Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Čioliene, Vėja, kokios puikios naujienos :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Atsakyti

Sveikos merginos :4u: 

Nors jau kogero vieša paslaptis, bet jaučiu pareigą prisiduoti pati...

Daugelis bent jau senbuvių iš planavimo temutės gal dar atsimena mane, bent jau iki mano dingimo, pasiekus dugną, iš kurio reikėjo laiko pakilti.. su kai kuriom kartu planavom ilgiau, su kitom trumpiau.. todėl daugelis mano istoriją bei numintą kelią žino, todėl nepasakojant senų ilgų istorijų ir labai stipriai nesiplečiant noriu prisiduoti -

tinginčioms skaityti-trumpai

Po daugiau nei 5metų bandymų mums pavyko  :nestuke 

Nors dar viskas labai trapu ir per daug girtis nesinori, bet šiand buvau echo-viename iš daugelio per paskutinius 2mėn, nes buvau po padidinamuoju stiklu - mums 10sav+4d.. 3,7cm.. idealiai atitinkam laiką, ir (aišku su dideliu nerimu) labai laukiam vizito pas genetikę kovo 1d....

Ilgų tekstų skaitytojoms:)

..nuo pat pradžių jaučiau, kad M - tai ta gydytoja, kuri padės prisikviesti stebuklą.. tik gaila, kad kai ji paliko VK, iš karto paskui ją neišbėgau, o bandžiau pirmą procedūrą VK-nesėkmingai.. 

Galiausiai kai bent kažkiek pradėjusi blaivytis ir atsigaudinėti psichologiškai (o dugne buvau tikrai juodame, ko pasekoje atsirado daug rimtų sveikatos problemų...), susiradau M ir apsilankiau pas ją kitoje klinikoje... pakalbėjom, paprašiau paskirti kiek įmanoma maximaliai, tyrimus, daryti viską, kad vėliau galėtumėm sėkmingai startuoti... taigi paskyrė histeroskopiją, radom ir pašalinom polipus, kartojom hormonus ir t.t.... vyrą stiprinom papildais- "stiprinau galvą", nes buvo prasidėję net alpimai... žodžiu brendom antram bandymui kartu...

Vieną dieną sulaukiau gydytojos skambučio, sako gal bandom-yra vieta, nors kai prieš pora mėnesių buvau pas ją pasikalbėt-sutarėm kad startuosim š.m. sausį.. sakau, ok.. nes labai ja pasitikėjau... tiesiog kaip niekada, buvau labai rami dėl kiekvieno jos sprendimo... taigi atsižvelgiant į mano turimą patirtį planuojant, rekomendavo ilgą protokolą, siekiant ne folių  kiekybės, o kokybės-maksimaliai taikant icsi+picsi bei stebėti embrionų dalimąsi kamera.. startavom lapkričio pab., foliai augo puikiai, jaučiausi kaip balionas, buvo tikimybė hiperstimuliacijai, bet laikantis visų nurodymų, pavyko jos išvengti..

Gruodžio 16d Išpunktavo 9 tinkamus.. iš jų 8 apsivaisino.. 

Stebint per kamerą, vieną išbrokavo dėl klaidingo dalijimosi, vienas tiesiog nustojo vystytis.. liko 4lb geros kokybės ir 2 geros.. 

2 sodino 3d.. ir dar 1 -5d blastutę.. taigi šį kartą turim ką šaldyti!!! Net 2geros kokybės ir 1lb geros kokybės laukia mūsų kažkada ateityje 😍

Iš trijų prigijo 2.. iš pradžių laukėmės dvynukų, 4sav, 4d patvirtino dynukus, puikiausiai matė dvi pūslytes, tačiau kai vėl nuėjau 6sav.4d-buvo likęs tik vienas, antros pūslytės nebeliko... buvo labai liūdna ir baisu, kad ir antrasis mažiukas niekur nedingtų..

8sav jau buvom paaugę-idealiai atitikom laiką, gydytoja nuteikė optimistiškai, o šiand mes jau kaip ir minėjau gerokai paaugę po paskutinio vizito 🤗

Tai tiek...

...linkėjimai iš mūsų kiemo su pagaliau atvykstančiu stebukliuku 😊

Atsakyti
Veja nerealiai dziaugiuosi!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Veja, labai dziaugiuosi del jusu  :wub:​ 

Atsakyti

Veja,  kaip siaip jautiesi, neskaitant to nueito ilgo sunkaus kelio. Nepykina? ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 15 vasario 2018 - 21:07

Veja,  kaip siaip jautiesi, neskaitant to nueito ilgo sunkaus kelio. Nepykina? ;)

Oij, visko būna ir lengvesnių dienų, ir prastesnių 😊 

Būna kartais rūkštys sukyla, kartais vien nuo minties apie kažkojį maistą supykina, visa laimė, kad su baltu draugu neteko dar bendraut ir obuoliai su apelsinais puikiai numalšina pykininą 😀

Šiaip apetitas lb padidėjęs, nebuvau niekada lb didelė valgytoja, tai man dabar ojai kaip sunku ir baisu dėl to-norisi dvigubai nuo pat pradžių o poto atrodau išsipūtusi ir būna sunku kvėpuot.. 

Taip vat ir gyvenam :4u: 

Kartais dar net nesitiki kad jau  :nestuke​ 

Atsakyti

Veja, net ašara nubraukiau..  nerealiai dziaugiuos dėl jūsų  :wub: 

Mano istorija tai trumpa, antrą pagavom po pirmų mm po gimdymo - sūneliui mano 16 mėnesių. Nesitikejau taip greit ir tikrai galvojau,kad teks pasiimt snaigute,bet D turėjo kita plana :wub:​  dar labai trapu viskas-7.5sav tik.. bet tikiu,kad viskas bus gerai. Pirmo laukėm 9 metus. 

Atsakyti

Veja- labai dziaugiuosi!!!  :wub:  didziausi ir nuosirdziausi.sveikinimai. :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​  

Atsakyti

-Vėja-, pagaliau :wub: Sveikinimai nuoširdžiausi :wub:  :4u: 

Čioliene! :bigsmile: Kaaaaip smagu, sveikinimai ir tau! :wub: 

MeilesVaikai, mano mažiukas pirmus mėnesius miegojo tik ant rankų arba ant krūtinės pilvuku prisiglaudęs, tai jei pas vyrą ant krūtinės miegodavo, tai parpdavo abu, o jei pas mane ant rankų, tai skaitydavau arba serialus žiūrėdavau :D 

Atsakyti

Ačiū merginos :4u: 

Turbūt nebus ramu iki pat gimdymo, nesvarbu, kad kol kas viskas klostosi puikiai 😊

Čioliene - Viskas bus gerai, greitai laikas bėga.. man dar nesitiki kad jau tuoj tuoj ir prasidės ll trimestras.. po antro gal ir trečias bus,? Čia už visus tuos kryžiaus kelius laukiant pirmojo  :4u:​ 

Atsakyti

Veja, norėtume trijų vaikų :) bet dabar antrą reik išnešioti  :nestuke  :)

Atsakyti