Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Na taip, kai darbe reikia kažką kelti, tai manau, kad reikėjo ankščiau pranešti  :)  Pas mane sėdimas darbas, bet didelis krūvis, tai irgi galvoju neuždelsti, nes žiūriu, kad mano atsakomybių ratas labai didėja ir manau, kad iš mano pusės būtų sąžininga kuo ankščiau pranešti, nes pasitikėjimas manimi labai didelis, tai reikia nesugadinti santykių  :)​ 

Tai pranesiau, kai jau galejau kazka normaliai pranest. Artimiau su koordinatore viena pakalbam - tai iskart pasakiau, kad gali but, bet siaip laikiau, nes ir bandomaji man kaip tik pratese pilna laika (siaip nesamone visiska) ir nenorejau kad jei ten galvotu nesamones.

Atsakyti

Kuri tau savaitė? Man sakė, kad apsiversti iki 36sav turi. Man atrodo, dar turi laiko? 🤔

Kisulita, sveikinu!! Svarbiausia, kad viskas gerai aišku 😍

Baiginėjas 32a, tai yra yra to laiko, bet žinai kaip nervas ima :D

Mes visiems pranešėm jau po genetinių tyrimų po 13 sav, tik mama žinojo anksčiau, nes išuostė kai buvau LT apie 9 sav :) 

Atsakyti

Baiginėjas 32a, tai yra yra to laiko, bet žinai kaip nervas ima :D

Mes visiems pranešėm jau po genetinių tyrimų po 13 sav, tik mama žinojo anksčiau, nes išuostė kai buvau LT apie 9 sav :)

Tai ji dar kelis kartus sugebės apsiversti per tiek laiko :D

Atsakyti

Tai ji dar kelis kartus sugebės apsiversti per tiek laiko :D

Tai vat kiek akušerė bežiūri, tai vis toj pačioj padėty, lyg jai tik taip ir bepatiktų, todėl ir ima nervas :))

Atsakyti

Mano sese mamos pilve staigiai apsiverte jau ant stalo, isgirdus akuseres "ruoskit sekcijai" :D Taip kad, viskas normaliai, nesijaudink :D

Pasakem vakar maniskio tevam :D Nes knyga baigt pildyt reikejo. Sake buvo 5s tylos ir tada sveikinimai :D Zmogus bijojo pasisakyt, sakau - taigi nebe paaugliai senai :D Va tau ir riba, kai gali vadint save suaugusiu - kai be baimes gali pasisakyt apie pratesiama gimine :D

Atsakyti

Tai vat kiek akušerė bežiūri, tai vis toj pačioj padėty, lyg jai tik taip ir bepatiktų, todėl ir ima nervas :))

O kaip ji dabar guli?

Maniškė pradėjo vartaliotis :D iš pradžių gulėjo išilgai pilvo, tai spardė šonus, labai aiškiai jaučiau. Šiom dienom malėsi malėsi, dabar matyt pasisuko vertikaliai, nes mažai ką jaučiu, placenta užstoja, o jeigu ir subruzda, tai labai neaiškiai. Lyg prie šonkaulių kojytės :D

Atsakyti

Mano sese mamos pilve staigiai apsiverte jau ant stalo, isgirdus akuseres "ruoskit sekcijai" :D Taip kad, viskas normaliai, nesijaudink :D

Pasakem vakar maniskio tevam :D Nes knyga baigt pildyt reikejo. Sake buvo 5s tylos ir tada sveikinimai :D Zmogus bijojo pasisakyt, sakau - taigi nebe paaugliai senai :D Va tau ir riba, kai gali vadint save suaugusiu - kai be baimes gali pasisakyt apie pratesiama gimine :D

Matai, bėda ta, kad niekas man neleis laukti ir gimdyti neapsivertus, o planuos CP, nors aš bandysiu aišku išsiversti be to. Nors esu girdėjus ir istoriją, kai buvo apsivertus ir jau atvažiavus gimdyti ir lipant laiptais paėmė ir pakeitė padėtį, tad teko CP daryt :)

O kaip ji dabar guli?

Maniškė pradėjo vartaliotis :D iš pradžių gulėjo išilgai pilvo, tai spardė šonus, labai aiškiai jaučiau. Šiom dienom malėsi malėsi, dabar matyt pasisuko vertikaliai, nes mažai ką jaučiu, placenta užstoja, o jeigu ir subruzda, tai labai neaiškiai. Lyg prie šonkaulių kojytės :D

Dešiniam šone galvytė ir užpakaliukas žemyn, taip va lanku, nors paskutinėm dienom pradedu įvairiai jaust, gal nuo sienų dažymo pasivartalioja :D reik sako dažniau ant keturių pastovėti, grindis pavalyti :D

Atsakyti

Matai, bėda ta, kad niekas man neleis laukti ir gimdyti neapsivertus, o planuos CP, nors aš bandysiu aišku išsiversti be to. Nors esu girdėjus ir istoriją, kai buvo apsivertus ir jau atvažiavus gimdyti ir lipant laiptais paėmė ir pakeitė padėtį, tad teko CP daryt :)

Dešiniam šone galvytė ir užpakaliukas žemyn, taip va lanku, nors paskutinėm dienom pradedu įvairiai jaust, gal nuo sienų dažymo pasivartalioja :D reik sako dažniau ant keturių pastovėti, grindis pavalyti :D

Tu gali atsisakyti planinio CP ir pirmalaiko skatinimo, ir pasirinkti laukti iki paskutinio momento. Jie tavęs priversti negali ir neturi jokios teisės :)

Maniškė taip pat gulėjo :D spardė kairį šoną :D dabar kažkur apačioje spardo, tai turbūt stovi :D

Atsakyti

Sveikos .Planavom ir nesiojom kartu 2016 metais. Nesugebėjau savo senu nicu prisijungti... Bet jungiuosi nedrąsiai Ar priimsit?  :4u:​  Tokata  

Atsakyti

Laukiesi Tokata? :wub:​ 

Atsakyti

Pamačiau teigiama testuką  :B​  pakartojau vėliau, mmmmmm neateina, tai tikrai manau laukiuosi. Pas gine tik po mėnesio... Menesines buvo vasario 22 tik. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Water: 02 balandžio 2018 - 14:15

Tylus sveikinimai :) daug mūsų antrą ratą sukančių

Atsakyti