Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Nuozmusis Guzikai, Kisulita, imeldutia - sveikinimai!! :4u:  :wub: 

Nei vienos nepraleidau? Nes kai pabyrėjo nėštukių, tai pabyrėjo :D

Atsakyti

www.genetika.lt

Dr. Ramūnas Janavičius, aš dariausi jo rekomenduotą Harmony.

Dėl eilių kiek pamenu-paskambinau nurodytu numeriu-jis pasakė kad kitoj savaitėj turi du laisvus laikus-pasirinkau man tinkamiausią ir nuvažiavau. Labai fainas, viską tiksliai išaiškina, malonus bendrauti :4u:

Et, nepamačiau žinutės, šiandien ryte jau pasidariau nipt tyrimą, kitą savaitę turi būti atsakymai, tikiuosi iš atsakymo bus aiškūs rezultatai  :) 

Atsakyti

Sveikos! 

Užvakar buvom echo 19 sav, viskas gerai, turėsim kasytes 😍😍mažoji davėsi po visą pilvą, čiulpė nykštį, maskatavosi 😍

Judesiukus jau irgi aiškiai jaučiu, o vakar susirinkime net išmušė iš vėžių kaip ji davėsi man bekalbant 🤣 pamiršdavau ką norėjau pasakyti 🤣

Negaliu patikėti, kad jau pusiaukelė 🤗🤔

Atsakyti

Sveikos! 

Užvakar buvom echo 19 sav, viskas gerai, turėsim kasytes 😍😍mažoji davėsi po visą pilvą, čiulpė nykštį, maskatavosi 😍

Judesiukus jau irgi aiškiai jaučiu, o vakar susirinkime net išmušė iš vėžių kaip ji davėsi man bekalbant 🤣 pamiršdavau ką norėjau pasakyti 🤣

Kaip smagu! :wub: Sveikinimai princesiški :wub:  :lady: 

Atsakyti

Sveikos! 

Sveikinimai! O jum patvirtino 100%, kad kasytės? Aš kaip supratau SE nelabai jie duoda 100% per echo :)

Atsakyti

Sveikinimai! O jum patvirtino 100%, kad kasytės? Aš kaip supratau SE nelabai jie duoda 100% per echo :)

Tai 100% niekad ir nebus kol nepagimdysiu, bet kol kas laukiam kasyčių 🤣 jeigu ką, berniukai drugelius irgi gali nešioti 🤣

Atsakyti

Vat vat aš buvau nusiteikus irgi, kad bus mergaitė, o dabar į galą pradedu abejoti ar nebus berniukas.. Tai vėl nuotaika pirkt kažką praėjo :D

Kur pavasaris? Aš taip pavargau nuo šito šalčio :( mum reikia po pardes lakstyt, pirkt daiktus ir dar be mašinos, o kaip šalta taip šalta.. Sausį ir tai šilčiau buvo :D

Atsakyti

Kur pavasaris? Aš taip pavargau nuo šito šalčio :( mum reikia po pardes lakstyt, pirkt daiktus ir dar be mašinos, o kaip šalta taip šalta.. Sausį ir tai šilčiau buvo :D

Aš irgi taip normalaus pavasario laukiu... Tas šaltis jau nusibodo...  :(  Jau buvo savaitgalį pašilę, o dabar vėl šalta  :(​ 

Atsakyti

Vat vat aš buvau nusiteikus irgi, kad bus mergaitė, o dabar į galą pradedu abejoti ar nebus berniukas.. Tai vėl nuotaika pirkt kažką praėjo :D

Rūbelius aš jau susipirkau, dabar didelių daiktų eilė 😎

Gal buvai privačiai 3D skanui? Aš gundausi, neišlauksiu iki gimdymo darkart nepažiūrėjus 🤣

Atsakyti

Ne, gaila pinigų, daug būstui reik visko. Bet gausiu skaną po 3 savaičių, nes mergina kol kas neapsivertus 😭

Atsakyti

Sužinojau ir aš ką mes turėsime, tai vyruką  :D  :wub:  Et, kažkaip nesitiki dar, kad tikrai turėsim vaikiuką  :D​ 

Atsakyti

O geras, mėlyni sveikinimai! O kaip kiti rezultatai? 

Atsakyti