BigBang, tyliai dekoju Paciai nesitiki
Jefimija, dekui labai uz nuorodas, va ta antra atrodo pats tas, kas man labai i darba sueitu
Man su maistu kasdien vis kitaip, viena diena galiu labia netoleruot, o kita - nesveikai noriu. Va dabar reiks pica uzsisakyt, nes siuo metu tai vienintelis variantas gaut desru, kuriu as NORRRRRRIU
O siaip tas nesveikas maistas - pasigamini namie, ir jau zymiai sveikesnis As apie kebabus lietuviskus va visai pasvajoju, nes cia ju nerasi. Uztai radau prieskoniu parduotuvej, su kuriais visai skaniai gaudavos, tai jau mastau kad namie reiks pasikept, su naminiu cesnakiniu padaziuku, niom niom
Buvau pas daktare siandien, gavau susni informacijos, nieko praktiskai nepamenu Nedamiegojus po darbo, o mano vargsas isvis pasruvusiom raudonai akim nuejo, tai pirma kreivia ziurejo biski, kol nepasakem, kad vakarais dirbam ir jis nemiegojo, kad mane pazadinti Tai grize smigom. Pasirodo nescios knyga cia iskart duoda, reikes dali jos uzpildyt iki kito vizito (balandzio 4), tada ir slapimo kraujo tyrimus darys - dabar nieko nepaskyre, o jau galvojau badys mane Vitaminu buteliuka gavau uz nepilna svara, dave popieriu del paraiskos nemokamime vaistu receptam ir dantu prieziurai - sake sita kolkas menedzeriam parodyt, nes forma duoda tik 12 savaiciu, o as negaliu ant savo team leaderes vaziuot ilgai, menedzerei ir taip susisviete, kad as niekad nepakuoju ir klausineja (nors pakavau nemazai, dabar irgi pakavau, kai labai reikejo - lengvucius produktus). Bet sake turetu sueit.
Ir vistiek viskas taip keista ir nesitiki. Kada jus patikejot? Po pirmo echo? Ar taip ir eina "patikesiu, kai elektroninis parodys", "patikesiu po echo", "patikesiu kai gims", "patikesiu, kai i mokykla iseis"?
Dar nuramino del mano baimiu, nes man uzeina panika, kad o jei vistik paskubejom, nebusiu gera mama, kruopa manes gal jau nekencia ir tt, sako vien kad apie tai galvoji, jau rodo, kad jau gera mama. Vos neapsiblioviau. Zodziu, skundziaus, kad nemoteriska - atejo su kaupu