Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Ačiū  :wub:​ Tai aš žiūriu  kad suaktyvejusi tema . 

Atsakyti

Ooo, tylus sveikinimai :)

Vakar teko i ligonine nusigrust - pries darba kai dejau kabet ant tuliko, maniskiui nervai neatlaike ir paskambino klaust ka daryt, liepe atvaziuot pasiziuret ketonu visokiu ir tt. Nu, sake dar nei badauju, nei skysciu labai truksta - tik atrodau baisiai :D Gavau uodegon bakst, tabletukiu ir liepe savaite namie tupet. Tik kazkaip nelabai veikia tabletukes, vistiek pykina. Bet sake jeigu kas - po savaites GP kazka kita duos ar pns.

Uoj darbui nepatiks lapelis su fraze "needs some rest" :D Bet tai jau ir ana savaite is manes naudos tiek ir tebuvo, vis as i wc lekiu. Gal ir gerai.

Atsakyti

Guzike, sakai darbui nepatiks  ?  Aš aplamai rytoj grįžtu po VPA po 2 metų . Nežinau kuo baigsis viskas

Atsakyti

Ooo, tylus sveikinimai :)

Vakar teko i ligonine nusigrust - pries darba kai dejau kabet ant tuliko, maniskiui nervai neatlaike ir paskambino klaust ka daryt, liepe atvaziuot pasiziuret ketonu visokiu ir tt. Nu, sake dar nei badauju, nei skysciu labai truksta - tik atrodau baisiai :D Gavau uodegon bakst, tabletukiu ir liepe savaite namie tupet. Tik kazkaip nelabai veikia tabletukes, vistiek pykina. Bet sake jeigu kas - po savaites GP kazka kita duos ar pns.

Uoj darbui nepatiks lapelis su fraze "needs some rest" :D Bet tai jau ir ana savaite is manes naudos tiek ir tebuvo, vis as i wc lekiu. Gal ir gerai.

Tie vaistukai nuo pykinimo labai labai nekažką.. pavojingi jie vaikučiui   :4u:  mane su pirmu laaabai baisiai pykino, mėnesį biuletenį turėjau, iš lovos nepakilau.. bet kai pasidomėjau tais vaistais, tai nusprendžiau, kad geriau atkentėsiu, nei užsikrausiu tokią riziką..

Atsakyti

Water, sveikinimai! Mums panašiai gausis gimdyt  :wub:​ 

Atsakyti

Imeldutia ačiū  :wub:​ Man rodos lyg ir pirmą panašiai gimdem . Aš skaičiuoju terminą lapkričio 29 d. Gine gal paskui patikslins. 

Atsakyti

Nu vat as irgi prisibijau, bet kad nelabai ka kentet yra - vandens isgerus atgal eina iskart. Tai turbut skysciu netekimas kruopai pavojingesnis... Ziuresim, kaip sia savaite bus. Bandau vis ieskot, ka nors kiek uzgrauzt galeciau, bet nelabai randu, imbieriniai sausainiai va gal biski gelbsti, nes visokie krekeriai ir panasiai tai...

Atsakyti

Guzike, man irgi labai blogai buvo, tik tiek, kad nevėmiau. Gerk vandenį po truputį, mažais gurkšneliais, bet pastoviai. Jeigu reikia pasidėk butelį vandens šalia, jeigu guli lovoje, pasiimk šiaudelį, kad nereiktų tau per daug judėti.

Man labai padėjo vanduo su medum (ar sirupu), ir citrinos sultimis. Kažkaip atsigaudavau nuo jo, nors ir vistiek pykino. Ir valgyk, ką gali, nebežiūrėk, sveika, ar nesveika. Krekeriai man pvz irgi vienodai švietė, nors kitoms labai padeda. Aš pasiimdavau kokio troškinio su mėsa, ar vištieno kulšelę pasišildydavau - na kas nuo vakarienės būdavo likę, ir valgydavau tai pusryčiams.

Kola padeda dar irgi. Dėl kofeino nesijaudink, gali išgerti du litrus kokakolos per dieną :D

Iki gimdymo tikrai praeis - tiek galiu paguosti :D

Dėl vaistų - man jų irgi siūlė, bet aš atsisakiau. Jeigu nebūtų praėję iki kokios 12 savaitės, tai gal tada ir būčiau apsvarsčius. Bet man pikas buvo apie 9 savaitę (kaip iš vadovėlio :D), paskui pradėjo po truputį silpnėti. Tai suteikė vilties, kad greitu metu vistiek praeis. Šiek tiek pykino iki kokios 13-14 savaitės, aš 11 savaičių pradėjau dirbti, bet man obuoliukai rytais padėdavo, tai nebuvo taip jau blogai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 02 balandžio 2018 - 19:15

Water, sveikinimai! Smagu, kad jau ir antras ratas užsisuko :yahoo:

Atsakyti

Aciu Jefimija, bandysiu :)

Man ziauriausiai nesueina dabar visokie sausainiai, saldus dalykai, pieniski (grietines, suriai ir pns). Bet kartais tie patys dalykai viena diena tinka, kita - ne ir atvirksciai. Labai jau po biski. Va dabar dziaugiuos obuoli sugrauzus :D Kazkaip buvo geriau, kai norejosi tik raudonos mesos, o dabar nebeatsirenku. Bet kazka skaiciaus, kad nuo 6 savaites ten kelios tokios paklaike, ir kad max iki 12 taip bus, retai kada ilgiau :D Paguoda vis :D

Atsakyti

Vėmiau nuo 6 iki 14sav.. geriausiai eidavo obuoliai. Cola padėdavo labai. Pradedu tik dabar atsigauti :)

Atsakyti

Man ir obuoliai tik padedavo, ir tai ne visi, o tik nuo kaimynu medzio :D gerai, kad su pykinimu baiges ir obuoliai, nes kitaip butu buvus sunki padetis :DD

Tokata, trecias jau? :) Maniau antra bus pagranduke ir jau viskas, o ciai tai greit pasigavot dar viena! Speju ir su tenisu nelabai gausis grizt? :)

Dideliausi sveikinimai bet kuriuo atveju :)

Atsakyti