Uranija, sveikinimai!! Termino dieną mažiukė gimė, kokia šaunuolė
BigBang, eik tu sau, jau 30 savaitė! Ot kad greitai tas laikas bėga...
Uranija, sveikinimai!! Termino dieną mažiukė gimė, kokia šaunuolė
BigBang, eik tu sau, jau 30 savaitė! Ot kad greitai tas laikas bėga...
Aha, na 29+2, pirmadieni bus jau lygiai 30
Jau išsiperėjo vienas? Kaip greit
Man rugpj 7 pirmas susitikimas ir visko aptarimas. O pradėsim nuo mmm, tai turėtų kažkur būt rugpjūčio antroj pusėj. Atrodo begalybė
Jau išsiperėjo vienas? Kaip greit
Man rugpj 7 pirmas susitikimas ir visko aptarimas. O pradėsim nuo mmm, tai turėtų kažkur būt rugpjūčio antroj pusėj. Atrodo begalybė
Aha, mazulytis, labai anksti. Tik 1730g... na bet svarbu viskas gerai ir linkim pirmam rugsejinukui augt dideliam ir stipriam
oi greit prabegs, menesis liko ;) man tai labai greit bega laikas
Man rugpj 7 pirmas susitikimas ir visko aptarimas. O pradėsim nuo mmm, tai turėtų kažkur būt rugpjūčio antroj pusėj. Atrodo begalybė </p></div></blockquote><p>Aha, mazulytis, labai anksti. Tik 1730g... na bet svarbu viskas gerai ir linkim pirmam rugsejinukui augt dideliam ir stipriam </p><p>oi greit prabegs, menesis liko ;) man tai labai greit bega laikas </p>
Joa atrodo pas visas neštukes laikas greit bėga, bet tik ne pas mane
BaltosSnaigės ilgai nerašė. Kaip sekas?
Ir Novia visai dingo 🤔
Koks ūgis ir svoris? Mėgaukitės ramybe, turbūt sėdit ir žiūrit į savo stebuklą non stop
Ačiū už sveikinimus
Vakar jau savaitė, nepastebėjau kaip greitai ji prabėgo bet kai viskas gerai tai ir laikas dažniausiai greitai bėga..
Gimė 3470 g, 52 cm ir su marškinėliais (kaip akušerė išsireiškė), nes virkštelė buvo su tikru mazgu.
Sveikos galvoju, kaip čia tema tokia neaktyvi, o pasirodo, aš į favoritus neįsimetus
Prisiduodu - liepos 2d., po labai sunkaus gimdymo, gimė sūnelis, 3465g
HA, jei neklystu, tau nėštumo metu tarpvietės kaulus labai skaudėjo? Kada praėjo? Iškart po gimdymo? Man toks jausmas, kad dabar dar labiau skauda ir pilvo raumenis (tikiuosi, kad tik raumenis) rakina nei vaikščiot, nei gulėt ramiai neina
<p> </p>
<p>Prisiduodu - liepos 2d., po labai sunkaus gimdymo, gimė sūnelis<span>, 3465g </span><span> </span></p>
<p> </p>
<p><span><strong>HA</strong>, jei neklystu, tau nėštumo metu tarpvietės kaulus labai skaudėjo? Kada praėjo? Iškart po gimdymo?</span> Man toks jausmas, kad dabar dar labiau skauda ir pilvo raumenis (tikiuosi, kad tik raumenis) rakina nei vaikščiot, nei gulėt ramiai neina </p>
O solitude sveikinimai didžiausi! O kodėl sunkus buvo? Linkiu, kad auginti lengva būtų!
Ačiū
sunkus, nes ilgas - 35val.be vandenų, galiausiai neišstūmiau pati, traukė vakuumu, epidūras vienu momentu nustojo veikt eigoj, prisikankinau, kol stipresnių vaistų gavau, o kerpant paaiškėjo, kad vėl nebeveikia
Einasau kaip skausmingai skamba 😱
Kaip su pienuku reikalai?
Einasau kaip skausmingai skamba 😱
Kaip su pienuku reikalai?
Su pienuku gerai speneliai biški skaudūs, bet išgyvensiu