Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Labukas :)

Solitude, Uranija, dideliausi sveikinimai susitikus su savo išlauktais, išsvajotais, išsapnuotais vaikučiais  :wub:  Solitude, ilgokai tave kankino... Palinkėsiu, kad kuo greičiau viskas pasimirštų  :4u:  

Pas mus viskas liuks, esam Lietuvoje visai vasarai, aš augu, didėju, jaučiuosi ir pūškuoju puikiai ir mėgaujuosi kiekvienu momentu, šeima labai rūpinasi ir atostogauja. Jau 27 savaitės, neįtikėtina, kaip laikas lekia - gavau per Ovia sveikinimą su trečiuoju trimestru, net šiurpuliukai nubėgo... 

Atsakyti

Merisier jau 27?  :blink: maniau kad daugiau atsilieki nuo musu su melutia, o pasirodo labai panasus laikas  :yahoo:  :wub: 

Man siandien lygiai 30 savaiteliu :) mazyle juda labai aktyviai, kol kas viskas gerai. Jau daiktus i ligonine turbut savaitgali susidesiu, tegu stovi sau, maza kas :)

Atsakyti

Merisier jau 27?  :blink: maniau kad daugiau atsilieki nuo musu su melutia, o pasirodo labai panasus laikas  :yahoo:  :wub:

Man siandien lygiai 30 savaiteliu :) mazyle juda labai aktyviai, kol kas viskas gerai. Jau daiktus i ligonine turbut savaitgali susidesiu, tegu stovi sau, maza kas :)

Pagal mmm 26, pagal echo ir OT 27. Tai terminas tarp spalio 15 ir 22. 

Kaip judvi laikotės? Nesunku dar? 

Aš tai net pagalvot negaliu apie gimdymą. Mes dar atostogų keliausim į FR pietus rugpjūčio gale, tai bus 32-33 savaitės :D 

Atsakyti

Pagal mmm 26, pagal echo ir OT 27. Tai terminas tarp spalio 15 ir 22. 

Kaip judvi laikotės? Nesunku dar? 

Aš tai net pagalvot negaliu apie gimdymą. Mes dar atostogų keliausim į FR pietus rugpjūčio gale, tai bus 32-33 savaitės :D

Na tai sveikinu įžengus į trečiá trimestrá  :D  :wub: Jei gerai jautiesi, tai 32-33 savaitėm neturėtú būti sunku arostogauti  :D na nebent karšta labai bus  :ax: parodyk savo pilvūzá  :D 

Aš gerai jaučiuosi, nėra sunku (32 savaitės jau!). Ir darbus jau perdavinėjau naujiems darbuotojams, tai lengviau pačiai buvo. Tik va ėmė ir atleido juos šiandien, tai vėl pačiai viská teks daryt  :oh: Dar namo remonto reikalai... reikalú daug. Tikiuosi gausiu pailsėti prieš gimstant vaikui  :) 

Atsakyti

Melutia - atledo????kodel??? :o 

Atsakyti

Merisier, 18 Lie 2017 - 14:41, parašė: Pagal mmm 26, pagal echo ir OT 27. Tai terminas tarp spalio 15 ir 22. Kaip judvi laikotės? Nesunku dar? Aš tai net pagalvot negaliu apie gimdymą. Mes dar atostogų keliausim į FR pietus rugpjūčio gale, tai bus 32-33 savaitės :D

Mudu su vyru irgi vis pasvajojam apie atostogas FR ietuose, tik, va, nelabai žinau kur ten verta važiuoti :geda:

o šiemet tikimės, kad pavyks paatostogaut anglijos pietuose visiems trims :B

Atsakyti

Melutia - atledo????kodel??? :o 

Aij, turėjo jie tokiú įdomiú minčiú kaip elgtis, kaip ká daryt, kaip šunis auklėti... Toks truputį skubotas sprendimas, manau, buvo. Galėjo sėst ir pakalbėti normaliai  :) 

solitude, kur norit paatostogauti ir kada planuojat važiuoti?  :) Kaip Jūsú sūnelis?  :wub: 

Atsakyti

Aij, turėjo jie tokiú įdomiú minčiú kaip elgtis, kaip ká daryt, kaip šunis auklėti... Toks truputį skubotas sprendimas, manau, buvo. Galėjo sėst ir pakalbėti normaliai  :)  [b]solitude[/b], kur norit paatostogauti ir kada planuojat važiuoti?  :) Kaip Jūsú sūnelis?  :wub: 

Tiksliai dar nežinom, bet svajojam apie rugpjūčio pabaigą - rugsėjo pradžią, jei orai geri bus :4u: galvojom apie Prancūzijos pietus, bet kol kas apsiribosim Anglija, tik reik išsiaiškint, kur verta važiuot :D Cornwall vilioja, bet nakvynė kainuoja panašiai, kaip all inclusive kokioj Graikijoj neprastam viešbuty :mastau:  :laugh:  

Sūnelis auga kaip ant mielių :wub: jau pasivijo ir pralenkė gimimo svorį :B ir ūgį pagaliau pamatavo - cieli 52cm :B

o šiaip tai vargstam su pilvuku :unsure: vakar dieną nuo 8 iki 17val. nemiegojo visai, arba valgė, arba klykė, galiausiai jau ir aš su juo verkiau :(  Bet bent naktis rami buvo... šiąnakt nusiteikus linksmintis vėl :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 19 liepos 2017 - 19:41

Labas :)

Mudu su vyru irgi vis pasvajojam apie atostogas FR ietuose, tik, va, nelabai žinau kur ten verta važiuoti :geda:

o šiemet tikimės, kad pavyks paatostogaut anglijos pietuose visiems trims :B

Mes šį kartą paprastai, į Nicą. O šiaip labai daug visokių visokiausių pažintinių turų vienadienių yra ten, sūrių, vynų, lenavdų fermos ir t.t. Tik turbūt, kad ne su pilvu ar naujagimiu.  Taip pat su automnobiliu gali pasimalti kažkiek visa pakrante, visur ten gražu :) Tai mes tingėsim :D

Tiksliai dar nežinom, bet svajojam apie rugpjūčio pabaigą - rugsėjo pradžią, jei orai geri bus :4u: galvojom apie Prancūzijos pietus, bet kol kas apsiribosim Anglija, tik reik išsiaiškint, kur verta važiuot :D Cornwall vilioja, bet nakvynė kainuoja panašiai, kaip all inclusive kokioj Graikijoj neprastam viešbuty :mastau:  :laugh:

Sūnelis auga kaip ant mielių :wub: jau pasivijo ir pralenkė gimimo svorį :B ir ūgį pagaliau pamatavo - cieli 52cm :B

o šiaip tai vargstam su pilvuku :unsure: vakar dieną nuo 8 iki 17val. nemiegojo visai, arba valgė, arba klykė, galiausiai jau ir aš su juo verkiau :(  Bet bent naktis rami buvo... šiąnakt nusiteikus linksmintis vėl :unsure:

Cornwall labai faina, bet brangu... Mes kažkada važiavom, tai apsistojom kempinge. Vėlgi, su naujagimiu turbūt ne kažką... Na, arba per airbnb ieškokit - gal rasit nebrangiai?

Užjaučiu dėl pilvuko. Linkiu, kad kuo greičiau praeitų  :4u:

O čia mes, 26 savaitės - labai tingiu fotkintis dabar, tai savaitės senumo rodausi :D

Priedas  26+1.png   961,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 20 liepos 2017 - 12:17

Merisier  :wub: kompaktiškas pilvukas  :D 

Reikia lipt iš lovos ir eit pasimaivyt prieš veidrodį. Pradžioj sažiningai fotkinausi kas savaitę, o dabar aptingau  :D 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Merginos, pasidalinkit patirtimi, kur Vilniuje geriausia lankytis dėl nėštumo? Kokią ginekologę galite rekomenduoti?

Šeimos gydytoja parekomendavo Vilniaus gimdymo namus, tai susimąsčiau, galima ten lankytis pas ginekologę, bet gimdyti Santariškėse?  :) 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 07 23, 08:48)
<p><strong>Merisier</strong>  wub.gif kompaktiškas pilvukas  biggrin.gif </p><p>Reikia lipt iš lovos ir eit pasimaivyt prieš veidrodį. Pradžioj sažiningai fotkinausi kas savaitę, o dabar aptingau  biggrin.gif </p>

O kur nuotrauka? Pasimaivyk ir prieš mus smile.gif

Merisier, tikrai dar nedidukas, man atrodo jau turėtų būt didesnis smile.gif

Kisulita sveika prisijungus smile.gif kodėl nori gimdyti Santariškėse? Šiaip aš manau visur leistų pagimdyt, neturėtų gi išvaryti smile.gif
Atsakyti