Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Beje, Simona, tu nipt tyrimą dareisi, ane? :) Gal Vilniuje? :)

Atsakyti

Beje, Simona, tu nipt tyrimą dareisi, ane? :) Gal Vilniuje? :)

Taip, Vilniuje.

Patį kraują ėmė Santaros klinikose, ir gydytojo genetiko konsultacija irgi ten buvo, nors klinikos pavadinimas su kuria tariausi ne Santaros buvo, žodžiu ten tas gydytojas dirba per kelias klinikas, tai taip ir gavosi. Beja, mano ginė kai pamatė pas kokį gydytoją genetiką dariausi tyrimą, labai nustebo ir pagyrė, sakė aukštos kvalifikacijos žmogus :) jei reikia, aliu pasiknaisioti emailuose, paieškosiu klinikos ir jos kontaktų. :rolleyes:

Atsakyti

Taip, Vilniuje.

Patį kraują ėmė Santaros klinikose, ir gydytojo genetiko konsultacija irgi ten buvo, nors klinikos pavadinimas su kuria tariausi ne Santaros buvo, žodžiu ten tas gydytojas dirba per kelias klinikas, tai taip ir gavosi. Beja, mano ginė kai pamatė pas kokį gydytoją genetiką dariausi tyrimą, labai nustebo ir pagyrė, sakė aukštos kvalifikacijos žmogus :) jei reikia, aliu pasiknaisioti emailuose, paieškosiu klinikos ir jos kontaktų. :rolleyes:

Oo, būtų labai gerai  :4u:  Beje, ten be eilių priima, nereikės kokį mėn laukti? :(

Atsakyti

Sveikos!

Matau dar čia pažįstamų nick'ų, tai ateinu pasirodyt  :4u:  po gimdymo pirmų mmm dar nesulaukiau, bet panašu, kad dar bent 2 metus ir nesulauksiu  :rolleyes:  :nestuke  vieną vakarą pajutau kažką laaaaabai keisto.. kažkur ties dešine kiaušide kažkas labai dilgčiojo, lyg pati kiaušidė ten vartytųsi  :D  :D  pasižymėjau dą datą, nes pagalvojau, kad gali būti ov.. po 10 dienų pasidariau testą, nes maitinant kelis rytus skaudėjo spenelius.. ir va rezultatas  :wub:  čia 10, 11 ir 12dpo  :wub: Priedas  Fotor_152152664091334.jpg   105,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Imeldutia, na ir greitai apsisukot  :yahoo: Sveikinimai! Koks ryškuolis  :wub:​ 

Atsakyti

Imeldutia, na ir greitai apsisukot  :yahoo: Sveikinimai! Koks ryškuolis  :wub:​ 

Ačiū! Taip kažkaip netikėtai čia mums :D nors jau maitinimai stipriai apmažinti, jau laukiau, kada ciklas atsistatys, nes norim nedidelio amžiaus skirtumo tarp vaikų.. tai kaip ir pradėjom galvot ta linkme.. bet tikrai nuoširdžiai nesitikėjau, kad net nesulaukus pirmų mmm pagausiu ov :D testus aišku darydavau kartas nuo karto.. nu nes kol mmm nėra, labai sunku gaudytis, kas vyksta su tavim.. atrodo ir papykindavo kartais, ir šiaip visokių pojūčių.. o va šįkart pagaliau testas ne baltas  :wub:  su Čioliene Druskininkuose prieš porą savaičių buvom, tai va ir užkrėtė  :D  :D  :wub:​ 

Atsakyti

Imeldutia, jeeetau kaip faina! :D Va jum tik truputi pagalvot tereikejo, o jau vaikuciai patys "susitare" :D Labai labai dziaugiuos, nesigavo pirma kartu is planuojanciu iseit, tai va dabar gavos :D

Atsakyti

Imeldutia, jeeetau kaip faina! :D Va jum tik truputi pagalvot tereikejo, o jau vaikuciai patys "susitare" :D Labai labai dziaugiuos, nesigavo pirma kartu is planuojanciu iseit, tai va dabar gavos :D

Aš irgi tą patį pagalvojau! :D kada tau numatomas terminas?

Atsakyti
Pakolkas lapkricio 16-17 :D Nusimato gimtadienis ligoninej.
Atsakyti

Sveikos,

imeldutia, sveikinimai! Tuoj visos vel susibegs, kaip smagu :))

Kada tau terminas nusimato?

As vis atsilieku su naujos temos kurimu :D Bet tuoj tuoj ir padarysiu :)

Janima (antras vaikutis 2018.05.01)

MeilesVaikai (pirmas vaikutis 2018.05.20)

19891010 (antras vaikutis 2018.06.28)

crazy bee (antras vaikutis 2018.07.08) 

Jefimija pirmas (pirmas vaikutis 2018.08.12)

-Vėja- (pirmas vaikutis 2018.09.10)

Čiolienė (antras vaikutis 2018.09.29)

Nuozmusis Guzikas (pirmas vaikutis 2018.11.17)

imeldutia (antras vaikutis 2018.12.??)

Atsakyti

Mano terminas dar neaiškus.. bet kiek pagal savo spėjimus išskaičiuoju, tai 11.30 ;)

Atsakyti

Oo, būtų labai gerai  :4u:  Beje, ten be eilių priima, nereikės kokį mėn laukti? :(

www.genetika.lt

Dr. Ramūnas Janavičius, aš dariausi jo rekomenduotą Harmony.

Dėl eilių kiek pamenu-paskambinau nurodytu numeriu-jis pasakė kad kitoj savaitėj turi du laisvus laikus-pasirinkau man tinkamiausią ir nuvažiavau. Labai fainas, viską tiksliai išaiškina, malonus bendrauti :4u:

Atsakyti