Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau patarimo.

QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 10:36)

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 10:36, para�ė:

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 10:36, para�ė:

Tiesa, dar neparašiau, kad tiek iki jos pasakymo, kad išvyksta, tiek ir po pasakymo siūliau susižadėti, tačiau gavau atsakymą, kad dar per greitai viskas, kad reikia geriau pažinti vienas kitą ir pan.

Tiesa, dar neparašiau, kad tiek iki jos pasakymo, kad išvyksta, tiek ir po pasakymo siūliau susižadėti, tačiau gavau atsakymą, kad dar per greitai viskas, kad reikia geriau pažinti vienas kitą ir pan.

Jus mylit vienas kita?
Atsakyti

Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)

Atsakyti

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 10:09, para�ė:

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 10:09, para�ė:

Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)

As tai tikeciausi, kad vaikinas vaziuos kartu. Maniskis siaip ir vaziavo. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 06 20, 12:17)

Iš_Šviesos, 20 Bir 2017 - 12:17, paraÅ�Ä—:

Iš_Šviesos, 20 Bir 2017 - 12:17, paraÅ�Ä—:

Aha, susizadeti - tai per anksti, o viska metus lekti paskui SUGULOVE - tai jau norma?

Zmones siaip kalbasi, o jei ji nesikalba tik nori,, kad kazkas paskui ja kaip beprotis lakstytu - tai jau nenormalu
Atsakyti

Pritariu IDOMUCIA - labai teisingas komentaras, plius ir net neįmanoma man važiuoti kartu, nes čia turiu nepakeičiamą darbą, taip pat čia draugai, artimieji ir kt. Lėkti su žmogum, kuriam įsipareigojimai atrodo per ankstūs, būtų neprotinga. Šiaip tai ji ieškojo man ten darbo Londone:))

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 06 20, 10:37)

Iš_Šviesos, 20 Bir 2017 - 10:37, paraÅ�Ä—:

Iš_Šviesos, 20 Bir 2017 - 10:37, paraÅ�Ä—:

Nebutinai. Maciau daug poru, kuriuos skyre atstumas. Londonas-Vilnius tai dar baika palygint. Ten buvo skirtingi zemynai. Tie, kurie stengesi, liko kartu ir dabar gyvena drauge. 

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pilango" data-cid="71684820" data-time="1497946892"><div><p>Susidaro ispudis, kad lauki patvirtinimo, kad nieko is siu santykiu neiseis. Turbut, esi teisus. Mano spejimas: arba apsvarstai norus ir galimybes vykti kartu, arba atskrisit vienas pas kita pora kartu ir tuo viskas baigsis.</p></div></blockquote><p>Nebutinai. Maciau daug poru, kuriuos skyre atstumas. Londonas-Vilnius tai dar baika palygint. Ten buvo skirtingi zemynai. Tie, kurie stengesi, liko kartu ir dabar gyvena drauge. </p>

Ne vien del atstumo. Is to, kas parasyta, darau isvadas, kad merginai, tai nera TAS vyras del kurio butu verta ko nors atsisakyti (ar apskritai vyras su kuriuo mato bendra ateiti). Taciau, tiltu deginti taip pat neskuba. Gal tai pirmas kartas, kai taip isvaziuoja. Nera tikra, ar viskas pavyks ir neteks grizti i Lietuva. O Lietuvoje nesinoretu grizti i visiska nezinomybe: darbo ner, vaikino neber. Siuo atveju bent vaikinas Lietuvoje liktu. Ji jau apsisprende ir sustate savo prioritetus. Dabar lieka autoriui apsispresti, kiek labai jam sios moters reikia. Ar pakankamai smarkiai, kad vyktu kartu? Kad pasimatytu tik karta per menesi? Kad lauktu (gal) griztancios?

Autoriau, o tarp jusu ir drauges buvo kazkokia diskusija siuo klausimu ar ji tik konstatavo fakta, kad isvaziuoja?

Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 12:31)

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 12:31, para�ė:

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 12:31, para�ė:

<p>Pritariu IDOMUCIA - labai teisingas komentaras, plius ir net neįmanoma man važiuoti kartu, nes čia turiu nepakeičiamą darbą, taip pat čia draugai, artimieji ir kt. Lėkti su žmogum, kuriam įsipareigojimai atrodo per ankstūs, būtų neprotinga. Šiaip tai ji ieškojo man ten darbo Londone:))
</p>

<p>Pritariu IDOMUCIA - labai teisingas komentaras, plius ir net neįmanoma man važiuoti kartu, nes čia turiu nepakeičiamą darbą, taip pat čia draugai, artimieji ir kt. Lėkti su žmogum, kuriam įsipareigojimai atrodo per ankstūs, būtų neprotinga. Šiaip tai ji ieškojo man ten darbo Londone:))
</p>

Nepakeiciamu darbu nebuna, bet yra vertingu darbu, bet kuriuo atveju tai svarstymu objektas.

Ji ieskojo darbo Londone? Normalaus darbo kitas zmogus negali surasti niekaip. Be to Londone gyventi tai jau kazkas kosmarisko. Ten turi uzdirbti labai daug kitaip tikrai neverta bus gyventi kazkokioj skylej ir uz ta skyle sumoket nemazus pinigus.
MB irgi atvaziavo pas mane pradzioje - paziurejo kokios kokybes ten butai ir kiek uz juos nori (cia 50km nuo Londono netoli M25 ir pasake, kad gyventi skylese ir moket netoli 1000 uz maza buta yra nesamone, su kuo as sutikau. Dabar kainos dar pakile ir jei Londone tai nera ateities. Tikrai nemesk gyvenimo, be garantiju
Atsakyti

Kalbėta tarp mūsų šiuo klausimu buvo labai daug, labai:) Buvo ir persigalvojusi, sako "liksiu dėl tavęs", bet kai supratau, kad taip bus negerai (nes sprendimas turi būti jos, o ne dėl manęs) - sakiau, kad pati apsispręstų. Tai ji apsisprendė išvažiuoti. Dabar yra taip: aš visiškai nutraukiau su ja bendravimą, nors ji prašė bendrauti, prigalvojo kelionių ir pan. Bet nematau prasmės toliau bendrauti, kai viskas laikina:)

O šios temos tikslas - noriu pažiūrėti Jūsų nuomones, ką Jūs darytumėte, nors įtakos mano šitai baigčiai tai neturi:) Gal tiesiog ateičiai:) Tiesiog - diskusijai:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomasTomas_naudotojas: 20 birželio 2017 - 13:04

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 10:31, para�ė:

Pritariu IDOMUCIA - labai teisingas komentaras, plius ir net neįmanoma man važiuoti kartu, nes čia turiu nepakeičiamą darbą, taip pat čia draugai, artimieji ir kt. Lėkti su žmogum, kuriam įsipareigojimai atrodo per ankstūs, būtų neprotinga. Šiaip tai ji ieškojo man ten darbo Londone:))

O jei butumet susizadeje - lejtum su ja i londona gyvent, ar ne?

Atsakyti

Suprantu ir jus. Ypac, jei darbas nepakeiciamas. Jeigu ji jums darbo ieskojo, vadinasi nori buti su jumis, tik ne tiek, kad karjera aukotu. Bet jus gi irgi nenorite aukoti karjeros ir kiti dalyku, kurie sieja su LT. 

Atsakyti

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 10:59, para�ė:

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 10:59, para�ė:

Kalbėta tarp mūsų šiuo klausimu buvo labai daug, labai:) Buvo ir persigalvojusi, sako "liksiu dėl tavęs", bet kai supratau, kad taip bus negerai (nes sprendimas turi būti jos, o ne dėl manęs) - sakiau, kad pati apsispręstų. Tai ji apsisprendė išvažiuoti. Dabar yra taip: aš visiškai nutraukiau su ja bendravimą, nors ji prašė bendrauti, prigalvojo kelionių ir pan. Bet nematau prasmės toliau bendrauti, kai viskas laikina:)

O šios temos tikslas - noriu pažiūrėti Jūsų nuomones, ką Jūs darytumėte, nors įtakos mano šitai baigčiai tai neturi:) Gal tiesiog ateičiai:) Tiesiog - diskusijai:)

Man tai is jusu abieju elgesio persasi, jog neesate labai brangus vienas kitam. 

Atsakyti
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 12:09)

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 12:09, para�ė:

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 12:09, para�ė:

<p>Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)
</p>

<p>Aš tai myliu tikrai - nesiūlyčiau tuoktis ir žadėtis šiaip sau. Na o ji - labai retai sako, kad myli, daro valgyti, kviečia visur s draugais ir šeima būti (bet kai kurie poelgiai parodo, kad esu ne pirmoje vietoje). Tačiau aš jaučiu giliai, kad nelabai ir myli iš tikrųjų, gal laiko atsarginiu variantu. Na, o be to - juk mylint nepaliktum ir neišvažiuotum kitur ir nepadarytum rizikos, kad viskas baigsis. Nežinau:)
</p>

Na, jeigu jūs ją mylite, tai nebūtina pulti skirtis, leiskite įvykiams plaukti pasroviui. Kai ji liks be įprastos aplinkos, šeimos ir draugų, gali būti, kad viskas pakankamai greitai susidėlios į vietas. Gal dabar, kai planuoja išvykti, ir ji bijo žadėti ir įsipareigoti, nes ten nuvykus planai gali kardinaliai pasikeisti.
Papildyta:
QUOTE(TomasTomas_naudotojas @ 2017 06 20, 12:59)

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 12:59, para�ė:

TomasTomas_naudotojas, 20 Bir 2017 - 12:59, para�ė:

<p>Kalbėta tarp mūsų šiuo klausimu buvo labai daug, labai:) Buvo ir persigalvojusi, sako "liksiu dėl tavęs", bet kai supratau, kad taip bus negerai (nes sprendimas turi būti jos, o ne dėl manęs) - sakiau, kad pati apsispręstų. Tai ji apsisprendė išvažiuoti. Dabar yra taip: aš visiškai nutraukiau su ja bendravimą, nors ji prašė bendrauti, prigalvojo kelionių ir pan. Bet nematau prasmės toliau bendrauti, kai viskas laikina:)</p>
<p> </p>
<p>O šios temos tikslas - noriu pažiūrėti Jūsų nuomones, ką Jūs darytumėte, nors įtakos mano šitai baigčiai tai neturi:) Gal tiesiog ateičiai:) Tiesiog - diskusijai:)</p>

<p>Kalbėta tarp mūsų šiuo klausimu buvo labai daug, labai:) Buvo ir persigalvojusi, sako "liksiu dėl tavęs", bet kai supratau, kad taip bus negerai (nes sprendimas turi būti jos, o ne dėl manęs) - sakiau, kad pati apsispręstų. Tai ji apsisprendė išvažiuoti. Dabar yra taip: aš visiškai nutraukiau su ja bendravimą, nors ji prašė bendrauti, prigalvojo kelionių ir pan. Bet nematau prasmės toliau bendrauti, kai viskas laikina:)</p>
<p> </p>
<p>O šios temos tikslas - noriu pažiūrėti Jūsų nuomones, ką Jūs darytumėte, nors įtakos mano šitai baigčiai tai neturi:) Gal tiesiog ateičiai:) Tiesiog - diskusijai:)</p>

tai jūs tokį savo elgesį apibūdinate kaip meilę? blink.gif
Atsakyti