Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Aga, pamenu benu ir KrioOo... įdomu kaip joms...🤔

Benu (Bena ji man rodos) žinau, kad turėjo ivf,bet pabėgo.. poto nieko nežinau. Senokai jau čia buvo.

Atsakyti

Panos!!! Bena laukias  :wub:  :wub:  :wub:  dar sakė labai nedrąsiai, bet jau džiaugias  :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti

Panos!!! Bena laukias  :wub:  :wub:  :wub:  dar sakė labai nedrąsiai, bet jau džiaugias  :nestuke  :wub:​ 
:wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  Jetau kokios džiugios naujienos!!! Kaip aš dėl jos džiaugiuosi!!   :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: ​ 

Būtų labai faina, jeigu ateitų padipasakoti  :rolleyes:  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vėja-: 14 kovo 2018 - 20:46

:wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  Jetau kokios džiugios naujienos!!! Kaip aš dėl jos džiaugiuosi!!   :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: ​ 

Būtų labai faina, jeigu ateitų padipasakoti  :rolleyes:  :yahoo:

Kviečiau, sakė įsijungs kompą ir susiras mus  :D​ 

Atsakyti

Nepamenu benu :hmm:​ 

Atsakyti

Nepamenu benu :hmm:​ 

Tavęs dar nebuvo man atrodo :)

Bet pasikartosiu, šie metai stebuklingi  :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti

Tavęs dar nebuvo man atrodo :)

Bet pasikartosiu, šie metai stebuklingi  :nestuke  :wub:​ 

Jeigu neklystu mes su ja panašiai pradėjom planuot.. arba ji paskui mane prisijungė nuo 2013m... 

Tikrai kad stebuklingi tie 2018.... kažkur ir skaičiau, kad šie metai bus sėkmingi ir vaisingi poroms, kurios ypač ilgai negali pastoti.. pagaliau ir mūsų kieme nušvito 🌞

Atsakyti

Labas visoms :4u:

Kokios naujienos :yahoo: Kisulita, Guzikeli - wow, sveikinimai tylūs :wub:

Atsakyti

Kisulita, Guzikėli, kaip smagu jus čia matyti :wub: :wub:  Sveikinimai :4u: :4u: :yahoo:

Guzike, su liemenėlėm man buvo taip :D visiškas bardakas pradžioje, žiauriai skaudėjo, labai pūtėsi. Iš riebaus C šokau į riebų D per kokią savaitę. Negalėjau nešioti su lankais. Na, bardakas. Dabar aprimo reikalai (18 savaičių), tačiau esu 80E, ir jaučiu, kad dar ne pabaiga :D 

Ėmiau iš amazonės, už padorią kainą, ir dabartine esu labai patenkinta :angel_not:

Atsakyti

Jefimija, gal gali nuoroda numest? :D Nes mano atejo ir eina sau kokia nepatogi, ten gaunas toks kaip dirzas po krutine - taip erzina ziauriai... :D

Atsakyti

Woow bena laukias!! Ji beveik tuo pačiu metu kaip aš atėjo, jėgelė :) lauksim lauksim prisijungiant :) jausmas lyg grįžo 2013ieji :D

Jefimija, gal gali nuoroda numest? :D Nes mano atejo ir eina sau kokia nepatogi, ten gaunas toks kaip dirzas po krutine - taip erzina ziauriai... :D

Man irgi visos dabar pjauna, orinės pačios geriausios :D

Atsakyti

Laba ryta, brangiosios :)

As ruosiuos pas akusere (? midwife). Ruosimasis, mazdaug, grauziu rageli ir bandau ji nulaikyt, nes labai ziauriai pykina. Nu keisti padarai tos nesciosios, normalus zmones kai nori valgyti - nori valgyti. O dabar vyksta taip, jei pykina - du variantai. Arba kruopa valgyt nori, arba kruopai nepatiko, ka suvalgiau, ir ateina didele zhopa tualete :D Nusiteikus keliaut kraujo priduot :D Idomu ka kalbes, ka sakys. Pakartojau testa del visa pikta - nieks nedingo, sako Pregnant 3+ :D

Atradimas - tos liemeneles, kurios nunesiotos kaip velnias ir issitampe, dabar kaip naujos ir kaip ant modelio - viskas tik styro, tik pupso, dievazi - nors i instagrama krauk :lol:

Atsakyti