QUOTE(Leksa @ 2017 06 21, 09:14)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="TomasTomas_naudotojas" data-cid="71686019" data-time="1497984628"><div><p>Nes kazkas turi aukotis:)</p></div></blockquote><p>Tai aukokis, jei jau skelbiesi, kad tu myli. Bet nemyli. Nes per lengvai viska nutraukei. Net nepameginai bendrauti per atstuma. O gal ji ten pabus kokį pusmeti be seimos, draugu ir grizt nores. O gal ten tau butu labai patike. Ale tau tavo darbas svarbesnis. O ji tai turi aukotis. Ne tu. </p><p>Beja, o kodel temos pavadinimas "Prasau patarimo" , jei tau dzin visi patarimai? </p>
O kurio galo jam aukotis? Ji nenori susižadėt, kas yra įsipareigojimas rimtesniems santykiams, vadinasi, ji tų rimtų santykių su juo dar nemato, tai ar prasminga aukotis dėl tokių santykių?
O mylėt bet blaiviai vertint ateities perspektyvas - jo metuose labai netgi normalu ir daug žaviau, negu pažadai žvaigždes skainiot, laukt amžinai, mest viską, lėkt neaišku kur ir ko.
Papildyta:
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 23:02)
Zinot dar, tie, kurie smerkia, kad nelaukiu - man 32 dabar. Jeigu lauksiu, bus 33, 34, 35 ... Ir man paskui pasakys - ai, lieku visam laikui ten, arba - ai, tu man nebereikalingas. Tai jeigu dabar commitmento is jos puses nera, tai ar ateity bus? Rizika. O metai eina ir 35 bus daug sunkiau rasti, nei dabar. Tad kam svaistyti metus?
Manau, elgiatės protingai. Jei jau išties tarp judviejų pasirodys meilė didelė - tai tas išsiskyrimas, atstumas ir laikas viską išgrynins ir į vietas sudėlios. O laukt - neaišku ko - kol kažkas susipras, myli-nemyli (nes jei būtų tikra - susižadėt neatsisakytų tokioj situacijoj) - gyvenimas per trumpas tam. Daug kas savaime susidėlioja.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 06 21, 08:56)
Kaip viena ,,skyle,, yra pasakius ; kam kankintis yra ,,darni pora,, ,,draugas.lt,, ,,FB,, idedi anketa ir atsiras tu partneriu ...
Nesikankink ,dabar lengvai metama ir lengvai pakeliama.
tai o ką kitko tos skylės pimpiams galėtų sakyt?