Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Laaaaba vakara/ryta/nakti :) Ateinu ir as jau cia nedrasiai cekavintis :D

Iskart su klausimu. Kai tik parejo smagumai su krutine, tiesiog nusipirkot didesnius liemenukus, ar sportinius, ar ka? As tik buvau darbui nusipirkus sportiniu pora - kad gerai laikytu ir paminkstintu nuo galimu uzgavimu, ir praktiskai isaugau, spaudzia. Nuejau nusipirkt didesniu - su savo pregnancy brain ta pati dydi, kita spalva paemiau :oh:

Galiu papasakot savo liemenuku istorija :D Is pradziu buvo tik sportiniai, po to matinimo kur didesnes, o dabar isvis nenesioju, nes man ir taip sunku kvepuot ir be ju, o su jom isvis viska spaudzia ten, vienuzodziu nesiruosiu pirkt del keliu menesiu padidejusios krutines lastos naujo liemenuko :D Aisku gal vaizdas ir nekoks, bet man jau pasidare labai dzin :D

Is ilgiau planuojanciu liko Enir ir Ceroc. Bent jau is tu, kurios pasirodo. Nes Tendre ir dar viena mergaite kurios nicko nepamenu jau nebesirodo, tai neaisku kaip joms pasiseke 

Man atrodo turi omeny Ten :) beje, koki rata naudojai maudynem ir nuo kokio amziaus?

Ačiū  :4u:

Yra dar iš senbuvių.. vis pagalvoju apie debesyse*... Ceroc.. Tendre..

Nesam paskutinės, kuriom pagaliau pasisekė.. bet tikiu kad ir jom pasiseks, kogero viskam savas laikas.. tik kartais lb sunku išlaukti.. 

Na taip, bet Ceroc ir Tendre as jau priskiriu prie tu velesniu, ne tada kai mes pradejom. Dar prisiminiau tokia Benu ar kaip ten.. Dar buvo tokia VysniaRaudona lyg ir, kur pastojo naturaliai ir persileido, idomu kaip jai reikalai.. Aj dar prisiminiau nefifi..

Sveikos :) Bandau jungtis ir aš  :)  Pirmas nėštumas užsibaigė nesivystančiu, tai dabar taip neramu dėl šio nėštumo... Ir kaip tyčia šiandien nėštumo požymiai dingo ir kaip tik rytoj 9 sav. sukanka, o per praeitą nėštumą vystimasis ir nustojo 9 sav.  :unsure:  Tai neramios dienos, o echo tik kitos savaitės pabaigoje  :unsure:  

Siandien dingo, rytoj atsiras, laikom kumscius uz tave stipriai :)

Atsakyti

Crazy bee, tikrai ne be reikalo :D Man tiek buvo keistu zenklu "is auksciau", kad sakes :D

Joa, Ten dar buvo ir nefifi, labai idomu, kaip jos laikosi.

Uzsisakiau viena maitinanciom, turetu ryt ateit, as ir siaip ju pora turejau, nes zymiai patogesni pasirode nei paprasti, tos petnesos normalios placios - nespaudzia. Siandien va taip jau sunkiai kisau as tuos bumbulus i sportini, su tokiom kanciom :D Parejo staigus brinkimas ir putimas, noris kaip statulai but rankas iskelus aukstyn ir "NELIESKIT MANES!!!" :D

Atsakyti

Galiu papasakot savo liemenuku istorija :D Is pradziu buvo tik sportiniai, po to matinimo kur didesnes, o dabar isvis nenesioju, nes man ir taip sunku kvepuot ir be ju, o su jom isvis viska spaudzia ten, vienuzodziu nesiruosiu pirkt del keliu menesiu padidejusios krutines lastos naujo liemenuko :D Aisku gal vaizdas ir nekoks, bet man jau pasidare labai dzin :D

Man atrodo turi omeny Ten :) beje, koki rata naudojai maudynem ir nuo kokio amziaus?

Na taip, bet Ceroc ir Tendre as jau priskiriu prie tu velesniu, ne tada kai mes pradejom. Dar prisiminiau tokia Benu ar kaip ten.. Dar buvo tokia VysniaRaudona lyg ir, kur pastojo naturaliai ir persileido, idomu kaip jai reikalai.. Aj dar prisiminiau nefifi..

Siandien dingo, rytoj atsiras, laikom kumscius uz tave stipriai :)

Toki pradejom gal nuo poros menesiu naudot, jau nepamenu, bet maziukas buvo.

https://www.assorti....ids/?item=31419

Paskui ji isaugo ir nuo puses metu naudojom kedute tokio tipo:

https://www.google.l...QFCXKEFCHzqIAM:

Tai jei Ceroc neseniai planuoja, tai ir as neseniai, nes mes berods nuo to pacio menesio pradejom, tik as i tema atejau veliau, gal net panasiu metu su Tendre.

Crazy bee, tikrai ne be reikalo :D Man tiek buvo keistu zenklu "is auksciau", kad sakes :D

Joa, Ten dar buvo ir nefifi, labai idomu, kaip jos laikosi.

Uzsisakiau viena maitinanciom, turetu ryt ateit, as ir siaip ju pora turejau, nes zymiai patogesni pasirode nei paprasti, tos petnesos normalios placios - nespaudzia. Siandien va taip jau sunkiai kisau as tuos bumbulus i sportini, su tokiom kanciom :D Parejo staigus brinkimas ir putimas, noris kaip statulai but rankas iskelus aukstyn ir "NELIESKIT MANES!!!" :D

As tai rekdavau vyrui, kad neliestu manes, nes vien rubas nepatoguma keldavo, o jei priliesdavo kas, tai pagatava buciau uzkokosint :D

Atsakyti

Dar Mama? ir lucci (buvusi Extra_Dee) iš ilgiau planuojančių. Kaži kaip joms sekasi...

Atsakyti

O man tai su krūtine beveik nieko nevyksta, padidėjusi truputį, šiek tiek skaudėjo, bet šiandien ir tas praėjo  :)  Tai kažkaip silpnoka aš nėštukė  :D​ 

Atsakyti

O man tai su krūtine beveik nieko nevyksta, padidėjusi truputį, šiek tiek skaudėjo, bet šiandien ir tas praėjo  :)  Tai kažkaip silpnoka aš nėštukė  :D​ 

Dziaukis tik! Verkia, kad neskauda jai :lol:

Atsakyti

As tai susinervinau sian, kad kazkur pusantros paros nepykino, ir siaip toks "pms" parejes - atrodo ai va, tuoj prasides ir viskas cia baigsis, maniskis sako raminkis tu, krutine skauda, padidejus - viskas turi but gerai. Ale nea, vistiek testa apciurskiau dar viena tik grizus - nei laikius nei nieko. Tai vis dar teigiamas :D Sako brangiausias - yra yra ta juostele, baik sikt i kelnes :D

Atsakyti

As tai vis prisimenu KrioOo ir dar viena mergina kuri dingo po to neseniai vel pasirode, nepamenu niko...

Atsakyti

Dziaukis tik! Verkia, kad neskauda jai :lol:

Džiaugčiausi, jeigu žinočiau, kad viskas gerai  :)  Per pirmą nėštumą irgi nejaučiau ir pasirodo ne be reikalo  :)​ 

Atsakyti

Aga, pamenu benu ir KrioOo... įdomu kaip joms...🤔

Atsakyti

Man tai įdomu kaip Ten sekasi. Ji buvo pradėjusi stimuliacijas, įdomu kaip jai viskas susiklostė.

Atsakyti

Labai idomu del Ten, isvis, jin viena is tu "giminingu sielu" man kazkaip - labai sava pasidare su dar keliom merginom. Tikimes, kad viskas gerai ir pilvus glosto :rolleyes:

Prisizyziau, kad nepykina - atsibuvau ir toks veeeee sleikstulys :D Atkeliavo mano maternity bombonesis - gerai, kad kauseli dydziu didesni emiau - ir tai greit nebetiks :blink:  Nesistebiu, kad taip skauda, kai taip puciasi.

Atsakyti