Tai aš irgi sakau, ar lauksiu, ar ko nesusirasiu, nežinau, o jeigu grįšim, žiūrėsim:)
Labai patiko man šitas komentaras. Taip, tai teisingai, tai logika, kuria ir aš vadovaujuosi.
Šiaip iš tikrųjų, atvirai, anksčiau ir aš buvau tokioje pačioje situacijoje, tik priešingose pusėse.
Prieš gal 6 metus buvau gavęs tuo metu neblogą darbą užsienyje už 3000 EUR (Lietuvoje teuždirbau virš 1000 EUR nedaug tuo metu). Draugavau. Ji prašė nevažiuoti. Ir nevažiavau. Po 2 metų išsiskyrėm, bet nesigailėjau sprendimo, nes santykiai, žmogus man buvo daug svarbiau, nei pinigai. Netgi ir po to, kai nelaimingai baigėsi.
O būtent - man santykiuose tai yra kūrimas visko kartu ir buvimas drauge. Atskirai kažką darant tai nė poros nereikia, juk vistiek kas sau. O ir pati sakė - ar grįš nežino (bet laukt). Tai aš irgi sakau, ar lauksiu, ar ko nesusirasiu, nežinau, o jeigu grįšim, žiūrėsim:)
Paziuresiu, kai senkesi, kai vaiku turesi, ir reiks juos viskuom aprupint, ar taip pat lygiai bus nesvarbu pinigai

O juk nebutina jums buvo buti atskirai, galejai ir tu vaziuoti...
Bet matyt netikot vienas kitam ir viskas, nereikia cia dangstytis kazkuom.
Yra zmones ,kurie kazko siekia tobuleja, ir nebijo kaitos, kitiems gerai tiek kiek turi ir taip gyvena sau.
Bet sunkiau kai vyras taip nieko nesiekia, daznai sunku moterims su tokiu. Mano viena pazystama su tokiu vyru po daug metu issiskyre, sako pavargau vis stumt, nieko jam nereikejo, viskas visada gerai buvo. Ji savo jegomis nama nusipirko, isirenge, vyras visada vos ne ant minimumo ar siek tiek daugiau, ir jam gerai nuolat, gerai jei abiem pusem tai gerai ir taip tinka...