Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Et, man tai vakar vakare buvo neramu, pradėjo mausti pilvą, po to jau pasidarė skausmingas maudimas, jau susiruošiau į priimamajį tik vyro grįžtant laukiau ir vsio, maudimas dingo  :huh2:  Jokių tepliojimų, nieko, pamaudė, pasinervinau ir vsio, lyg niekur nieko  :huh2:  Galvoju, gal čia nuo maisto žarnyno problema buvo, ne dėl nėštumo, vakar valgiau kiniškos virtuvės maisto  :hmm:​ 

Atsakyti

Dabar aprimo reikalai (18 savaičių), tačiau esu 80E, ir jaučiu, kad dar ne pabaiga :D 

Sveikinimus priimu nedrąsiai kol kas, nes su šiuo nėštumu nuo pat pradžių daug kas negerai klostėsi ir galiausiai vėl atsiliekame dydžiu net 4 dienom, tai tik tikiuosi geriausio  :) 

Jau 18 sav.?  :D  O siaube kaip greit lekia savaitės, kai svetimas nėštumas  :D  Kaip naujame darbe sekasi su pilvuku dirbti? :D

Et, kad mano krūtinė būtų padidėjusi  :D  Bet skaičiau, kad pas ten nelabai kažko buvo prieš nėštumą, tai nėštumas stebuklų nepadaro  :D​  

Atsakyti

Guzike aaaaaaaaa apsiverkiau pamačius tave čia, bėgau testukų ieškot planiukėse, labai labai sveikinu  :4u:  :4u:  :4u:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Kisulita - su tavim nelabai bendravom kai planavau, tu turbut atejai kai as iseidinejau :) Sveikinimai ir tau!  :4u:​ 

Atsakyti

Jefimija, gal gali nuoroda numest? :D Nes mano atejo ir eina sau kokia nepatogi, ten gaunas toks kaip dirzas po krutine - taip erzina ziauriai... :D

Oi iš pradžių tai viskas erzino :D Pasididinti apimtį bent jau man padėjo labiausiai. Bet tada pradėjo reikalai pūstis :D

Dabar turiu šitą, https://www.amazon.d...0?ie=UTF8&psc=1. Ji su lankais apačioje, kažkaip geriau visą fabriką paremia, nes be lankų krūtinę vistiek žemės trauka veikia :D

buvau nusipirkus ir šitą https://www.amazon.d...0?ie=UTF8&psc=1. Neilgai panešiojau :oh: kad be lankų, tai buvo patogu, bet kai jau išaugau, tada ji man pradėjo lipti į viršų, tai irgi nelabai. 

Atsakyti

Sveikinimus priimu nedrąsiai kol kas, nes su šiuo nėštumu nuo pat pradžių daug kas negerai klostėsi ir galiausiai vėl atsiliekame dydžiu net 4 dienom, tai tik tikiuosi geriausio  :)

Jau 18 sav.?  :D  O siaube kaip greit lekia savaitės, kai svetimas nėštumas  :D  Kaip naujame darbe sekasi su pilvuku dirbti? :D

Et, kad mano krūtinė būtų padidėjusi  :D  Bet skaičiau, kad pas ten nelabai kažko buvo prieš nėštumą, tai nėštumas stebuklų nepadaro  :D​  

Kisulita, viskas bus gerai :4u: 

Tai kad to pilvo dar nelabai yra :D bet dirbasi puikiai, labai fainas kolektyvas, superinis mano vadovas, džiaugiuosi labai. Žinią priėmė puikiai  :D 

Palauk dar dėl krūtinės... prisišnekėsi :P

Atsakyti

Kisulita - su tavim nelabai bendravom kai planavau, tu turbut atejai kai as iseidinejau :) Sveikinimai ir tau!  :4u:​ 

Aš buvau atėjusi keletą mėn. prieš tau ateinant, tai nespėjom paplepėti  :D​ 

Atsakyti

Tai kad to pilvo dar nelabai yra :D bet dirbasi puikiai, labai fainas kolektyvas, superinis mano vadovas, džiaugiuosi labai. Žinią priėmė puikiai  :D 

Palauk dar dėl krūtinės... prisišnekėsi :P

Džiugu girdėti, kad viskas puikiai sekasi, nėra stresų  :D 

Tai kaži ar paaugs kažkas, bet gal ir gerai, niekas nenutys nuo matinimų, nes nėra kam nutįsti  :D 

Atsakyti

Nurimk :) mano nestumo pradzia irgi buvo sunki. Uzejo baisus skausmai, galvojau viskas. Gulejau pora savaiciu lovoje, bijojau pajudeti, kad nepabegtu. Paskui prasidejo vemimai toliau nei matau, galiausiai iki tiek nusivemiau, kad po lasinemis pagulejau. Galiausiai kai jau atrode, kad viskas yra gerai, prasidejo gimdos susitraukinejimai, ir vel poilsio rezimas, ligonine-stebejimas, ir vel daug poilsio. O pupai tik 23savaites.  Man pagal echo is pradziu atsilikinejo net 2savaitem! Baimes buvo daug. Veliau jau tik savaite mazesne buvo, o 16sav kai dare echo sake atitinka idealiai diena i diena dydi. 21sav echo jau vel atsilieka 2dienom. Tai dabar jau kazkaip nesuku galvos del tu keliu dienu. Lelyte pilve juda ir jauciuos laiminga :) 

Nusiteik geriausiam, ir negalvok apie blogiausia :) nes musu teigiamas nusiteikimas daug prisideda prie musu stebuklu geroves :) 

Atsakyti

Tai kaži ar paaugs kažkas, bet gal ir gerai, niekas nenutys nuo matinimų, nes nėra kam nutįsti  :D

Laiko dar augti yra  :D  va as mani labai mazo B, uzaugau i normalu D  :unsure: ir jau sakyciau dabar rimsta augimas. 

Atsakyti

Mano organizmas propaguoja man nesveiką maistą  :blink:  :D  Kai kažkada pavalgau picos, o kitą kartą ledų, tai viskas gerai, o kai šiandien pietums salotų, tai pykino jau valgant, o dabar net pagalvoti apie jas negaliu kaip negera, o jau kai pilvas išsipūtė  :blink:  Žodžiu, taip ir traukia kokia pica... Reikės gal hotdog'ų pasigaminti, aš ten daug daržovių prisikišu, tai kai nematau aš tų daržovių, tai susivalgo  :D 

Atsakyti

Mano organizmas propaguoja man nesveiką maistą  :blink:  :D  

Man irgi labai skanu tas nesveikas maistas. Net kai toksikoze buvo tai galejau valgyt tik kebaba :lol:

Atsakyti