Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo.

QUOTE(Leksa @ 2017 06 20, 19:18)
O ji gal sako,kad jei tu ja myletum, tai mestum viska ir lektum paskui ja.

Jie susipazino Lietuvoje, todel santykius ardo tas kuris kazkur lekia nesuderines. Keicia salygas.
O gal poryt ji nuleks i Rusija? Vel lekti is paskos.
Gali buti pagrindas - sakysim tikrai prasti uzdarbiai. Bet va autorius sako turi svajoniu darba, tai uzdirba tur but 2000 i rankas (bent jau), nes kitaip tai joks svajoniu darbas.

Mano brangiausioji irgi turejo darb kuris jai patiko, bet alga tai buvo ne svajoniu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 20, 22:00)
Jie susipazino Lietuvoje, todel santykius ardo tas kuris kazkur lekia nesuderines. Keicia salygas.
Gali buti pagrindas - sakysim tikrai prasti uzdarbiai. Bet va autorius sako turi svajoniu darba, tai uzdirba tur but 2000 i rankas (bent jau), nes kitaip tai joks svajoniu darbas.

Mano brangiausioji irgi turejo darb kuris jai patiko, bet alga tai buvo ne svajoniu...

Zinot dar, tie, kurie smerkia, kad nelaukiu - man 32 dabar. Jeigu lauksiu, bus 33, 34, 35 ... Ir man paskui pasakys - ai, lieku visam laikui ten, arba - ai, tu man nebereikalingas. Tai jeigu dabar commitmento is jos puses nera, tai ar ateity bus? Rizika. O metai eina ir 35 bus daug sunkiau rasti, nei dabar. Tad kam svaistyti metus?smile.gif
Atsakyti

Nes kazkas turi aukotis:)

Tai ko nesiaukoji tu? :D

Zinot dar, tie, kurie smerkia, kad nelaukiu - man 32 dabar. Jeigu lauksiu, bus 33, 34, 35 ... Ir man paskui pasakys - ai, lieku visam laikui ten, arba - ai, tu man nebereikalingas. Tai jeigu dabar commitmento is jos puses nera, tai ar ateity bus? Rizika. O metai eina ir 35 bus daug sunkiau rasti, nei dabar. Tad kam svaistyti metus?smile.gif

Nemyli tu jos. Gerai, kad pasakei kad viskas baigta. Bent turit sansa susirast kitus ir but laimingi ir suprasti savo santykiuose

Atsakyti

Neuzdirba jis tiek :D

Atsakyti

Kai tikrai myli, dzin buna ir metai, ir visi kiti racionalus isvedziojimai. Reikia konkretaus zmogaus ir taskas. 

O jei jau taip viska racionaliai vertinant... Tai ok, tad avadinam daiktus tikraisiais vardais. Norit sukurti seima ir ieskot kandidates. Sita netiko, nes pabego, toliau sekantis variantas. Nesakau, ka dtai blogai, ar gerai. Kartais seimos is isskaiciavimo net tvirtesnes buna. Bet tik tada nekalbekit apie meile :)

Atsakyti

Is tavo puses irgi nera jokio commitmento. Merginos vietoj galvociau, kad tiek tau ir tereikia tu santykiu, jei iskart nutrauki ir net nenori pabandyt per atstuma. 

O siaip santykiuose rizika visada yra. 

Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 16, 16:40)
Sveikos, merginos, norėčiau paklausti jūsų nuomonės. Man 32 ir merginai taip pat 32 metai. Draugaujame apie 7 mėnesius. Ji dirbo Lietuvoje vienoje geroje logistikos įmonėje už tikrai neblogą algą, bet gavusi pasiūlymą, nusprendė išvažiuoti dirbti į vieną iš didelių Londono įmonių. Gavo sutartį 3 metams pradžiai. Ji sako, kad pabandys ten ir grįš po 6 mėnesių (tačiau kartais sako - žiūrėsim, kaip bus), ir, kad aš laukčiau. Tačiau Lietuvoje darbo ji jau nebeturi - iš ten išėjo ir niekas jos atgal nelaukia. Noriu paklausti nuomonių, kaip Jums visa šita situacija atrodo iš šalies? Kokių patarimų galėtumėte man duoti?

Kaip viena ,,skyle,, yra pasakius ; kam kankintis yra ,,darni pora,, ,,draugas.lt,, ,,FB,, idedi anketa ir atsiras tu partneriu ...
Nesikankink ,dabar lengvai metama ir lengvai pakeliama.
Atsakyti

Tai aukokis, jei jau skelbiesi, kad tu myli. Bet nemyli. Nes per lengvai viska nutraukei. Net nepameginai bendrauti per atstuma. O gal ji ten pabus kokį pusmeti be seimos, draugu ir grizt nores. O gal ten tau butu labai patike. Ale tau tavo darbas svarbesnis. O ji tai turi aukotis. Ne tu. 

Beja, o kodel temos pavadinimas "Prasau patarimo" , jei tau dzin visi patarimai? 

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 06 21, 09:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TomasTomas_naudotojas" data-cid="71686019" data-time="1497984628"><div><p>Nes kazkas turi aukotis:)</p></div></blockquote><p>Tai aukokis, jei jau skelbiesi, kad tu myli. Bet nemyli. Nes per lengvai viska nutraukei. Net nepameginai bendrauti per atstuma. O gal ji ten pabus kokį pusmeti be seimos, draugu ir grizt nores. O gal ten tau butu labai patike. Ale tau tavo darbas svarbesnis. O ji tai turi aukotis. Ne tu. </p><p>Beja, o kodel temos pavadinimas "Prasau patarimo" , jei tau dzin visi patarimai? </p>

O kurio galo jam aukotis? Ji nenori susižadėt, kas yra įsipareigojimas rimtesniems santykiams, vadinasi, ji tų rimtų santykių su juo dar nemato, tai ar prasminga aukotis dėl tokių santykių?
O mylėt bet blaiviai vertint ateities perspektyvas - jo metuose labai netgi normalu ir daug žaviau, negu pažadai žvaigždes skainiot, laukt amžinai, mest viską, lėkt neaišku kur ir ko.
Papildyta:
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 23:02)

Manau, elgiatės protingai. Jei jau išties tarp judviejų pasirodys meilė didelė - tai tas išsiskyrimas, atstumas ir laikas viską išgrynins ir į vietas sudėlios. O laukt - neaišku ko - kol kažkas susipras, myli-nemyli (nes jei būtų tikra - susižadėt neatsisakytų tokioj situacijoj) - gyvenimas per trumpas tam. Daug kas savaime susidėlioja.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2017 06 21, 08:56)
Kaip viena ,,skyle,, yra pasakius ; kam kankintis yra ,,darni pora,, ,,draugas.lt,, ,,FB,,  idedi anketa ir atsiras tu partneriu ...
Nesikankink ,dabar lengvai metama ir lengvai pakeliama.

tai o ką kitko tos skylės pimpiams galėtų sakyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 21 birželio 2017 - 09:48
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 21:50)

neteisingas atsakymas smile.gif Niekas neturi aukotis, reikia rasti kompromisa tinkama abiem. Jei pradesi gyvenima su tokiu poziuriu, kad kazkas turi aukotis, kad kazkam turi buti pirmoje vietoje i gera tai nenuves...Po keik laiko sukils nepasitenkinimas, zmogus jausis isnaudojamas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 06 21, 10:03)

tai o ką kitko tos skylės pimpiams galėtų sakyt?

Cia pasakoma ,kad: lengvai metama ,vadinasi TU nieko nereiski ,,skylei,, arba pati yra tik ,,skyle,, siam gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 22:02)

vou koks senas, tiesog senbernis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Siaip tavo ziniai vyram niekada nesunku susirasti su amzium paklausa tik dideja, moterys pacios ant kaklo kariasi biggrin.gif
Tai bet kuri bet kada taip gali pasakyti, net ir seima sukurus...kaip ir tu dabar taip padarei...
o tu jai pasipirsai ar tik pasiulei susizadeti?
Tu uzdirbi tiek, kad laisvai seima islaikytum ir gerai abu gyventumet? turi busta?
Ir kodel kai ji pasiule pasilikti del taves tai atmetei?
Atsakyti