oi seniai ieškojau šitos temos - nebuvo, o kurt nedrysau 
prieš gerą mėnesį ir aš pasidaviau The Ordinary manijai
Taigi išbandytos priemonės:
Niacinamide 10% + Zinc 1% - labai patinka ši priemonė, iki šiol naudojau tik vakarais, labai gerai sureguliuoja mano riebią odą. O dar labiau patenkinta likau išbandžius šią priemonę ryte po drėkinamuoju kremu (naudoju kitos firmos drėkinamąjį kremą), mano T zona labaaai riebi ir blizgesys labai greit išlenda ar su makiažu būčiau ar be jo, su Niacinamide ryte JOKIO riebumo visą dieną.
Caffeine Solution 5% + ECGC - ši priemonė ko gero bus labiausiai nustebinusi savo žaibišku poveikiu. Naudoju tik ryte, labai nedidelį kiekį, iš karto, turiu omeny IŠ KARTO patinimas paakiuose iš po naktie išnyksta, man net sunku patikėti tuo 
Hyaluronic Acid + B5 - naudoju rytais, kažkokio labai didelio efekto kol kas nejaučiu, turėjau keletą pasausėjusių.pašerpetojusių vietų tai jos pranyko, bet negaliu teigti kad nuo šios priemonės, nes galėjo būti nuo visų kartu 
Alpha Arbutin 2% + HA - naudoju vakarais, oda lyg ir paskaistėjo, bet manau jį reikia gerokai ilgiau naudoti, kad pamatyti kažkokius tikrus rezultatus.
Natural Moisturiser Factors + HA - vienintelė priemonė kuri kažkiek nuvylė, naudojau vakare, bet man drėkinimo mažai, lyg tempė odą jį užsitepus, panaudojau savaitę ir padėjau į šoną, nesužavėjo.
Na ir abi The Ordinary Colors pudros - Serum ir Coverage
Serum pudra labai smagi, gražiai dengiasi, išlaiko visą dieną, jokio kaukės efekto, oda atrodo labai natūraliai, bet maskuoja tikrai neblogai.
Coverage pudros nusipirkau per šviesią spalvą tad pabandžiau tik kartą, maskavimas tikrai nemažas, jausmas ant veido kiek sunkesnis negu Serum. Tą vieną kartą kai bandžiau ji man kažkaip labai išryškino sausesnes veido vietas ir subėgo nefražiai aplink nosį, tad nesu tikra dėl jos.
Dar laukiu Niod Mastic Must iš Deciem'o
negaliu sulaukt