O man patinka The Ordinary priemones - tik vienas serumas netiko, o noru sarasas pilnas. Tik kad veido prieziuros priemoniu namuose tiek, kad geram pusmeciui tikrai uzteks, tai nera kada tu The Ordinary naudot... Bet cia kaip ir su kitom priemonem - kazkam tinka, kazkam ne. Kiek kremu/serumu po $50+ sutepu ir nei blogo, nei gero kazka pasakyt galiu. O cia kainos ir kokybes santykis tikrai geras. Na o kiekiai tokie kaip ir kitu priemoniu, tikrai nera nedideli, t.y. 30ml (juk 30ml ar 50ml yra standantas visur).
Labiausiai patiko ir isimine paakiu serumas su kofeinu (tik nerealiai skalsus, spejo ir atsibost), hialurono serumas ir Moisturizing Factors veidui, Azelaic Acid veidui. Visus mielai pakartociau.
O va kas netiko, tai Niacinamide 10% + Zinc 1% - visa kakta smulkiais spuogliais ismete. Kaip tik ir krema kita buvau pradejus naudot, o niacinamide kitose priemone naudojus esu, tai pradzioj galvojau gal kremas kemsa poras. Bet paprastai man tokiu atveju koks skaudulys ant skruostu ar smakro iskyla. Tai paskui nustojau naudot Niacinamide+Zinc ir baigesi problemos.