QUOTE(fuchia @ 2017 06 17, 23:37)
Visam veidui nebandziau nes ji man dabar kiek per sviesi. Matomo blizgumo tikrai nera. Labiau toks gaivios sveikos odos vaizdas
Papildyta:
Ar jau visos zinot naujienas del deciem prisijungimo prie estee lauder kompanijos? Labai daug gerbėjų deciem prarado del šio savo ėjimo. O man nerimą kelia ju ateitis...
Su spalvom sudetinga.. kiba reiktu pirkt kelis nr ir maisyt..
Aneeeeee.. tai sakes bus.. tikrai nelaikys tokiu kainu..
Reik uzsipirkt metam i prieki ir tegu eina kibenimat
Papildyta:
QUOTE(JuodaJuoda @ 2017 06 18, 10:44)
sveikos merginos, ieskojau ir as info apie sias priemones, tik vis dar nenusprendziu ko reikia, noreciau viska vienu metu uzsisakyti. Mano oda labai jautri, plona, ties zandais yra keletas neaiskiu berimu, kurie yra mistika ir mano dermatologei. Toks jausmas, kad jai truksta gero drekinimo, nes pasitepus pudra, ties zandais issausejimai.... praktiskai viska susidejau i krepseli ka aprase amberr
gal dar ka galetumet rekomenduoti?
Kaip miela..
jei jautri odyte, tai tik siulyciau nieko neimt su rugstim..
tas kremukas su HA faktoriais manau lb tiktu, kur sakiau, kad greit issibaigia.. aisku hialiuronas su B5.. Buffet gal nereiktu.. nes jei jautri oda, gal nereik.. kol kas bent. Jis nieko tokio nedaro, bet vis tiek ale lygina odos pavirsiu.. gal geriau matryxil koki pasiimkit vietoj jo.. ir Rosehip seed oil nesiulyciau trb irgi.. nes jis svelniai nusloksniuoja oda taip pat.. geriau koki alieju pasiimkit pvz argano.. yra ten argain oil