Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo.

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 21, 13:51)
vou koks senas, tiesog senbernis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Siaip tavo ziniai vyram niekada nesunku susirasti su amzium paklausa tik dideja, moterys pacios ant kaklo kariasi  biggrin.gif
Tai bet kuri bet kada taip gali pasakyti, net ir seima sukurus...kaip ir tu dabar taip padarei...
o tu jai pasipirsai ar tik pasiulei susizadeti?
Tu uzdirbi tiek, kad laisvai seima islaikytum ir gerai abu gyventumet? turi busta?
Ir kodel kai ji pasiule pasilikti del taves tai atmetei?

Atmečiau, nes tai ji darė tik dėl to, kad aš paprašiau. Bet pagalvojau, jeigu liks tik dėl manęs, tai vos tik kas nepasiseks (užmins ant akmenuko gatvėje, suges telefonas, darbe apkraus viršvalandžiais ir pan.) būsiu aš kaltas ir mano noras, kad čia ji pasiliktų.

Tai yra, ji turėtų pati apsispręsti likti, o jeigu liktų tik dėl prašymo, tai anksčiau ar vėliau man šie santykiai atsirūgę būtų, manau. Ir būtų dar blogiau, nei, kad išvažiuoja.
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 13:36)
būsiu aš kaltas ir mano noras, kad čia ji pasiliktų.

Tai to norejai ar nenorejai?
Taip, jei kazkas nusileidzia tai kitas lieka kaltas jei kas bus, imasi atsakomybe.

Panasu, kad jos tikrai nemyli ir krataisi bet kokios atsakomybes.
Puikiai supranti kokioje situacijoje yra valstybe kurioje gyveni, todel prasyti kitu ten likti ir palaidoti gyvenimo perspektyvas yra NEATSAKINGA.
Na sakysim gausi koki tukstanti, ant alaus uzteks, bet gal kiti zmones NORI DAUGIAU, o ne vegetuoti?

Jei pas pati tikrai koks rimtas verslas ar kazkoks tikrai ypatingas darbas tai vel situacija keicia, bet panasu, kad nesi tas zmogus kuris sugeba su kazkuo tartis, nes butumet jau aptare ivairias finansines galimybes gyventi ivariose vietose. Dabar gi tik skambus ivardijimai, uz kuriu gal slepiasi vargingos finansines galimybes ateityje.
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 14:36)
Atmečiau, nes tai ji darė tik dėl to, kad aš paprašiau. Bet pagalvojau, jeigu liks tik dėl manęs, tai vos tik kas nepasiseks (užmins ant akmenuko gatvėje, suges telefonas, darbe apkraus viršvalandžiais ir pan.) būsiu aš kaltas ir mano noras, kad čia ji pasiliktų.
Tai yra, ji turėtų pati apsispręsti likti, o jeigu liktų tik dėl prašymo, tai anksčiau ar vėliau man šie santykiai atsirūgę būtų, manau. Ir būtų dar blogiau, nei, kad išvažiuoja.

Jus pats matau nezinot, ko norit, norit, kad butumet pirmoje vietoje, norit, kad aukotusi ir tuo paciu nenorit biggrin.gif Gal ji ta ir pajaute, kad nenorit prisiimti jokios atsakomybes, ka jai pasiulet? nieko, tik norit, kad noretu viska mest del jusu, bet ir ne del jusu doh.gif
Nera tos meiles pas jumis, kaip teiget, nera, vien protu grystas pasirinkimas, gal kokia aistra...ir atsakomybes ne daug, gerai bent kad tiek supranat, kad issiskyret laiku, susiras ji geresni sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 21 birželio 2017 - 13:53
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 21, 14:50)
Jus pats matau nezinot, ko norit, norit, kad butumet pirmoje vietoje, norit, kad aukotusi ir tuo paciu nenorit  biggrin.gif Gal ji ta ir pajaute, kad nenorit prisiimti jokios atsakomybes, ka jai pasiulet? nieko, tik norit, kad noretu viska mest del jusu, bet ir ne del jusu doh.gif
Nera tos meiles pas jumis, kaip teiget, nera, vien protu grystas pasirinkimas, gal kokia aistra...ir atsakomybes ne daug,  gerai bent kad tiek supranat, kad issiskyret laiku, susiras ji geresni sau...

Ne taip supratot smile.gif Sunku čia kartais viską tiksliai išdėstyti.

Ji bvo pasakiusi, kad lieka. Aš truputį susierzinau, kad tai daro tik dėl manęs, tada pasakiau, kad dar gerai pagalvotų. Praėjo diena po "sutikimo neva likti" ir džiaugiausi dėl to.

O ji paskui pasakė, kad persigalvojo ir išvažiuoja. Kad aš ją "tempiu žemyn" prašydamas atsisakyti karjeros. O aš prašiau likti, viską siūliau.

Pas mus abu finansinė padėtis tikrai gera. Ir pačių, ir tėvų atžvilgiu. Dėl pinigų nebuvo jokio tikslo bėgti kažkur. Ją tiesiog vilioja karjeros galimybės.

Turbūt čia gryna karjeristė.

Ar myliu? AIšku, kad myliu.

Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 13:59)
Dėl pinigų nebuvo jokio tikslo bėgti kažkur.

Kokia jos alga buvo Lietuvoje i rankas? Na mazdaug
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 21, 15:08)
Kokia jos alga buvo Lietuvoje i rankas? Na mazdaug

1350 EUR. Manau, kad neblogai. Plius turi nuosavą būsta, naują mašiną ir kt.

Tiesa, Londone ji gaus 6000 EUR algą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomasTomas_naudotojas: 21 birželio 2017 - 14:12
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 14:09)

Sakyciau visai normali alga LT, bet kartais gali but nestabili darbo atmosfera ar pan.

Londone sia alga atitinka nezinau gal 3000 svaru i rankas, kur nors toliau nuo M25 gal 2000 svarru i rankas turint galvoje didesnes busto islaidas analogiskai kokybei.
Keista jei jai tiek moka, o jei ne tai tikrai laikina, neisivaizduoju normalaus zmogaus kuris Londone butu laimingas negaudamas labai daug.
Tada gal tai tikrai laikina ir ji gal tiesiog gaus dar geresni darba LT remdamasi ta patirtimi.

Tada reikejo pamastyt apie laikina gyvenima per nuotoli. Sakysim galima pasiimti laisvu dienu ir daznai pasimatyti. Jei pats jau isitaises tai laikinai gali gal darba pakoreguot, na nzn...
Papildyta:
O pats gauni bent 5000 euru?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 21, 15:20)
O pats gauni bent 5000 euru?

biggrin.gif pribaigsit žmogų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 06 21, 14:21)
biggrin.gif pribaigsit žmogų mirksiukas.gif

Jis paats uzdave tona su 6000 euru. Tai jo moters saukimas. Viskas kaip pokeryje.
6000 euru tiesa sakant tik pora mano pazistamu uzdirba. Tai tikrai labai didele alga Vokietijos ir UK masteliais
Atsakyti
Mielas, Tomai, man atrodo, kad jums vis tik nepakeliui, Santykiuose svarbu isklausyti vienas kita, kartu priimti sprendimus, kartais ir nusileisti vienas kitam. Panasu, kad nei vienas sito nesugebat. Prasot, kad mergina liktu cia, su jumis, spautu I karjera ir galbut geresni finansini gerbuvi. Dabar pagalvokit is kitos puses, o jeigu jus apsigalvosit, " ai, nieko mums cia neiseis, geriau skirstomes". Ir ka gi tai merginai daryt - nei karjeros, nei vaikino, ir dar finansiniai sunkumai. Beje, taip gali nutikt ir pragyvenus 20 m. santuokoj, nei vienas negarantuotas, kad nugyvens kartu iki grabo lentos, ir ka tada darysit, sansu dar labiau sumazes. Jei jau dabar nesugebat susitart, tai kas bus gimus vaikam? kai prie viso to presides dar ir nuovargis?
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 21, 14:09)

Tiesa, Londone ji gaus 6000 EUR algą.

72 000 EUR per metus, rimtas pareiškimas. Lyginant su 16200 EUR LT.
Per 3 metus, jei viskas OK, gaus 216 000 EUR. Aišku, išlaidos bus didesnės, bet bent pusę sumos per mėnesį tikrai įmanoma sutaupyti, net ir savęs per daug nevaržant.
Atsakyti

Ne taip supratot smile.gifSunku čia kartais viską tiksliai išdėstyti.

Ji bvo pasakiusi, kad lieka. Aš truputį susierzinau, kad tai daro tik dėl manęs, tada pasakiau, kad dar gerai pagalvotų. Praėjo diena po "sutikimo neva likti" ir džiaugiausi dėl to.

O ji paskui pasakė, kad persigalvojo ir išvažiuoja. Kad aš ją "tempiu žemyn" prašydamas atsisakyti karjeros. O aš prašiau likti, viską siūliau.

Pas mus abu finansinė padėtis tikrai gera. Ir pačių, ir tėvų atžvilgiu. Dėl pinigų nebuvo jokio tikslo bėgti kažkur. Ją tiesiog vilioja karjeros galimybės.

Turbūt čia gryna karjeristė.

Ar myliu? AIšku, kad myliu.

Pats nevaziuotumete jei kas tokia alga pasiulytu? 

As tai vaziuociau. 1350 euru yra didele aga pagal daugumos algas Lietuvoje, bet pagal kainas tai tikrai nera kazkoks stebuklas. 

Atsakyti