Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

QUOTE(-Vėja- @ 2018 02 19, 09:10)
<p>Aš kažkaip taip toli negalvoju, ką darytumėm jeigu poto natūraliai viskas įvyktų.. man dar dabar būna, kad nesitiki, jog viskas vyksta.. tik kai sunku kvėpuot būna arba pradedu valgyt nesąmoningą kiekį, tai tada suvokiu kad laukiuosi  4u.gif </p><p>Pirma reikia šį klecką sėkmingai išnešiot ir pagimdiyt, baisu, kad nesusitvarkysiu, viskas nauja.. neramu ar mokėsiu viską daryt, kai gims, maitint.. praust.. ir t.t....  rolleyes.gif  </p>

OOOO, Veja, kaip dziaugiuosi del taves. Super, super, super!!!! Tu nusipelnei!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazin ar ta ramybe turesi. Neuztenka tik isnesioti ir pagimdyti, reikia uzauginti. O ramybe pamirsk. Jei ne tas, tai tas ir visada bus del ko nerimauti. As ne tik pesimistiskai sakau. Jaudinsies del maloniu dalyku ir verksi net tada, kai tavo maziukas bus laimingiausias. Tokia jau ta mamu dalia. Galetum, tai kiekviena akmenuka nuo vaiko kelio nurinktum, kad tik jis nesukluptu. Bet deja.... Jie turi eiti jiems skirtu keliu, kad ir kaip tai sunku, mums mamoms, butu.
Jei manai, kad nesugebesi buti gera mama, tai nuraminsiu tave. Tam yra instinktai ir daug ka darysi instiktyviai. Kaip mano vyras sako, tu apnuodyta hormonais. Ir jis teisus. Tas padidintas hormonu kiekis, turbut, visam gyvenimui. Juk mes savo mazucius isnesiojame ir pagimdome. Tetis, tik kai gerai, padukti, bet mama - kai norisi kazko ipatingo, kai sergama, tiesiog apsikabnti. Uztenka prisiglausti prie mamos ir visi negalavimai dingsta.
Busi gera mama, net negalvok kitaip. Tik visuomet kreipkis pagalbos i artimuosius, jei tik jos reikes. Metai nieko bendro neturi su vaiko auginimo patirtimi.
Laikau stipriai, stipriai kumscius ir linkiu, kad viskas eitusi kaip sviestu patepta.
Atsakyti

Oj ir as pergyvenau ar zinosiu kada maitint ar kaip maudyt, kaip nakti ar nepraziopsosiu kai atsikels... nu ir zinot viskas automatiskai kazkaip vyko, net nepagalvojau ar gerai darau ar blogai :)

Atsakyti

Aš kažkaip taip toli negalvoju, ką darytumėm jeigu poto natūraliai viskas įvyktų.. man dar dabar būna, kad nesitiki, jog viskas vyksta.. tik kai sunku kvėpuot būna arba pradedu valgyt nesąmoningą kiekį, tai tada suvokiu kad laukiuosi  :4u:

Pirma reikia šį klecką sėkmingai išnešiot ir pagimdiyt, baisu, kad nesusitvarkysiu, viskas nauja.. neramu ar mokėsiu viską daryt, kai gims, maitint.. praust.. ir t.t....  :rolleyes:

Tai taip čia klausimas buvo gal daugiau tom, kuriom tai realesnė situacija, aš pati dar nepagimdžiau juk, o gal daugiau niekada ir nebeturėsiu kito šanso, bet tiesiog įdomu ką mąsto tos, kuriom tai jau labiau tikėtina :)

Atsakyti

Mokesi  :mirksiukas:  tik pasikliauk savo nuojauta... Viska juk darysi su meile. O jei suklysi... Na nieko tokio, savo vaikiukui vistiek busi pati paciausia mama  :wub:​ 

Vava, aš pati kai pagalvoju kiek mano mama padarė klaidų, nors gal ir blogo nenorėjo, o kitos dar blogiau elgias, bet vis tiek kas būna artimesnio? :)

Atsakyti

Panos - Vėja Čioliene Meilės vaikai Mistress Melutia Janima Crazy bee Jauniute Skaičiukai - kaip gera matyti jus ŠITOJ temoj :) aš antrą su jumis planavau, rek čia :) taip nuoširdžiai džiaugiuosi už jus visas visas :) 

taip, pritarsiu kad nerimas nesibaigia niekada... bet geras jis tas nerimas, širdis visada jautri visada gyva ir jaučianti taip stipriai kaip tik mamos gali jaust :) o mes tai ką - berniukas mano rugsėjį į mokyklą. damai dveji, "baisaus" charakterio ožka, tėčio princesė numylėtinė :D buvo vaikučiai kaime savaitgalį, tai tylu namie, liūdna, parsigabenau vakar tai valio, įprastinis chaosėlis namuos :) 

sveikos būkit ir laimingos :) 

Atsakyti

Dalinuosi ka uzrode geguzinuke :) gal.kas noresit uzsakyt ka pabandyt :) as tai kelnaites tas tena uzsakiau :)

http://www.tena.lt/t...okamas-pavyzdys

Atsakyti

Dalinuosi ka uzrode geguzinuke :) gal.kas noresit uzsakyt ka pabandyt :) as tai kelnaites tas tena uzsakiau :)

http://www.tena.lt/t...okamas-pavyzdys

Uzsisakiau ir as ir ten :lol: jau viena gavau. Vis nereiks pirkti 😁

Atsakyti

Kokius pientraukius rekomenduotume, rankinius ar elektrinius?

Atsakyti

Kokius pientraukius rekomenduotume, rankinius ar elektrinius?

turiu dvejus rankinius. viena medela, kita avent. medelos taip ir nebuvau prisijaukinusi, tai naudojau avent. bet elektrini man butu baisu naudoti, nes rankini jauti kiek ten spausti, traukti ir pan, o va su elektriniu tai nezinau kaip ten reguliuotis reiktu. O kam tau dabar reik pientraukio?

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 03 11, 19:26)
<p>Kokius pientraukius rekomenduotume, rankinius ar elektrinius?</p>

Jokio. Kolkas:) Rekomenduoju pirkti jei matysi kad tikrai jo tau reikia smile.gif nes as pvz nusipirkau ir nenaudojau..
Atsakyti
Sveikos,

Kazin kaip sekasi Vejai? Gal kas zinote?
Atsakyti

Sveikos,

Kazin kaip sekasi Vejai? Gal kas zinote?

Lyg ir gerai viskas  :4u:  

Šiand 14sav.. bet pagal skaną būsim didesni, nes pas genetikę kai buvau, jau užrašė 13sav. O buvom 

kovo 1d pas genetikus, po to truputį pradėjau ramiau gyventi, nes pasakė kad viskas gerai.. rizikos visiškai minimalios.. tik tinginiukas mano kleckas, nepasirodė ar turi ką tarp kojų, ar ne.. ir vienaip verčiaus ir kitaip.. ir pasivaikščiot buvau.. nieko  :D 

Dabar vizitas jau pas savo gydytoją -šį ketvirtadienį.. gal bus ne miegalius ir ką nors parodys  :D 

Atsakyti