Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

O geras, mėlyni sveikinimai! O kaip kiti rezultatai? 

Viskas gerai  :4u:  Kažkaip ir tikėjom, kad viskas gerai, bet darėmės, nes man neramumų kėlė aukštas hcg  :)​ 

Atsakyti

Liuks, kelinta savaitė dabar? Praėjo jau tas pavojingas laikas?

Atsakyti

Ne, gaila pinigų, daug būstui reik visko. Bet gausiu skaną po 3 savaičių, nes mergina kol kas neapsivertus 😭

Kuri tau savaitė? Man sakė, kad apsiversti iki 36sav turi. Man atrodo, dar turi laiko? 🤔

Kisulita, sveikinu!! Svarbiausia, kad viskas gerai aišku 😍

Atsakyti

Liuks, kelinta savaitė dabar? Praėjo jau tas pavojingas laikas?

Dabar 11 sav. ir 3-4 dienos, tiksliai nežino, nes vieną kartą pamatavus buvo mažiau, po to jis pajudėjo, jau plius diena daugiau :D Tai dar nepraėjo tas pavojingiausias laikas, 13 sav. eisim raukšlytės matuotis, tai tikiuosi, kad jau galėsiu lengviau atsikvėpti  :) 

Kada jūs darbe pranešėt ir kada tėvams/draugams?  :)  Kai praeitą savaitę pamatėm, kad viskas gerai, tai jau galvojau geriausiai draugei iš kart parašyti, o tėvams po nipt tyrimo šį savaitgalį, ir tiek galvojom kaip pranešti, bet kai priartėjo savaitgalis, man kažkaip dar norisi šias žinias sau pasilaikyti, kažkokį nesaugumo jausmą jaučiu, atrodo pasakysiu kažkam ir nebebus... Nors jo tėvai tai labai seniai anūkų laukia, labai nudžiugintų tokia naujiena  :unsure: 

Atsakyti

Kada jūs darbe pranešėt ir kada tėvams/draugams?  :)  

Darbe gavosi, kad is karto po II pasakiau, nes su skausmais isvaziavau is darbo i poliklinika, buvau biuletenyje tai man iskart pamaina rado. Mociutei irgi iskart pasakiau, nes gavau gulet pora savaiciu, kad lelyte nepabegtu, tai paprasiau kad pasimelstu uz mus, kad viskas butu gerai, o mociute ir mamai pasake. O anytai pasakem per kaledas, tai buvo beveik 2men. Draugei irgi panasiu metu pasakiau, nes nu negalejau slepti kodel as biuletenyje. Tai visi labai anksti suzinojo :)

Atsakyti

Tėvams pasakėm iškart. Pirmas su IVF, tai mama nuo pat pradziu viską žinojo. O visiems kitiems kai jau matėsi,o su kuo nesimatem išvis nesakem. Tai siurprizas buvo visiems kai gimė  :D​ 

Atsakyti

Hmm, na aišku, tai aš truputį užsivėlinau su žiniom  :D  Darbe tai tikrai pranešiu vėliau, kai jau tikrai žinosiu, kad viskas gerai  :)  O tėvam gal ir reiktų ankščiau  :hmm:​ 

Atsakyti

Mano ne visi giminaičiai ar tolimesni draugai / pažįstami dar žino :D sužinos, kai gims :D

Artimiems žmonėms pasakėm anksti.

Atsakyti

Pas mane pirmiausia darbe suzinojo kam reik - sekcijos koordinatoriai, menedzere kai jau turejau nors koki popieriuka parodyt. Bet anksti, nes kilnojimu pas mus ten daug ir panasaus briedo. Nu ir draugelis iskart zinojo ir iskart staigiai mane pakeisdavo jei liepdavo pakuot - jis kazkaip nuo pat pradziu mate, kas darosi kiekviena ryta ir tt :D Pradeda jau ir like darbe suuost. Kam dashuto is to, kad nieko nekeliu ir pastoviai staigiai isbalu ir begom i tualeta, kas liezuvio nenulaiko - zodziu jau telefonas veikt ima. Tokioj darbovietej ilgai nenuslept :D

Mamai su sese pasakem kai jau rysket testai eme. Nuo tu irgi vistiek nenuslepsi. Nesakysi - susapnuos tiesiog, ar dar ka nors. raganu seima.

Maniskio tevai dar nezino, norim bent kiek saugesnio laiko sulaukt, bet turbut vistik ant Motinos dienos "atviruka" siusim. Kaip tik 14 diena dar viena scan paskyre - sake jau turetu mini zmogeliukas matytis, tai bus galima turbut, ir kaip tik spetu ateit.

Atsakyti

Mano ne visi giminaičiai ar tolimesni draugai / pažįstami dar žino :D sužinos, kai gims :D

Artimiems žmonėms pasakėm anksti.

Tai tolimesni draugai ir giminaičiai irgi turbūt sužinos, kai jau gims :D Bet vat, kad jau tuoj 12 sav., o kol kas niekas nežino, nei tėvai, nei artimi draugai. Savanaudė aš, laikausi sau šią paslaptį  :D 

Atsakyti

Pas mane pirmiausia darbe suzinojo kam reik - sekcijos koordinatoriai, menedzere kai jau turejau nors koki popieriuka parodyt. Bet anksti, nes kilnojimu pas mus ten daug ir panasaus briedo. Nu ir draugelis iskart zinojo ir iskart staigiai mane pakeisdavo jei liepdavo pakuot - jis kazkaip nuo pat pradziu mate, kas darosi kiekviena ryta ir tt :D Pradeda jau ir like darbe suuost. Kam dashuto is to, kad nieko nekeliu ir pastoviai staigiai isbalu ir begom i tualeta, kas liezuvio nenulaiko - zodziu jau telefonas veikt ima. Tokioj darbovietej ilgai nenuslept :D

Mamai su sese pasakem kai jau rysket testai eme. Nuo tu irgi vistiek nenuslepsi. Nesakysi - susapnuos tiesiog, ar dar ka nors. raganu seima.

Maniskio tevai dar nezino, norim bent kiek saugesnio laiko sulaukt, bet turbut vistik ant Motinos dienos "atviruka" siusim. Kaip tik 14 diena dar viena scan paskyre - sake jau turetu mini zmogeliukas matytis, tai bus galima turbut, ir kaip tik spetu ateit.

Na taip, kai darbe reikia kažką kelti, tai manau, kad reikėjo ankščiau pranešti  :)  Pas mane sėdimas darbas, bet didelis krūvis, tai irgi galvoju neuždelsti, nes žiūriu, kad mano atsakomybių ratas labai didėja ir manau, kad iš mano pusės būtų sąžininga kuo ankščiau pranešti, nes pasitikėjimas manimi labai didelis, tai reikia nesugadinti santykių  :)​ 

Atsakyti

Tai tolimesni draugai ir giminaičiai irgi turbūt sužinos, kai jau gims :D Bet vat, kad jau tuoj 12 sav., o kol kas niekas nežino, nei tėvai, nei artimi draugai. Savanaudė aš, laikausi sau šią paslaptį  :D

Laikyk, kiek tau pačiai to norisi ;) tavo vaikas, tavo gyvenimas juk. Neprivalai niekam ataskaitų pateikti už savo gyvenimą, net ir tėvams :)

Atsakyti