Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Merisier, o kada žadi į dekretines išeiti?  :rolleyes:

Nerašiau gal čia, bet pas mane pilve jau nebe mergytė, o 100% berniukas  :D Per scanus nesirodo aiškiai, tai teko kraujo tyrimá daryti, jog išsiaiškintú lytį :) Pink rūbelius teks atiduot kažkam ir pirkt mėlynus  :D

:D geras. Tai gimdysim draugelius  :lietuva:

Merisier, ilgai dar atostogų laukti?

Dekretinės tai rugpjūčio vidury. Labiausiai abydna, kad turiu atostogų prikaupus pusantro gero mėnesio, bet negaliu išeiti kol kas, o kur buvau suplanavus liepos gale porą savaičių, tai turbūt irgi nebesigaus... tai tokia lengva depresūcha...

Atsakyti

melutia, geeeeeras! :D Na, tai tuomet mėlyni sveikinimai :D

Ačiū ačiū  :bis Tikiuosi ponaitis nebus įsižeidęs, kad pusė gyvenimo pilve buvo kalbinamas mergaitišku vardu  :D 

Merisier, aha, auginsim berniūkščius - prancūzá ir anglá  :D Kiek Tau dabar savaičiú? Aš panašiu laiku irgi į dekretines išeisiu. Bus tada kažkur 34-35 savaitės  :B 

Atsakyti

Ačiū ačiū  :bis Tikiuosi ponaitis nebus įsižeidęs, kad pusė gyvenimo pilve buvo kalbinamas mergaitišku vardu  :D

Merisier, aha, auginsim berniūkščius - prancūzá ir anglá  :D Kiek Tau dabar savaičiú? Aš panašiu laiku irgi į dekretines išeisiu. Bus tada kažkur 34-35 savaitės  :B

Man 25 dabar, į dekretą nuo 30 su trupučiu bandysiu išeit :D

Mes link vardo linkstam angliško, nes su prancūzų-lietuvių derinimu tai nusišaut galima... jei ne viena kalba, tai kita arba moterišką vardą reiškia, arba kokią nors nesąmonę :D

Atsakyti

Och vardų rinkimo dilema :D Vargom labai su vardu sūnui, mergaitišką turėjom. Su dukra buvo atvirkščiai - turėjom berniukišką, bet neturėjom mergaitiško :D 

melutia, kaip jūsų pamaina darbe? 

Atsakyti

Man 25 dabar, į dekretą nuo 30 su trupučiu bandysiu išeit :D

Mes link vardo linkstam angliško, nes su prancūzų-lietuvių derinimu tai nusišaut galima... jei ne viena kalba, tai kita arba moterišką vardą reiškia, arba kokią nors nesąmonę :D

Et, tai turėsi pora gerú mėnesiú pasiruošti vaikelio atvykimui  :wub: 

dėl vardú tai jooo, sunkus variantas  :) Mes ir renkam tokį, kad paskui anglams neteiktú laužyti liežuvio ir visaip iškreipinėti  :) 

Och vardų rinkimo dilema :D Vargom labai su vardu sūnui, mergaitišką turėjom. Su dukra buvo atvirkščiai - turėjom berniukišką, bet neturėjom mergaitiško :D

melutia, kaip jūsų pamaina darbe? 

Mes turėjom berniukui vardá, bet pradžioj sakė, jog bus mergytė. Vargom, kol vardá išsirinkom ir toks jis gražus man buvo  :wub: O kai jau sužinojom, kad visgi bernužėlis, tai tas turėtas variantas nebe taip patinka  :D bet kito nesugalvojam  :hmm: 

Pamaina darbe tik nuo pirmadienio pradėjo dirbti, tai dar labai šviežia viskas. Nors vyriokas jau varo mus su vyru iš proto su savo arogancija ir "žinau, žinau, žinau, nesakyk"  :oh: 

Atsakyti
Sveikutės smile.gif

HappyAngel, gal gali įrašyti į temos pradžią?

Jurgine... (antras vaikelis 2018.03.02)

ELMO gal tada ištrinti? Nieks nieko apie ją nerašo ir nežino, o ir ji pati nesirodo smile.gif

Atsakyti
Tikrai kaip Elmo sekasi? Ar priatabde jai veikla? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Jurgine... @ 2017 07 02, 15:56)
Bijau dėkoti už sveikinimus, nes dar tik 6-ta savaitė eina smile.gif Manodičkei jau 9,5mėn. Šauni mano panelytė smile.gif Pirmą planavom 2,7m. O antras pavyko netyčia pabandžius 16 ciklo dieną smile.gif tai planuoti neteikėjo visai biggrin.gif
Papildyta:
Kovo 2d ;)

Kaip malonu jus visas matyti, daugumą puikiai prisimenu smile.gif

Jurgine, sveikinimai! Smagu kad šįkart ilgai neužtrukot.

QUOTE(melutia @ 2017 07 03, 13:58)
Nerašiau gal čia, bet pas mane pilve jau nebe mergytė, o 100% berniukas  biggrin.gif Per scanus nesirodo aiškiai, tai teko kraujo tyrimá daryti, jog išsiaiškintú lytį smile.gif Pink rūbelius teks atiduot kažkam ir pirkt mėlynus  biggrin.gif </p>

Kažkaip pražiūrėjau šią naujieną! Mėlyni sveikinimai smile.gif aš pirmąkart beveik visą nėštumą buvau tikra kad mergaitė biggrin.gif tai ir kalbinau kaip mergaitę ir tik mėnesį prieš gimdymą sužinojau kad berniukas.

QUOTE(Janima @ 2017 07 08, 23:38)
Tikrai kaip Elmo sekasi? Ar priatabde jai veikla?  4u.gif

Pristabdė.

Liepos 5 d. gimė dukrytė. Penktadienį vakare grįžom į namus, pokolkas rami mergytė, daugiausiai laiko pramieganti, tik nežinau kiek tokia ramybė truks smile.gif .
Atsakyti
Uranija, sveikinimai wub.gif ilgai truks ;) kaip jautiesi?
Atsakyti

Uranija sveikinimai :wub: 

melutia melyni sveikinimai :4u:  :wub: 

pas mus nieko naujo, vasarojam, augam :nestuke 

Atsakyti
Ooo sveikinimai Uranija!
Koks ūgis ir svoris? Mėgaukitės ramybe, turbūt sėdit ir žiūrit į savo stebuklą non stop smile.gif

Melutia, na va pagaliau išsiaiškinai savo mįslę, aš pamenu lyg irgi spėjau kad berniukas smile.gif
Atsakyti

Sveikutes :) 

Iranija - sveikinimai sulaukus mergytes nors jau fb sveikinau :) 

mes augam gerai, jau eina 30a savaite, kur laikas sprogo  :blink: jau tuoj gimdysim su melutia  :rolleyes: viena rugsejinuka jau turim, tai sakiau reik tasyte krautis pradet :)

jurginee - sveikinimai  :4u: 

melisa - smagu kad augat ir viskas gerai :)

ms - kada jums ivf? Rugpjuti kazkada?  :4u: 

del elmo - jos naujas nikas Teside. Šiuo metu ji vėl ligoninėj, meldžiam ir tikimės kad dar kelias savaites pavyks ištempt  :4u: 

Atsakyti