Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Kokius pientraukius rekomenduotume, rankinius ar elektrinius?

Pakolkas patariu nepirkt jokio, bet jei jau reiks, tai tik elektrinį. Elektrinis pradžioj stimuliuoja, kad pradėtų laisvai tekėt pienas, o tik tada pradeda švelniai traukt. Su juo gali reguliuot tiek stimuliavimo,tiek traukimo stiprumą, kad nebūtų per stipru ir nežalotų spenelių. O rankinis jau traukia ir viskas. Jei norėsi, galėsiu nufotkint ką Vitkauskas savo knygoj rašo apie pientraukius, bet jis tik už elektrinį. 

Nors geriausia yra vaikutį žindyti ir "nežaist"  (iš tikro tai juodas darbas,o ne žaidimas) su pientraukiais.

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2018 03 12, 13:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Eguta" data-cid="72032504" data-time="1520848623"><div><p>Sveikos,

Kazin kaip sekasi Vejai? Gal kas zinote?</p></div></blockquote><p></p><p>Lyg ir gerai viskas  4u.gif  
</p><p>Šiand 14sav.. bet pagal skaną būsim didesni, nes pas genetikę kai buvau, jau užrašė 13sav. O buvom </p><p>kovo 1d pas genetikus, po to truputį pradėjau ramiau gyventi, nes pasakė kad viskas gerai.. rizikos visiškai minimalios.. tik tinginiukas mano kleckas, nepasirodė ar turi ką tarp kojų, ar ne.. ir vienaip verčiaus ir kitaip.. ir pasivaikščiot buvau.. nieko  biggrin.gif </p><p>Dabar vizitas jau pas savo gydytoją -šį ketvirtadienį.. gal bus ne miegalius ir ką nors parodys  biggrin.gif </p>

Aciu, Veja, labai dziaugiuosi uz tave. wub.gif
Atsakyti

Nors geriausia yra vaikutį žindyti ir "nežaist"  (iš tikro tai juodas darbas,o ne žaidimas) su pientraukiais.

:sutinku: 

jei pora kart tektu nusitrakti tai galima ir rankomis paciai tai padaryti :) ir nereiks kosminiu pinigu mesti balon.

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2018 03 12, 17:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="19891010" data-cid="72032782" data-time="1520860114"><div><p></p><p>Nors geriausia yra vaikutį žindyti ir "nežaist"  (iš tikro tai juodas darbas,o ne žaidimas) su pientraukiais.</p></div></blockquote><p> drinks_cheers.gif </p><p>jei pora kart tektu nusitrakti tai galima ir rankomis paciai tai padaryti smile.gif ir nereiks kosminiu pinigu mesti balon.</p>

As rankim geriau nusitraukdavau nei pientraukiu kazkaip
Atsakyti

Aha, tai dar iki to skyriaus Vitkausko knygoj nepaskaičiau. Ok, reik skaityt :)) Dar neplanavau pirkt, bet mačiau rašė grupėj, kad ima į tašes juos į gimdyklas, galvojau gal čia reik :D

Vėja, šaunu girdėt, kad viskas ok. Linkiu sėkmės šitose pirkinių džiunglėse :D

Aš dabar galvoju, daug jau senbuvių pastojo iš mūsų laikų, įdomu ar liko kas dar kam nepavyko? Nebepamenu jau..

Atsakyti

Laaaaba vakara/ryta/nakti :) Ateinu ir as jau cia nedrasiai cekavintis :D

Iskart su klausimu. Kai tik parejo smagumai su krutine, tiesiog nusipirkot didesnius liemenukus, ar sportinius, ar ka? As tik buvau darbui nusipirkus sportiniu pora - kad gerai laikytu ir paminkstintu nuo galimu uzgavimu, ir praktiskai isaugau, spaudzia. Nuejau nusipirkt didesniu - su savo pregnancy brain ta pati dydi, kita spalva paemiau :oh:

Atsakyti

Oi, i gimdykla jo tikrai nereikia!

Iskart su klausimu. Kai tik parejo smagumai su krutine, tiesiog nusipirkot didesnius liemenukus, ar sportinius, ar ka? As tik buvau darbui nusipirkus sportiniu pora - kad gerai laikytu ir paminkstintu nuo galimu uzgavimu, ir praktiskai isaugau, spaudzia. Nuejau nusipirkt didesniu - su savo pregnancy brain ta pati dydi, kita spalva paemiau :oh:

Guzikeli!!!!  :yahoo: sveikinimai!  ne veltui mano akys zvairos buvo ir mate tave susiplanavusiu sarasiukyje :lol:

As ir pradziu nesiojau paprastas didesnes (kazkada tiesiog per dideli dydi buvau nusipirkus), paskui ir i sportines lindau. Is minimalistinio B dydzio uzaugau i C, dabar jau is mamos skolinausi liemenukus su D dydziu :oh: bet jauciu, kad jau stoja augimas, normalizuojasi, tai gal prades mazet kiek nors... Nes maitinimui prisiprikau B liemeneliu, tai neturesiu kur det jei su D liksiu  :huh2:​ 

Atsakyti

Is ilgiau planuojanciu liko Enir ir Ceroc. Bent jau is tu, kurios pasirodo. Nes Tendre ir dar viena mergaite kurios nicko nepamenu jau nebesirodo, tai neaisku kaip joms pasiseke 

Atsakyti

Aha, tai dar iki to skyriaus Vitkausko knygoj nepaskaičiau. Ok, reik skaityt :)) Dar neplanavau pirkt, bet mačiau rašė grupėj, kad ima į tašes juos į gimdyklas, galvojau gal čia reik :D

Aš dabar galvoju, daug jau senbuvių pastojo iš mūsų laikų, įdomu ar liko kas dar kam nepavyko? Nebepamenu jau..

Ačiū  :4u: 

Yra dar iš senbuvių.. vis pagalvoju apie debesyse*... Ceroc.. Tendre..

Nesam paskutinės, kuriom pagaliau pasisekė.. bet tikiu kad ir jom pasiseks, kogero viskam savas laikas.. tik kartais lb sunku išlaukti.. 

Atsakyti

Matai,jei turi po ranka pientraukį,o vaikas neima krūties ar blogai ima, tai gali eit "lengvesniu" keliu ir nusitraukinėt pieną,o ne vaiką išmokint. Man taip ir buvo. Dukra absoliučiai atsisakė krūties,man aišku stresas belenkoks,rankom neištraukiu nei biškučio. Seselės mišinį kiša. Nu tai ir pasidaviau. Vyras atvežė pientraukį ir traukiau. Atsimenu kaip palengvėjo.. sakiau koks skirtumas,kad ištrauktas, svarbu,kad mano pienas. O aš jau galiu ir pavargti. Tik dar nežinojau,kad liksiu beveik visiškai be miego ir nuolat stresuosiu ar spėsiu ištraukt pieną kol nubus vaikas. Labai nekokia būsena. Ne ne ne, geriau nereik.

O va būčiau neturėjus,gal būčiau "išprievartavus" vaiką ir būčiau sėkmingai žindžius..

Atsakyti

Sveika prisijungus  :4u: 

Aš dabar nešioju sportines arba maitinančioms (Maximoj pirkau, labai patinka!). Nes paprastas nespėju pirkt. Vis spaudžia. Ir yra labai blogai, kai tie metaliniai lankai spaudžia.

Atsakyti

Sveikos :) Bandau jungtis ir aš  :)  Pirmas nėštumas užsibaigė nesivystančiu, tai dabar taip neramu dėl šio nėštumo... Ir kaip tyčia šiandien nėštumo požymiai dingo ir kaip tik rytoj 9 sav. sukanka, o per praeitą nėštumą vystimasis ir nustojo 9 sav.  :unsure:  Tai neramios dienos, o echo tik kitos savaitės pabaigoje  :unsure:  

Atsakyti