Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

BigBang, tyliai dekoju :) Paciai nesitiki :)

Jefimija, dekui labai uz nuorodas, va ta antra atrodo pats tas, kas man labai i darba sueitu :)

Man su maistu kasdien vis kitaip, viena diena galiu labia netoleruot, o kita - nesveikai noriu. Va dabar reiks pica uzsisakyt, nes siuo metu tai vienintelis variantas gaut desru, kuriu as NORRRRRRIU :D

O siaip tas nesveikas maistas - pasigamini namie, ir jau zymiai sveikesnis :) As apie kebabus lietuviskus va visai pasvajoju, nes cia ju nerasi. Uztai radau prieskoniu parduotuvej, su kuriais visai skaniai gaudavos, tai jau mastau kad namie reiks pasikept, su naminiu cesnakiniu padaziuku, niom niom :wub:

Buvau pas daktare siandien, gavau susni informacijos, nieko praktiskai nepamenu :unsure:  Nedamiegojus po darbo, o mano vargsas isvis pasruvusiom raudonai akim nuejo, tai pirma kreivia ziurejo biski, kol nepasakem, kad vakarais dirbam ir jis nemiegojo, kad mane pazadinti :wub:  Tai grize smigom. Pasirodo nescios knyga cia iskart duoda, reikes dali jos uzpildyt iki kito vizito (balandzio 4), tada ir slapimo kraujo tyrimus darys - dabar nieko nepaskyre, o jau galvojau badys mane :D Vitaminu buteliuka gavau uz nepilna svara, dave popieriu del paraiskos nemokamime vaistu receptam ir dantu prieziurai - sake sita kolkas menedzeriam parodyt, nes forma duoda tik 12 savaiciu, o as negaliu ant savo team leaderes vaziuot ilgai, menedzerei ir taip susisviete, kad as niekad nepakuoju ir klausineja (nors pakavau nemazai, dabar irgi pakavau, kai labai reikejo - lengvucius produktus). Bet sake turetu sueit.

Ir vistiek viskas taip keista ir nesitiki. Kada jus patikejot? Po pirmo echo? Ar taip ir eina "patikesiu, kai elektroninis parodys", "patikesiu po echo", "patikesiu kai gims", "patikesiu, kai i mokykla iseis"? :D

Dar nuramino del mano baimiu, nes man uzeina panika, kad o jei vistik paskubejom, nebusiu gera mama, kruopa manes gal jau nekencia ir tt, sako vien kad apie tai galvoji, jau rodo, kad jau gera mama. Vos neapsiblioviau. Zodziu, skundziaus, kad nemoteriska - atejo su kaupu :D

Atsakyti

BigBang, tyliai dekoju :) Paciai nesitiki :)

Jefimija, dekui labai uz nuorodas, va ta antra atrodo pats tas, kas man labai i darba sueitu :)

Man su maistu kasdien vis kitaip, viena diena galiu labia netoleruot, o kita - nesveikai noriu. Va dabar reiks pica uzsisakyt, nes siuo metu tai vienintelis variantas gaut desru, kuriu as NORRRRRRIU :D

O siaip tas nesveikas maistas - pasigamini namie, ir jau zymiai sveikesnis :) As apie kebabus lietuviskus va visai pasvajoju, nes cia ju nerasi. Uztai radau prieskoniu parduotuvej, su kuriais visai skaniai gaudavos, tai jau mastau kad namie reiks pasikept, su naminiu cesnakiniu padaziuku, niom niom :wub:

Buvau pas daktare siandien, gavau susni informacijos, nieko praktiskai nepamenu :unsure:  Nedamiegojus po darbo, o mano vargsas isvis pasruvusiom raudonai akim nuejo, tai pirma kreivia ziurejo biski, kol nepasakem, kad vakarais dirbam ir jis nemiegojo, kad mane pazadinti :wub:  Tai grize smigom. Pasirodo nescios knyga cia iskart duoda, reikes dali jos uzpildyt iki kito vizito (balandzio 4), tada ir slapimo kraujo tyrimus darys - dabar nieko nepaskyre, o jau galvojau badys mane :D Vitaminu buteliuka gavau uz nepilna svara, dave popieriu del paraiskos nemokamime vaistu receptam ir dantu prieziurai - sake sita kolkas menedzeriam parodyt, nes forma duoda tik 12 savaiciu, o as negaliu ant savo team leaderes vaziuot ilgai, menedzerei ir taip susisviete, kad as niekad nepakuoju ir klausineja (nors pakavau nemazai, dabar irgi pakavau, kai labai reikejo - lengvucius produktus). Bet sake turetu sueit.

Ir vistiek viskas taip keista ir nesitiki. Kada jus patikejot? Po pirmo echo? Ar taip ir eina "patikesiu, kai elektroninis parodys", "patikesiu po echo", "patikesiu kai gims", "patikesiu, kai i mokykla iseis"? :D

Dar nuramino del mano baimiu, nes man uzeina panika, kad o jei vistik paskubejom, nebusiu gera mama, kruopa manes gal jau nekencia ir tt, sako vien kad apie tai galvoji, jau rodo, kad jau gera mama. Vos neapsiblioviau. Zodziu, skundziaus, kad nemoteriska - atejo su kaupu :D

As patikėjau kai echo pamačiau, kad pavyko, bet šiaip ir dabar kartais pagalvoju - kaip čia taip, ji va šalia musu, miega, linksma juokiasi ir pan :) o jau virš 6 mėn mums  :D​ 

Atsakyti

Jetau, kaip faina :) Linksmuoliuke pas jus jin? Isivaizduoju, kai mielumo :D

Tas svajonu issipildymas toks ir gaunas - ilgai lauki, tikies vilies, o tada taukst stebuklas - ir nebegali patiket :D

Atsakyti

Man dar iki siol sunku patiketi, kad tas mazas stebuklas malasi pas mane  :wub:​  nesuprantu KAIP pavyko, nes ta menesi isvis atrodo jokiu myliuku nebuvo :lol: 

Atsakyti

As buvau irgi isitikinus, kad nieko nebus, nes atrodo - gavom vos ne grafika, tik darbe tiek visko buvo, kad nebuvo imanoma laikytis ir manrods 1 ar 2 kartais kurie "uzsiskaite", as jau buvau pradejus nervintis, kad be reikalo vaistus geriau. Ir vistik uzteko :D Turbut jau laikas atejo, gal vistik kazkiek tiesos tame yra, kad kol ne laikas - tol nebus. Kiek besistengem anksciau, dar ypac kai problemu buvo su mano smegenine ir pns - ir nieko. O viskas pradejo geret ir kaip is oro pripute :D

Atsakyti

Nurimk :) mano nestumo pradzia irgi buvo sunki. Uzejo baisus skausmai, galvojau viskas. Gulejau pora savaiciu lovoje, bijojau pajudeti, kad nepabegtu. Paskui prasidejo vemimai toliau nei matau, galiausiai iki tiek nusivemiau, kad po lasinemis pagulejau. Galiausiai kai jau atrode, kad viskas yra gerai, prasidejo gimdos susitraukinejimai, ir vel poilsio rezimas, ligonine-stebejimas, ir vel daug poilsio. O pupai tik 23savaites.  Man pagal echo is pradziu atsilikinejo net 2savaitem! Baimes buvo daug. Veliau jau tik savaite mazesne buvo, o 16sav kai dare echo sake atitinka idealiai diena i diena dydi. 21sav echo jau vel atsilieka 2dienom. Tai dabar jau kazkaip nesuku galvos del tu keliu dienu. Lelyte pilve juda ir jauciuos laiminga :)

Nusiteik geriausiam, ir negalvok apie blogiausia :) nes musu teigiamas nusiteikimas daug prisideda prie musu stebuklu geroves :)

Mano nėštumo pradžia irgi sunki buvo... Vos dienai vėluojant mm, 3 sav.5 d. (atskaičiavus pagal echo) turėjau 1000 hcg, 4 sav. jau 2500, per dvi dienas paaugo 2,5 karto, nors ir taip kosminis, net į 5 sav ribas vos telpa... Kai hcg buvo 20000 echo parodė tik tuščią puslytę, kuri buvo netaisyklingos formos ir jau savaitę man tepė. Ginė net vilčių nesuteikė, kai tokia forma ir nieko nematyti prie aukšto hcg, bet po pusantros savaitės puslytė tapo taisyklingos formos, jau rado jo tryniuką maisto ir šalia patį jį rado su plakančia širdute, bet dydis neatitinka nei mm datos, nei O. Tai niekas nesueina, hcg aukštas lyg ir atitinka mm, pats vaisius mažas neatitinka nei hcg, nei mm, nei O. Na, bent jau po trijų savaičių tepliojimo, nustojo tepti, nes ten tepliojimai net su gleivinės gabaliukais  :unsure: 

Ir dar aišku negalėdama ramiai nusėdėti parisiskaičiau internete, kad aukštas hcg gali reikšti dauno sindromą, tai tikrai nervų nenuramino  :unsure:  Labai laukiu echo ir nipt  :)​ 

Atsakyti

Man irgi labai skanu tas nesveikas maistas. Net kai toksikoze buvo tai galejau valgyt tik kebaba :lol:

O man picos picos picos  :lol:  Bet jau kažkaip nesijaudinu dėl mitybos, pirmą nėštumą tiek panikavau dėl maisto, kad tik taisyklingai valgyčiau, po mažai, bet dažnai  :D  O mažai pavalgius man neužtekdavo energijos, jau atėjus į darbą svaigdavo galva, budavo silpna, neveikė man tas būdas ir tik streso prisidėdavo, kad nesugebu taisyklingai valgyti  :D 

Atsakyti

Laiko dar augti yra  :D  va as mani labai mazo B, uzaugau i normalu D  :unsure: ir jau sakyciau dabar rimsta augimas. 

Na žiūrėsim, bet kažkaip neįsivaizduoju, kad iki D galėčiau išaugti, odos neužteks  :D​ 

Atsakyti

Na žiūrėsim, bet kažkaip neįsivaizduoju, kad iki D galėčiau išaugti, odos neužteks  :D​ 

As irgi neisivaizdavau kad tooookius papulius galiu tureti :lol:   su sunum irgi augo nemazai, bet ne iki tiek, o po maitinimo tai net ir sumazejo labai. Idomu kaip dabar bus.

Atsakyti

Sveikos

12sav šiandien  :wub:  buvau ketvirtadienį echo - viskas puiku.

Dėl krūtinės - su sūnumi labai padidėjo,o dabar mažesnė nei prieš nėštumą su Dovu 😁 kadangi maitinau ilgai ir būdama jau nėščia,tai tik skuduriukai like.. bet lyg lyg po truputį pildosi :D​ 

Atsakyti

Kisulita - o kada tau pas ginę? Atsiprašau jei rašei, būsiu praleidus :)

Atsakyti

Kisulita - o kada tau pas ginę? Atsiprašau jei rašei, būsiu praleidus :)

Man kovo 22 d., nuo vasario 22 d. laukiau, atrodė taip toli, o dabar kai artėja, tai nebelaukiu, jau kelias naktis sapnuoju nesąmones, kad vis einu į kliniką, bet arba pabundu prieš išgirstant atsakymą, arba pavėluoju į vizitą, arba nerandu klinikos  :unsure: 

Atsakyti