Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo.

QUOTE(given444 @ 2017 06 22, 09:06)
10tūkst?
skamba nerealiai. ir verskis per galvą, konkuruok su partneriu visą gyvenimą. užtenka, kad darbe visi konkuruoja...o čia - prieš mylimą žmogų.... unsure.gif
man tokia alga neįtikinama.
kurioj čia srity?
IT ar teisė ?

taigi, labai laabai ribotam laikui.

realu, Londone transporto vadybininke, jau Lietuvoje nemazai gavo, vadinasi turi patirties.
Atsakyti
Gerai:)

Dėkui visiems už komentarus:)

Galime uždaryti šią temą.

Tiesiog išvada: vieniems tinka bendravimas per atstumą, kitiems netinka.

Aš gi padarysiu šitaip: tegul ji važiuoja (faktiškai mane palieka ir pasirenka karjerą), aš ją palieku, o jeigu mums lemta, gal kada kai ji grįš susitiksime, vėl tapsime pora ir susituoksim bei turėsim daug vaikųsmile.gif)

Filmo verta pabaiga būtų!

Iki, daugiau nebeskaitysiu temos, tai galite nekomentuoti. Dar kartą ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomasTomas_naudotojas: 22 birželio 2017 - 10:41
QUOTE(vilnera @ 2017 06 22, 09:19)
biggrin.gif  Na na. Aišku, kai kam tas yr begalinio gerumo įrodymas, ir net nekyla minčių, kad prie vietos riša ir gyvenimą sudaro ne vien alga. O juk yra ir gyvenamoji vieta, kuri galbūt labai svarbi, draugai, šeima, artimi žmonės, mėgstami ritualai gal, vietos, daug smulkmenų, kurie riša prie tos vietos, kurioje esi ir galbūt visai nenori jos keist į kitą. Ir kad esi ne daiktas, kuriam va tokia gera draugė ima ir ieško darbo, kad su savim, kaip šunį ar kaip kokį bagažą išsivežt.
O apie milijonų dalybas - tai sakot, mylimą žmogų galima nusipirkt?

Cia kiap nori taip ziuri mirksiukas.gif
Ne apie zmogaus nupirkima kalba buvo , o apie materialaus gerbuvio susikurima doh.gif , juk su tokia alga galima tikrai neblogai susitvarkyti ateiti. Tik labai turtingas vyras gali prasyti moters nedirbti tokio darbo, kai turi ka pasiulyti, o jei neturi tai negali stabdyti. O kai meiles nera tai ir atsiranda visokiu kitu svarbumu kaip draugai ir t.t. As myliu savo vyra ir man svarbiausias jis ne kiti zmones ar aplinkos, ir jei jis uzsimanytu vaziuoti dirbti kazin kur nedrausciau ir nesiskirciau, jei galeciau vykciau kartu, jei ne laukciau. Ir buve mums taip gyvenime, kazkada as isvaziavau i mokslus jis manes lauke, buvo tarpas kai jis dirbo kitoj saly, as jo laukiau, taip buna kartais gyvenime, kai ne vienus metus su zmogum bendrauji ir kai tikria myli, kartais tenka ir atskirai pagyventi, aisku ne visi santykiai tai atlaikto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 birželio 2017 - 11:02
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 22, 10:39)

Tiesiog išvada: vieniems tinka bendravimas per atstumą, kitiems netinka.

Iki, daugiau nebeskaitysiu temos, tai galite nekomentuoti.

Manau, Tomai, esi jai per prastas, kaip zmogus.
Ir ne piniguose problema. Nesugebi suvokti adekvaciai situacijos.
Prie ko cia gyvenimas per atstuma, galima ir negyvent per atstuma. O nuspresti koks darbas yra svarbesnis ziurint is abieju perspektyvos.
To vertinimo nesimato, tai reiskia nesuvoki, nei kad reikia ziuret perspektyva o ne laikina buvoma atskirai, o jei neenorima gyventi atskirai tai negalima buti savo darbo ir draugu vergu.

Neskaityk daugiau, nuo forumo pabeegsi, nuo saves ir savo probemu - ne
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 22, 11:19)
Nepalikau dėl gaunamos didelės algos (uždirbu tiek, kiek man reikia, be to, lieku LT su artimaisiais, draugais, įprastine aplinka, todėl tikrai neturiu ko pavydėt, vien tik pinigai nežavi kitur).
Palikau, nes neįsivaizduoju bendravimo per atstumą.
Žinot, aš geriau savaitgalius su draugais praleisiu, padėdamas artimiesiems kad ir žolę nupjaut,,,,,,,,

tai tiek ir tos meiles, nuo to reikejo ir pradeti , va kai is tikro pamilsit kitaip snekesit, nedziugins, nei draugai, nei artimieji, nei zoles pjovimas, be mylimo zmogaus.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 22, 11:55)
Prie ko cia gyvenimas per atstuma, galima ir negyvent per atstuma. O nuspresti koks darbas yra svarbesnis ziurint is abieju perspektyvos.
To vertinimo nesimato, tai reiskia nesuvoki, nei kad reikia ziuret perspektyva o ne laikina buvoma atskirai, o jei neenorima gyventi atskirai tai negalima buti savo darbo ir draugu vergu.

4u.gif
kazkaip toks jausmas, kad ir jis panasu darba dirba ir uzsigavo gal, kad jam tokio nepasiule biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 22, 11:39)
Galime uždaryti šią temą.
Iki, daugiau nebeskaitysiu temos, tai galite nekomentuoti. Dar kartą ačiū.

aha, vadovaut matosi megsit, deja, komentuos zmones jei nores, o tu aisku gali neskaityri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 15:41)
Žinot, čia meilė vs. pinigai dilema.

Tomo rezultatas: nei meilės, nei pinigų, daug užgautų ambicijų
Tomo ex rezultatas: pinigų bus, atsikratė neperspektyvių santykių ir yra atvira naujoms galimybėms

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 22, 10:55)

labai teisingi pastebėjimai
ir net nebuvo būtina dabar nuspręsti, kuris darbas svarbesnis, buvo galima palaukti kelis mėnesius. Juolab, kad visko pasitaiko, gal ji būtų grįžusi po kelių mėnesių.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 22, 09:00)
Vyrai paprastai dirba uzdirba. Jei tai pasidaro nereiksminga - tada tai rimta problema.

taip, ne visi vyrai sugeba susitvarkyti su tokia situacija. būna, kad išvis atranda priežasčių nebedirbti ir degraduoja visomis prasmėmis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 22, 08:32)
Kaip supratau, Tomo darbas yra ne kazin koks, pinigu tik pakanka, todel jei jis nesugeba suvokti, kad jo darbas yra ANTRARUSIS ir NEREIKSMINGAS lyginant su

lyginant su šeima, giminėm, draugais, miela šalim, galimybė kalbėt lietuviškai ir augint tokius vaikus...jums svarbu tik darbas ir jo alga? netgi nemylimas darbas, svarbu alga?
pats nekenčiat Uk ir sakot, jog londonas tik nebent pinigų kalimui, laikina stotelė.
o Tomui vertybės ne vien pinigai.
mane irgi nežavėtų, jei dėl babkių kažkas lėktų kažkur.
geriau babkes kartu sukurpt. jei per atstumą - tai labai laikiną laiko tarpą, pasikartosiu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 22, 08:55)
. O nuspresti koks darbas yra svarbesnis ziurint is abieju perspektyvos.
To vertinimo nesimato, tai reiskia nesuvoki, nei kad reikia ziuret perspektyva o ne laikina buvoma atskirai,  rolleyes.gif

rolleyes.gif taigi pats sakei, jog nuo uždirbančios moters - kaip nuo bombos lėkt.
moters pinigai - JOS pinigai.
ne per prastas.
nėra žmonių per prastų, nebent netiko viens kitam ir tiek.
ir ačiū dievui, susiras pagal sielą ir širdį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 birželio 2017 - 12:18
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 21, 23:44)
As pradeciau jaustis prastai, jei MB tiek pradetu uzdirbti. Manau, manes nebutu uz ka myleti tada.
Ir ne del to, kad galvoju, kad manes nera uz ka, bet tikrai nepasitikiu savaja, kad ji rastu uz ka.
Gal ir autorius nepasitiki, na pazais juo, o po to prades sokdinti, kaip virsininke eilini pavaldini.
Bus vyras na pobegushkach (pastumdelis lietuviskai)

Cia jau kompleksai ir meiles trukumas biggrin.gif Jei myli, tokiu klausimu nekyla, ar myles mane kai mazai uzdirbsiu, kai sirgisu, kai atistiks nelaime....jei myli ir myles, jei nemyli, o tik naudojasi del pinigu aisku tapsi nereiklaingas smile.gif
O tai jei vyras uzdirba daugiau taip irgi pradeda elgtis su moterim, vien del to, kad uzdirba daugiau, ar del to kad jis paparsciausiai nemoka elgtis su kitais zmonem?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 22 birželio 2017 - 12:23
[quote=given444,2017 06 22, 13:17]
lyginant su šeima, giminėm, draugais, miela šalim, galimybė kalbėt lietuviškai ir augint tokius vaikus...jums svarbu tik darbas ir jo alga? netgi nemylimas darbas, svarbu alga?
pats nekenčiat Uk ir sakot, jog londonas tik nebent pinigų kalimui, laikina stotelė.
geriau babkes kartu sukurpt. jei per atstumą - tai labai laikiną laiko tarpą, pasikartosiu.
Papildyta:

Dar sugrįžau čia:)

Labai patiko man šitas komentaras. Taip, tai teisingai, tai logika, kuria ir aš vadovaujuosi.

Šiaip iš tikrųjų, atvirai, anksčiau ir aš buvau tokioje pačioje situacijoje, tik priešingose pusėse.

Prieš gal 6 metus buvau gavęs tuo metu neblogą darbą užsienyje už 3000 EUR (Lietuvoje teuždirbau virš 1000 EUR nedaug tuo metu). Draugavau. Ji prašė nevažiuoti. Ir nevažiavau. Po 2 metų išsiskyrėm, bet nesigailėjau sprendimo, nes santykiai, žmogus man buvo daug svarbiau, nei pinigai. Netgi ir po to, kai nelaimingai baigėsi.

O būtent - man santykiuose tai yra kūrimas visko kartu ir buvimas drauge. Atskirai kažką darant tai nė poros nereikia, juk vistiek kas sau. O ir pati sakė - ar grįš nežino (bet laukt). Tai aš irgi sakau, ar lauksiu, ar ko nesusirasiu, nežinau, o jeigu grįšim, žiūrėsim:)
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 06 22, 13:17)
nėra žmonių per prastų, nebent netiko viens kitam ir tiek.
ir ačiū dievui, susiras pagal sielą ir širdį.

tikrai? sukaupt kartu tokia suma gyvenant Lietuvoje... per kiek desimtmeciu? bigsmile.gif
Aisku pinigai nera svarbiausias dalykas, bet nu atlyginimas visgi labai jau nemenkas siuo atveju, kad taip lengvabudiskai atmesti. Ir darbas jai patinka kaip suprantu, jai tai augimas, didesnes galimybes. per tuos 3 m gali laisvai susitaupyti 100 t , taigi visgi nesimeto tokios sumos...As uz tai, kad moteris visada butu finansiskai stipri ir nepriklausoma nuo vyro, tai jai sis sansas superinis.
Kodel jis negalejo vaziuoti kartu? Koks tas jo stebuklingas nepakeiciams darbas? O viska ka surasiai seima aplinka ir t.t. tikrai nublanksta pries meile ir mylima zmogu, nu bet aisku jei teveliai ri draugai sulaukus tokiu metu dar vsi svarbiau,tai gal ne laikas dar rimtiems santykiams biggrin.gif , o lietuviskai nedraudziama Londone sneketi biggrin.gif

Pritariu 4u.gif
Manau jai tik bus geriau be tokio vyro, kuri satrodo labai jau nelankstus,kaip teisingai Idomucia pastebejo. ir tos meiles ne prudai, keistas man dar tas jo poziuris, kad 32 m tai jau labai daug doh.gif ypac vyrui, o ir moteris jau matai turi buti kazkokia suaugusi (nezinau ,ka tai reiskia, manau kaip tik ji labai atsakinga ir suaugusi, kad gauna tokius pasiulymus). Paprasciausiai buvo 2 zmones bendravo ir issaiskino, kad jiems ne pakeliui, jei ne tas darbas, butu kazkas kitkas, taip buna, gerai kol dar nebuvo pradeje kurt seimos. Abu tikriasuiai rast sau labiau tinkamus.

Mano kolega pvz vienas turi seima Indijoje, skraido kas keli menesiai ir nieko gyvena taip jau 3 m, sako ten jie su gimine jiems ne liudna, o as sako pakentesiu, del ateities, del seimos , klausiu ko cia neatsiveza, sako, ten vaikams geriau kol kas , gal ateityje atsives. Labai daug tokiu atveju, zmones realistiskai ziuri i gyvenima, aisku idealu butu, kai visi salia, visi savoj saly, bet, deja, siais laikais mazai kam taip tobulai iseina. jei ir pats esi gimtinej, dalis giminaiciu, draugu vis tiek isivazineje. O cia toks sansa moteriia, per 3 m gali uzsidirbti susitaupyti investuoti ir apsirupinti tolesni gyvenima, bet ne vyrukui neitiko, matai sunku kleis menesius susitikti reciau..... doh.gif
Atsakyti
Jūs man tikrai padėjot, šiaip: man ir tai draugei tikrai nepakeliui.

Jai patinka daug keliauti, reikia daug draugų, gali bendrauti per atstumą, nereikia daug laiko praleisti kartu ir pan.

Man reikia šeimos, buities, labiau esu namisėda ir pan.

Tai mūsų požiūriai į gyvenimą nesutampa. Čia būtų tik pasitampymas, kuris niekam nereikalingas.

O šiaip kiek žinau pavyzdžių, tai bendravimas per atstumą net vieną draugų porą išardė. Vyras gavo darbą Dubajuje (kompiuteristu), žmona persikraustė kartu su vaiku gyventi. Vėliau vyrą iš Dubajaus iškomandiravo dar į kitą valstybę, o ta liko Dubajoje. Dar taip gyveno kurį laiką, vėliau išsiskyrė ir žmona grįžo į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 22, 12:00)
tai tiek ir tos meiles, nuo to reikejo ir pradeti , va kai is tikro pamilsit kitaip snekesit, nedziugins, nei draugai, nei artimieji, nei zoles pjovimas, be mylimo zmogaus.... unsure.gif

Nu bet ne visus ir vien tik myllimasis džiugins be artimųjų, draugų ir t.t. unsure.gif
Vien meile kaip sakoma irgi gyvas nebūsi, be to normalioje situacijoje mylimi ne tik vyrai/moterys, bet ir tėvai, broliai, seserys.
Atsakyti