Nuozmusis Guzikai, Kisulita, imeldutia - sveikinimai!!
Nei vienos nepraleidau? Nes kai pabyrėjo nėštukių, tai pabyrėjo
www.genetika.lt
Dr. Ramūnas Janavičius, aš dariausi jo rekomenduotą Harmony.
Dėl eilių kiek pamenu-paskambinau nurodytu numeriu-jis pasakė kad kitoj savaitėj turi du laisvus laikus-pasirinkau man tinkamiausią ir nuvažiavau. Labai fainas, viską tiksliai išaiškina, malonus bendrauti
Et, nepamačiau žinutės, šiandien ryte jau pasidariau nipt tyrimą, kitą savaitę turi būti atsakymai, tikiuosi iš atsakymo bus aiškūs rezultatai
Sveikos!
Užvakar buvom echo 19 sav, viskas gerai, turėsim kasytes 😍😍mažoji davėsi po visą pilvą, čiulpė nykštį, maskatavosi 😍
Judesiukus jau irgi aiškiai jaučiu, o vakar susirinkime net išmušė iš vėžių kaip ji davėsi man bekalbant 🤣 pamiršdavau ką norėjau pasakyti 🤣
Negaliu patikėti, kad jau pusiaukelė 🤗🤔
Sveikos!
Užvakar buvom echo 19 sav, viskas gerai, turėsim kasytes 😍😍mažoji davėsi po visą pilvą, čiulpė nykštį, maskatavosi 😍
Judesiukus jau irgi aiškiai jaučiu, o vakar susirinkime net išmušė iš vėžių kaip ji davėsi man bekalbant 🤣 pamiršdavau ką norėjau pasakyti 🤣
Kaip smagu! Sveikinimai princesiški
Sveikos!
Sveikinimai! O jum patvirtino 100%, kad kasytės? Aš kaip supratau SE nelabai jie duoda 100% per echo
Sveikinimai! O jum patvirtino 100%, kad kasytės? Aš kaip supratau SE nelabai jie duoda 100% per echo
Tai 100% niekad ir nebus kol nepagimdysiu, bet kol kas laukiam kasyčių 🤣 jeigu ką, berniukai drugelius irgi gali nešioti 🤣
Vat vat aš buvau nusiteikus irgi, kad bus mergaitė, o dabar į galą pradedu abejoti ar nebus berniukas.. Tai vėl nuotaika pirkt kažką praėjo
Kur pavasaris? Aš taip pavargau nuo šito šalčio mum reikia po pardes lakstyt, pirkt daiktus ir dar be mašinos, o kaip šalta taip šalta.. Sausį ir tai šilčiau buvo
Kur pavasaris? Aš taip pavargau nuo šito šalčio mum reikia po pardes lakstyt, pirkt daiktus ir dar be mašinos, o kaip šalta taip šalta.. Sausį ir tai šilčiau buvo
Aš irgi taip normalaus pavasario laukiu... Tas šaltis jau nusibodo... Jau buvo savaitgalį pašilę, o dabar vėl šalta
Vat vat aš buvau nusiteikus irgi, kad bus mergaitė, o dabar į galą pradedu abejoti ar nebus berniukas.. Tai vėl nuotaika pirkt kažką praėjo
Rūbelius aš jau susipirkau, dabar didelių daiktų eilė 😎
Gal buvai privačiai 3D skanui? Aš gundausi, neišlauksiu iki gimdymo darkart nepažiūrėjus 🤣
Ne, gaila pinigų, daug būstui reik visko. Bet gausiu skaną po 3 savaičių, nes mergina kol kas neapsivertus 😭
Sužinojau ir aš ką mes turėsime, tai vyruką Et, kažkaip nesitiki dar, kad tikrai turėsim vaikiuką
O geras, mėlyni sveikinimai! O kaip kiti rezultatai?