Neapmokestina Pristato DPD.
Neapmokestina Pristato DPD.
Norėčiau patarimo.
Buvau labai susižavėjusi šiuo gamintoju, pradžiai išsirinkau Niacinamide serumą ir rūgštinį peeling solution. Oda mano neproblematinė, norėjau tik toną suvienodint ir inkštirų atsikratyt... Nu ir ką, po 1 karto peeling panaudojimo ir 3 dienų niacinamido tepimo veidą kad išbėrė... Su rūgštinis esu jau draugavusi, tai įtariu niacinamido įtaka čia bus... Ką daryt? Nurašyt, išsigydyt ir bandyt iš naujo? Ar yra kam taip buvę?
Plant-Derived Squalane domina, ar nera nemalonios konsistencijos?
Plant-Derived Squalane domina, ar nera nemalonios konsistencijos?
skystas. Tepasi kaip aliejukas
Sis geras dalykas man patinka, turbut vienintelis is mano isbandytu Ordinary alieju/serumu itiko ir gerai veikia
o man tas squalane nepatiko. Kimšo poras.
po ilgesnio ivairiu ju produktu naudojimo galiu pasakyt tiek, kad cia turbut masines euforijos daugiau, nei priemoniu veiksmingumo
nei dregmes, nei skaistumo daugiau neatsirado, toks jausmas ka vakare uzsitepi, ta ryte nusiplauni, ir atvirksciai. daugiau is ju nieko nieko nepirksiu. bandziau ir naudojau is the ordinary buffet; ascorbyl tetraisopalmitate solution 20% in vitamin F; granactive retinoid 2% emulsion; hialuronic acd + B5; matrixyl 10% + HA; hylamide glow.
Lactic acid - bere visus kartus po panaudojimo (nors prie rugsciu oda pripratus), nekartociau
Moist. Factors - patiko, sunaudojau 3 tubeles, drekina pakankamai, nelieka lipnumo jausmo
Kainos nedideles, bet kiekiai irgi nedieli...
<p>nei dregmes, nei skaistumo daugiau neatsirado, toks jausmas ka vakare uzsitepi, ta ryte nusiplauni, ir atvirksciai. daugiau is ju nieko nieko nepirksiu. bandziau ir naudojau is the ordinary buffet; ascorbyl tetraisopalmitate solution 20% in vitamin F; granactive retinoid 2% emulsion; hialuronic acd + B5; matrixyl 10% + HA; hylamide glow. </p>
Man Azelaic ir Vit.C tikrai skaistino odą. Kitų priemonių efekto kažkokio labai nepastebėjau..
Kuri vit C naudojot? nedirgino?