Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo.

Teisingai nusprendėt, autoriau. Jei jai susižadėti per anksti, tai nėra ko paskui lėkti. Kad ieškojo darbo (nors ir tai klausimas, kaip jo ieškojo ir ar tikrai ieškojo, o skelbimus ir pats gali pavartyti), tai dar ne garantas, kad rimtai į jus žiūri. O jums irgi rizikinga mesti mėgstamą darbą, viską palikti, kai ji gali po mėnesio ar po kiek laiko, pasakyti, kad "nusibodo, nepatinka, skiriamės". Tada dar labiau sukiltų pyktis, kad išėjot dėl jos iš darbo, palikot artimuosius ir likot ant ledo. Emigracija visgi rimtas žingsnis ir viską palikti verta nebent dėl to, kuris į tave žiūri rimtai ir mato aiškią santykių perspektyvą, o ne, kai viskas šakėm ant vandens.

O kas dėl santykių per atstumą, tai jie tikrai įmanomi, bet su sąlygomis, kad tai tik ribotam laikui ir dėl pateisinamų priežasčių. Aš pati ne vienoje šalyje buvau atskirai gyvenusi nuo dabartinio vyro, bet bendravimą palaikėm, ryšys nesuprastėjo. Kai studijavau ir Prancūzijoj mokiausi, ir su mainais buvau į Aziją išvykusi, jis Austrijoj stažavosi kurį laiką, bet tada buvom studentai, norėjosi pasaulio pamatyti, dėti pamatus karjerai, tai visa tai buvo suprantama ir natūralu, bet, kai tau 32, esi pilnai subrendęs, mąstai apie šeimą, tai dažniausiai reikia aiškiai žinoti, kur tikrai nori gyventi ir su kuo.

Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 13:31)
<p>Pritariu IDOMUCIA - labai teisingas komentaras, plius ir net neįmanoma man važiuoti kartu, nes čia turiu nepakeičiamą darbą, taip pat čia draugai, artimieji ir kt. Lėkti su žmogum, kuriam įsipareigojimai atrodo per ankstūs, būtų neprotinga. Šiaip tai ji ieškojo man ten darbo Londone:))
</p>

Jei turi gera darba - nesidairyk kitur, o tuo labiau svetur. Nemesk kelio del takelio. Pasigailesi.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2017 06 20, 13:15)
Emigracija visgi rimtas žingsnis

Emigracija yra labai skirtinga kiekvienam ir nereikia to panioti su kaip pries 50 metu kazkas visam laiku isskrisdavo sakysim i Amerika.

Dabar isvaziavimas dirbti i Londona, gali buti tiesiog laikinas gyvenimas kitame mieste.
Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 13:09)
<p>Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)
</p>
[right][snapback]71685003[/snapback][/right]

Netiesa, gal ji nepamato perspektyvu Lietuvoje, gal nori kitokio, geresnio gyvenimo? Atstumas neiskiria zmoniu, zmones issiskiria, nes nemyli vienas kito. issiskirt galima ir tame paciame bute gyvenat biggrin.gif

p.s. ir neturi buti jai pirmoje vietoje, ji pati sau turi buti pirmoje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 birželio 2017 - 15:43
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 06 20, 15:38)
Netiesa, gal ji nepamato perspektyvu Lietuvoje, gal nori kitokio, geresnio gyvenimo?

Nzn kaip galima Londone sukurti geresni gyvenima? Nebent gavus darba 50k+ .
Londonas gerai uzdirbti o ne gyvenima kurtis. Net UK turtuoliai mauna is Londono i kokia Devon grafyste.

Bet autorius su savo kategoriskumu ir nuostatomis apie Lietuva ir nepakeiciama darba - taip pat atrodo uzsispyreliskai. Aplamai idomu pasidaro, gal jie tikrai uzdirba labai gerus pinigus?
Atsakyti

Aha man irgi idomu koks jau ciabir uz kiek tas nepakeiciamas darbas. Ir koki su geru uzdarbiu logistikos imonej mergina mete. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 06 20, 16:56)
Nzn kaip galima Londone sukurti geresni gyvenima? Nebent gavus darba 50k+ .
Londonas gerai uzdirbti o ne gyvenima kurtis. Net UK turtuoliai mauna is Londono i kokia Devon grafyste.

Bet autorius su savo kategoriskumu ir nuostatomis apie Lietuva ir nepakeiciama darba - taip pat atrodo uzsispyreliskai. Aplamai idomu pasidaro, gal jie tikrai uzdirba labai gerus pinigus?

Tai ji dar nebuvus ir nezino, ar jus pries vaziuodamas pirma kart is Lietuvos irgi viska zinojot? gal ir gaus tiek? siaip transporto vadybininku atlyginimai labai dideli. Galu gale nepatik , periskels kitur, o jau patirties tures. Lietuvoje tokiuose firmuose vargas, darbas sunkus, isnaudojimas ir t.t.

Taip, jokio lankstumo. Juk nebutina is karts skirtis, matomai tiek ten tos meiles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 birželio 2017 - 16:24
o kiek jau Idomučia uždirba, kad sėdi ne Ltvoje?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 06 20, 17:05)
o kiek jau Idomučia uždirba, kad sėdi ne Ltvoje?

Uzdirbu vidutine UK alga. Tik tiek. Bet matot kiek cia prasedziu, tai kol kas didesnio atlyginimo niekas man nemokes.
Atsakyti

Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)

O man tai jusu poziuris visgi keistas ir labai kategoriskas.

1. Pirma, tai 7 men. tikrai nera daug ir tikrai ne kiekvienas po tiek laiko yra pasiryzes kurti seima. Saunu, kad mergina zino apie rimtus jusu ketinimus, bet jei ji dar nera tam "pribrendusi", o jusu jausmai tikri - nieko baisaus palaukti. Tikra meile kantri :)

2. Jei mergina ambicinga,  pvz tris metus svajojo kaip isvaziuos dirbti i Londona, planavo karjera, gal dabar nenori tokiu planu atsisakyti. Bet tai nereiskia jokios nemeiles. Tiesiog salia santykiu, jai yra ir kitu svarbiu dalyku. 

3. Ir dabar is kitos puses. Jei jus nuosirdziai mylite savo drauge, suprantate kad tas Londonas jas is tiesu svarbus, tai gal galima palaukti?  Nes jei taip lengvai ja "paleidziat" - meile kazkaip nekvepia. Tik dideliu egoizmu - jei nedarai kaip man reikia, tada visogero. Man atrodo, lad ten kur dideli principai, vietos meilei nera. 

4. Jau rasiau apie savo drauge. Ji turejo LT nebloga darba, jos draugas cia nemate perspektyvu ir isvaciavo i UK. Visu peripetiju nezinau, bet nei ji viska metusi jam is paskos leke, nei jis savo planu del jos atsisake. Bet santykiu nei vienas nenutrauke, kelis metus draugavo per atstuma. O po to matyt bribrendo seimai ir atsirado abiems tinkamas sprendimas, dabar gyvena kartu.  

Jei abu butu buve tokie principingi kaip temos autorius, jei nebutu pasistenge vienas kito poreikiu suprasti ir gerbti, jei butu issigande tokio isbandymo, turbut ju istorija butu visai kitaip susiklosciusi. 

Taip kad tokioj situacijoj, as autoriaus vietoj nenutraukineciau drastiskai santykiu, o tiesiog leisciau ivykiams klostytis ir pasiziureciau kas is to iseis. 

Atsakyti

Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)

Pirmoje vietoje pries ka? Seima? Darba? Zinok man irgi butu svarbesne seima ir darbas,nei bernas, kuri pazistu 7 menesius ir del kurio nesu tikra. Sakai,kad jei myli,tai nevaziuotu. O ji gal sako,kad jei tu ja myletum, tai mestum viska ir lektum paskui ja. Kodel tavo manymu tai JI turi aukotis,o ne tu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 20 birželio 2017 - 19:19
QUOTE(Leksa @ 2017 06 20, 20:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="TomasTomas_naudotojas" data-cid="71685003" data-time="1497953357">
<div>
<p>Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Pirmoje vietoje pries ka? Seima? Darba? Zinok man irgi butu svarbesne seima ir darbas,nei bernas, kuri pazistu 7 menesius ir del kurio nesu tikra. Sakai,kad jei myli,tai nevaziuotu. O ji gal sako,kad jei tu ja myletum, tai mestum viska ir lektum paskui ja. Kodel tavo manymu tai JI turi aukotis,o ne tu?</p>

Nes kazkas turi aukotis:)
Atsakyti