Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo.

QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 13:36)
Atmečiau, nes tai ji darė tik dėl to, kad aš paprašiau. Bet pagalvojau, jeigu liks tik dėl manęs, tai vos tik kas nepasiseks (užmins ant akmenuko gatvėje, suges telefonas, darbe apkraus viršvalandžiais ir pan.) būsiu aš kaltas ir mano noras, kad čia ji pasiliktų.

Tai yra, ji turėtų pati apsispręsti likti, o jeigu liktų tik dėl prašymo, tai anksčiau ar vėliau man šie santykiai atsirūgę būtų, manau. Ir būtų dar blogiau, nei, kad išvažiuoja.

įdomu, kokios ten piršlybos buvo, ar dar iki to laiko, ar jau kai pasakė, kad gavo darbą Londone. Jei pasiūlėte tik tada, kai ji nutarė išvykti, tai ji galėjo atsisakyti dėl panašios kaip jūsų logikos, nes norėjo, kad tas sprendimas eitų iš širdies, o ne iš išskaičiavimo, maždaug - na jeigu jau taip, tai susižadam. Moterims labai svarbu gali būti ne tik pats faktas, bet ir kaip tai buvo padaryta.

Visgi tarp judviejų nei didelės meilės, nei sutarimo nėra, nesugebate nei vienas prie kito normaliai prieiti, esamus santykius abu nelabai vertinate. Iš aprašytos situacijos panašu, kad pradžiai ji į jus neatsižvelgė, paskui bandė taikytis, bet tada jau jūs užsiraukėte - maždaug, ne, tai ne, ir taip man netinka, ir anaip, kaip bepadarysi, visaip netiks, todėl, skiriamės.

O buvo galima iš jūsų pusės pasveikinti, kad gavo tokį superinį pasiūlymą ir apsitarti, ką toliau daryti. Nes su tokia jos alga atsiveria nemažos galimybės, vos ne į šiltus kraštus kas antrą savaitgalį galima skraidyti susitikti, jei LT ir butas, ir mašina yra, ir nereikia baisiai spaustis ir taupyti. Deja, nugalėjo ne meilė, o egoizmas.

Tos merginos vietoje kaip atrodytų toks vaikinas, kuris vieną akimirką dega meile ir peršasi, o po dviejų dienų jau skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliulietu: 21 birželio 2017 - 14:55
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 14:59)
Ne taip supratot smile.gif Sunku čia kartais viską tiksliai išdėstyti.
Ji bvo pasakiusi, kad lieka. Aš truputį susierzinau, kad tai daro tik dėl manęs, tada pasakiau, kad dar gerai pagalvotų. Praėjo diena po "sutikimo neva likti" ir džiaugiausi dėl to.
O ji paskui pasakė, kad persigalvojo ir išvažiuoja. Kad aš ją "tempiu žemyn" prašydamas atsisakyti karjeros. O aš prašiau likti, viską siūliau.
Pas mus abu finansinė padėtis tikrai gera. Ir pačių, ir tėvų atžvilgiu. Dėl pinigų nebuvo jokio tikslo bėgti kažkur. Ją tiesiog vilioja karjeros galimybės.
Turbūt čia gryna karjeristė.
Ar myliu? AIšku, kad myliu.

O tai ko susirezinot? blink.gif tai turejot apsidziaugti...
Nu taip is tiesu ji teisi cia. Pasiulymas jos tikrai labai geras, kazin ar yra logiko atsiakyti? su tokia alga galima beveik kas savaitgali parskristi ir nepajausti finansiskai, juk skrydziu po 20- 50 e pilna. cia kaip dirbti Vilniuje ir gyventi kur Kaune. biggrin.gif
O ka neviliotu? Jus neviliotu? bigsmile.gif
tai ,jei mylit, kokios jusu bedos konkreciai? nemanot,kad imanoma issaugoti santykius per atstuma, ar ta mergina jums atrodo per daug nepriklausoma ir savarankiska ir jus gasdina?
Papildyta:
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 15:09)
1350 EUR. Manau, kad neblogai. Plius turi nuosavą būsta, naują mašiną ir kt.

Tiesa, Londone ji gaus 6000 EUR algą.

i rankas po mokesciu? neblogai, kaip Lietuvoje. Bet 6000 tikrai daug geriau smile.gif per kelis metus galima susitaupyti labai daug ir pasirupinti ateiciai, investuoti...
Siaip merginai labiau reiktu rupintis del amziaus, nes jai laikrodukas tiksi, ir jei mylit tikrai atstumas neturetu buti kliutis, gal jus nesuteikiat tokio didelio pasitikejimo? tai norit kad pasiliktu, tai erzinates, jei ji taip nusprendzia? Kodel nepalaikot mylimo zmoguas, juk cia nuostabus sansas gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 21 birželio 2017 - 15:07

Tos merginos vietoje kaip atrodytų toks vaikinas, kuris vieną akimirką dega meile ir peršasi, o po dviejų dienų jau skiriasi.

Butent. 

Atsakyti
Žinot, čia meilė vs. pinigai dilema.

O gal ir nemyli ji:)

Bet vis tiek, man ši tema žiauriai įdomi. Jums nėra tokios dilemos buvę?
Atsakyti

Buve. MB vaziavo paskui mane. Nebuvom nei susituoke, nei susizadeje. 

Atsakyti

Ne taip supratot smile.gifSunku čia kartais viską tiksliai išdėstyti.

Ji bvo pasakiusi, kad lieka. Aš truputį susierzinau, kad tai daro tik dėl manęs, tada pasakiau, kad dar gerai pagalvotų. Praėjo diena po "sutikimo neva likti" ir džiaugiausi dėl to.

O ji paskui pasakė, kad persigalvojo ir išvažiuoja. Kad aš ją "tempiu žemyn" prašydamas atsisakyti karjeros. O aš prašiau likti, viską siūliau.

Pas mus abu finansinė padėtis tikrai gera. Ir pačių, ir tėvų atžvilgiu. Dėl pinigų nebuvo jokio tikslo bėgti kažkur. Ją tiesiog vilioja karjeros galimybės.

Turbūt čia gryna karjeristė.

Ar myliu? AIšku, kad myliu.

Pyk nepykes, bet esi durnas kaip bato aulas. Tai del ko ji jei ne del taves cia turi likt? Gavo svajoniu darba su superine alga, tai faktas,kad nori tokia gyvenimo galimybe pasinaudoti. Jei liks ne del taves,tai paskui cia skusiesi,kad nesi svarbiausias, ne del taves liko. Ji karjeriste? O tu? Gi pats rasai,kad del kazkokio nepamainomo darbo nenori paskui ja vaziuot. Tai tau darbas gaunasi svarbiausias. Gerai mergina daro, kad isvaziuoja. Cia, vaje, nevaziuok, man mano darbas svarbiausias, su tavim nevaziuosiu, ale susizadam, ale ka tu, lieki del manes,nu ne,pagalvojau, nelik, ai, von is mano gyvenimo, nepazistu taves. Susikurs laiminga gyvenima ten be tokio diedo,kur pats nezino jo nori. Tiksliau žino - kad viskas pagal ji butu.

Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 15:41)

Jei neuzdirbi 6000 Eur bent jau ir lauki, kad kitas zmogus atsisakys galimybiu, tai tikrai nenormaliai atrodai, Panasu, kad bijai, kad ji uzdirbs daugiau ir nori ja nusodinti. Kvaila ji butu jei taip pigiai savo ateiti suzlugdytu
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 16:41)

Buvę. Važiavau paskui saviškį, nors ir žinojau, kad jis neteisus. Net ir numirę klysta, tai ko iš gyvų norėt? Užtat dabar matuoja 9 kartus, o tik 10 pjauna. Bet žinoma, mes ne 7 mėn. tada kartu buvom. Po 7 mėnesių ir aš nevažiuočiau, nes prisirišimas prie žmogaus dar ne tas.
Gal tiesiog jums nelemta, likimas tokiu būdu išsiskyrimą palengvino ir pagreitino.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 21, 15:09)

tai ,jei mylit, kokios jusu bedos konkreciai?

Jokios meilės čia nėra ir nebuvo, jei viskas taip lengvai subyrėjo. Kol buvo patogu, draugavo, kai paaiškėjo, kad dėl santykių reikės pasistengti, kažką savo gyvenime keisti, negalės taip lengvai kada norėjęs pasimatyti, viskas baigėsi.

Mano akimis, mergina su buvo pakankamai sąžininga ir nuosekli, ir labai teisingai pasielgė šioje situacijoje. Pirmas sunkumas santykiuose, ir autoriaus taip vadinama "meilė" neatlaikė. Džiaugiuosi dėl tos merginos, kad taip greitai išaiškėjo ir išsisprendė.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 06 21, 15:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TomasTomas_naudotojas" data-cid="71687430" data-time="1498052478"><div><p>Žinot, čia meilė vs. pinigai dilema.

Bet vis tiek, man ši tema žiauriai įdomi. Jums nėra tokios dilemos buvę?</p></div></blockquote><p>Buve. MB vaziavo paskui mane. Nebuvom nei susituoke, nei susizadeje. </p>

Draugė susipažino skrydžio metu su antra puse, ji gyveno LT, jis kitoje šalyje, o skrisdavo susitikti tai vienas pas kitą, tai į trečią šalį. Kurį laiką taip paskraidžius, ji susirado darbą toje šalyje, kur ir jis, susituokė, viskas puikiai.
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 16:41)

Nezinau kokia jums dilema, bet nezinau priezasciu, kodel ji turetu atsisakyti to darbo, jei meile butu, ji nenukentetu, atvirksciai kartais naudinga sioks toks atstumas, kad atskriti, kas yra kas. Turetumet tik dziaugtis, o jums kazkokios dilemos doh.gif Isvaziuoja gi i Londona, ne kokia Afrika doh.gif
Tikrai butu kvaila, jei nevaziuotu....
Nu nebent jus milijonirius ir siulet jai dali savo milijonu, kad pasiliktu biggrin.gif
O ji elgesi labai gerai, siule jums vaziuoti, ieskojo jums darbo(idomu kuo pats dirbat ir keik mazdaug uzdirbat, kad taip svaistotes tokiais pasiulymais) , net buvo suabejojusi ar paciai vaziuoti, ko jus is jos dar norit, kad nevaziuotu ar tai ne egoizmas, jus uzdirbat daugiau, kad kompensuotumet jai tai?
As savo vyra be problemu isleisciau i Londona uz tokia alga , nei klausimu nekiltu ir jokiu dilemu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(myliulietu @ 2017 06 21, 17:43)
Jokios meilės čia nėra ir nebuvo, jei viskas taip lengvai subyrėjo. Kol buvo patogu, draugavo, kai paaiškėjo, kad dėl santykių reikės pasistengti, kažką savo gyvenime keisti, negalės taip lengvai kada norėjęs pasimatyti, viskas baigėsi.

Nu taip atrodo, ot probelmos i Londona paskaraidyti kuri laika doh.gif Tai kas butu, jei kokia liga ar kiti sunkumai...
Tikrai daug seimu poru per atsuma kuri laika gyvena ir nieko....kad tik tokios bedos gyvenime...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 21 birželio 2017 - 17:09

man situacija atrodo visiskai normali ir nera del ko i bata krauti ar bandyti kazka isspresti. i londona skraido lektuvai daznai, nera tai kitas pusrutulis, bendrauti per astuma kliuciu nematau. o praejus kazkiek laiko, jeigu jai ten gerai seksis ir priklausomai kaip jusu santykiai klostysis tuo metu ir spresit ka daryti - ar ji sugrys ar tamstai i londe kraustytis.

Atsakyti

Buvę. Važiavau paskui saviškį, nors ir žinojau, kad jis neteisus. Net ir numirę klysta, tai ko iš gyvų norėt? Užtat dabar matuoja 9 kartus, o tik 10 pjauna. Bet žinoma, mes ne 7 mėn. tada kartu buvom. Po 7 mėnesių ir aš nevažiuočiau, nes prisirišimas prie žmogaus dar ne tas.
Gal tiesiog jums nelemta, likimas tokiu būdu išsiskyrimą palengvino ir pagreitino.

Aš paskui saviski isvaziavau net ir ne po 7 menesiu.....

O jis be problemu isleido mane i Vokietija dirbt. Buvo,kad grizau po pusmecio,per ta laika nesimate buvom.

O cia Londonas, lektuvai...ale zmogeliui problemos. Jo darbas svarbus,o va jos ne. Ji nori vaziuot - blogai, nenori -irgi. 

Atsakyti