Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Uranija, sveikinimai!! :wub:  :wub: Termino dieną mažiukė gimė, kokia šaunuolė :D

BigBang, eik tu sau, jau 30 savaitė! Ot kad greitai tas laikas bėga...

Atsakyti

Uranija, sveikinimai!! :wub:  :wub: Termino dieną mažiukė gimė, kokia šaunuolė :D

BigBang, eik tu sau, jau 30 savaitė! Ot kad greitai tas laikas bėga...

Aha, na 29+2, pirmadieni bus jau lygiai 30 :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 07 12, 04:56)
<p>Sveikutes smile.gif </p><p>Iranija - sveikinimai sulaukus mergytes nors jau fb sveikinau smile.gif </p><p>mes augam gerai, jau eina 30a savaite, kur laikas sprogo  blink.gif jau tuoj gimdysim su melutia  rolleyes.gif viena rugsejinuka jau turim, tai sakiau reik tasyte krautis pradet smile.gif</p><p>jurginee - sveikinimai  4u.gif </p><p>melisa - smagu kad augat ir viskas gerai smile.gif</p><p>ms - kada jums ivf? Rugpjuti kazkada?  4u.gif </p><p>del elmo - jos naujas nikas Teside. Šiuo metu ji vėl ligoninėj, meldžiam ir tikimės kad dar kelias savaites pavyks ištempt  4u.gif </p>

Jau išsiperėjo vienas? Kaip greit smile.gif
Man rugpj 7 pirmas susitikimas ir visko aptarimas. O pradėsim nuo mmm, tai turėtų kažkur būt rugpjūčio antroj pusėj. Atrodo begalybė smile.gif
Atsakyti

Jau išsiperėjo vienas? Kaip greit smile.gif
Man rugpj 7 pirmas susitikimas ir visko aptarimas. O pradėsim nuo mmm, tai turėtų kažkur būt rugpjūčio antroj pusėj. Atrodo begalybė smile.gif

Aha, mazulytis, labai anksti. Tik 1730g... na bet svarbu viskas gerai ir linkim pirmam rugsejinukui augt dideliam ir stipriam :) 

oi greit prabegs, menesis liko ;) man tai labai greit bega laikas :) 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 07 12, 15:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71718072" data-time="1499864084"><div><p>Jau išsiperėjo vienas? Kaip greit vartotojo įkelta nuotrauka
Man rugpj 7 pirmas susitikimas ir visko aptarimas. O pradėsim nuo mmm, tai turėtų kažkur būt rugpjūčio antroj pusėj. Atrodo begalybė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aha, mazulytis, labai anksti. Tik 1730g... na bet svarbu viskas gerai ir linkim pirmam rugsejinukui augt dideliam ir stipriam smile.gif </p><p>oi greit prabegs, menesis liko ;) man tai labai greit bega laikas smile.gif </p>

Joa atrodo pas visas neštukes laikas greit bėga, bet tik ne pas mane biggrin.gif

BaltosSnaigės ilgai nerašė. Kaip sekas?
Ir Novia visai dingo 🤔
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 07 11, 10:00)
Ooo sveikinimai Uranija!
Koks ūgis ir svoris? Mėgaukitės ramybe, turbūt sėdit ir žiūrit į savo stebuklą non stop smile.gif

Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Vakar jau savaitė, nepastebėjau kaip greitai ji prabėgo blink.gif bet kai viskas gerai tai ir laikas dažniausiai greitai bėga..

Gimė 3470 g, 52 cm ir su marškinėliais smile.gif (kaip akušerė išsireiškė), nes virkštelė buvo su tikru mazgu.
Atsakyti

Sveikos :4u: galvoju, kaip čia tema tokia neaktyvi, o pasirodo, aš į favoritus neįsimetus :D

Prisiduodu - liepos 2d., po labai sunkaus gimdymo, gimė sūnelis, 3465g :wub: 

HA, jei neklystu, tau nėštumo metu tarpvietės kaulus labai skaudėjo? Kada praėjo? Iškart po gimdymo? Man toks jausmas, kad dabar dar labiau skauda :huh2: ir pilvo raumenis (tikiuosi, kad tik raumenis) rakina :huh2: nei vaikščiot, nei gulėt ramiai neina :oh:

Atsakyti
Solitude, sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2017 07 13, 19:54)
<p>Sveikos 4u.gif galvoju, kaip čia tema tokia neaktyvi, o pasirodo, aš į favoritus neįsimetus biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Prisiduodu - liepos 2d., po labai sunkaus gimdymo, gimė sūnelis<span>, 3465g wub.gif</span><span> </span></p>
<p> </p>
<p><span><strong>HA</strong>, jei neklystu, tau nėštumo metu tarpvietės kaulus labai skaudėjo? Kada praėjo? Iškart po gimdymo?</span> Man toks jausmas, kad dabar dar labiau skauda huh.gif ir pilvo raumenis (tikiuosi, kad tik raumenis) rakina huh.gif nei vaikščiot, nei gulėt ramiai neina doh.gif</p>

O solitude sveikinimai didžiausi! O kodėl sunkus buvo? Linkiu, kad auginti lengva būtų! 4u.gif
Atsakyti

Ačiū :geda: 

sunkus, nes ilgas - 35val.be vandenų, galiausiai neišstūmiau pati, traukė vakuumu, epidūras vienu momentu nustojo veikt eigoj, prisikankinau, kol stipresnių vaistų gavau, o kerpant paaiškėjo, kad vėl nebeveikia :bijau2: 

Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2017 07 14, 06:28)
<p>Ačiū blush2.gif </p><p>sunkus, nes ilgas - 35val.be vandenų, galiausiai neišstūmiau pati, traukė vakuumu, epidūras vienu momentu nustojo veikt eigoj, prisikankinau, kol stipresnių vaistų gavau, o kerpant paaiškėjo, kad vėl nebeveikia fear.gif </p>

Einasau kaip skausmingai skamba 😱
Kaip su pienuku reikalai? smile.gif
Atsakyti

Einasau kaip skausmingai skamba 😱
Kaip su pienuku reikalai? smile.gif

Su pienuku gerai :4u: speneliai biški skaudūs, bet išgyvensiu :D  

Atsakyti