Laaaaba vakara/ryta/nakti Ateinu ir as jau cia nedrasiai cekavintis
Iskart su klausimu. Kai tik parejo smagumai su krutine, tiesiog nusipirkot didesnius liemenukus, ar sportinius, ar ka? As tik buvau darbui nusipirkus sportiniu pora - kad gerai laikytu ir paminkstintu nuo galimu uzgavimu, ir praktiskai isaugau, spaudzia. Nuejau nusipirkt didesniu - su savo pregnancy brain ta pati dydi, kita spalva paemiau
Galiu papasakot savo liemenuku istorija Is pradziu buvo tik sportiniai, po to matinimo kur didesnes, o dabar isvis nenesioju, nes man ir taip sunku kvepuot ir be ju, o su jom isvis viska spaudzia ten, vienuzodziu nesiruosiu pirkt del keliu menesiu padidejusios krutines lastos naujo liemenuko Aisku gal vaizdas ir nekoks, bet man jau pasidare labai dzin
Is ilgiau planuojanciu liko Enir ir Ceroc. Bent jau is tu, kurios pasirodo. Nes Tendre ir dar viena mergaite kurios nicko nepamenu jau nebesirodo, tai neaisku kaip joms pasiseke
Man atrodo turi omeny Ten beje, koki rata naudojai maudynem ir nuo kokio amziaus?
Ačiū
Yra dar iš senbuvių.. vis pagalvoju apie debesyse*... Ceroc.. Tendre..
Nesam paskutinės, kuriom pagaliau pasisekė.. bet tikiu kad ir jom pasiseks, kogero viskam savas laikas.. tik kartais lb sunku išlaukti..
Na taip, bet Ceroc ir Tendre as jau priskiriu prie tu velesniu, ne tada kai mes pradejom. Dar prisiminiau tokia Benu ar kaip ten.. Dar buvo tokia VysniaRaudona lyg ir, kur pastojo naturaliai ir persileido, idomu kaip jai reikalai.. Aj dar prisiminiau nefifi..
Sveikos Bandau jungtis ir aš Pirmas nėštumas užsibaigė nesivystančiu, tai dabar taip neramu dėl šio nėštumo... Ir kaip tyčia šiandien nėštumo požymiai dingo ir kaip tik rytoj 9 sav. sukanka, o per praeitą nėštumą vystimasis ir nustojo 9 sav. Tai neramios dienos, o echo tik kitos savaitės pabaigoje
Siandien dingo, rytoj atsiras, laikom kumscius uz tave stipriai