Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

o kol pvz žindydavot, žiūrėdavot kokį filmą ar skaitydavot kokią knygą?

is pradziu ne, ziuredavau i maziuka  :wub:  :wub: paskui isijungdavau koki seriala :) bet maniskis is trumpai valganciu buvo, tai retas malonumas toks budavo :D 

Survagiki, mėlyni sveikinimai! :wub:

Iš senbuvių klausimas - ar kas naudojot tamprią juostą pilvui? Pasiteisino? Nelabai?

Nestukes dirza? Ooo taip, labai pasiteisines dalykas buvo. "savicku" vadinom, nes primine ta, kuri galiunai segasi :D 

Atsakyti

Nestukes dirza? Ooo taip, labai pasiteisines dalykas buvo. "savicku" vadinom, nes primine ta, kuri galiunai segasi :D

Tai yra diržai ir yra juostos. Juostų privalumas tas, kad dedi ant kelnių, ir juosta jas prilaiko, pvz jeigu jos nebesusisega arba dar per didelės nėštukinės :D. Diržas man atrodo nugarai didesnė atrama nei juosta, bet neprilaiko kelnių.

Tai aš neapsisprendžiu, kas man svarbiau, kelnės ar nugara :D

Atsakyti

Labas, 

atsisiunčiau kaip tik aš diržą po gimdymo, teks dėtis,nes talijos tai neber  :D oda visa sugriuvus, siaubas...

o mes augam neblogai, rytoj jau 2 savaitės mano kruopai  :wub: rytoj einam kontroliniam svėrimuisi ir tyrimams atlikti. Kol kas mp maitinu ir tikiuosi nepritrūkti.  :rolleyes:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas :) 

senai čia ir bebuvau :) mažai senbuvių kažkaip :) smagu kad neštukės užsuka papliurpt :) aš jau pamiršau neštuminius džiaugsmus :) guli mano vaikelis va šalia, rytoj 5 mėnesius švęsim. Labai greit laikas lekia  :wub: 

Atsakyti

Sveikos,

papasakokit ką veikdavot pirmaisiais mėnesiais gimus vaikeliui? Na tarp maitinimų, miegojimų ir kitų buities rūpesčių? Tiesiog įdomu ta realybė :)

O čia jau nuo vaiko priklauso. Vienos lovoj praguli ir tik maitiną mėnesį ar du,o kitos jau gali ir pasidaryt namie kažką. Mano miegalė būdavo, keldavau kas 3 val valgyt,pati nesikeldavo  :D  tai aš skalbiau ir lyginau,lyginau,lyginau. Nafik db nelyginu, bet vėl teks.

Labutis. Laukiu "naujokių" prisijungiant, bet žiūriu nėra dar. Auuuu!! :wub:  :D​ 

Atsakyti

O čia jau nuo vaiko priklauso. Vienos lovoj praguli ir tik maitiną mėnesį ar du,o kitos jau gali ir pasidaryt namie kažką. Mano miegalė būdavo, keldavau kas 3 val valgyt,pati nesikeldavo  :D  tai aš skalbiau ir lyginau,lyginau,lyginau. Nafik db nelyginu, bet vėl teks.

Labutis. Laukiu "naujokių" prisijungiant, bet žiūriu nėra dar. Auuuu!! :wub:  :D​ 

O kam tiek lygint???? As tik pirmus rubelius islyginau, o daugiau ne...

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2018 02 07, 01:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="19891010" data-cid="71991192" data-time="1517937398"><div><p>O čia jau nuo vaiko priklauso. Vienos lovoj praguli ir tik maitiną mėnesį ar du,o kitos jau gali ir pasidaryt namie kažką. Mano miegalė būdavo, keldavau kas 3 val valgyt,pati nesikeldavo  biggrin.gif  tai aš skalbiau ir lyginau,lyginau,lyginau. Nafik db nelyginu, bet vėl teks.</p><p>Labutis. Laukiu "naujokių" prisijungiant, bet žiūriu nėra dar. Auuuu!! wub.gif  biggrin.gif </p></div></blockquote><p>O kam tiek lygint???? As tik pirmus rubelius islyginau, o daugiau ne...</p>

As irgi tik pirmus... nekenciu lygint biggrin.gif
Atsakyti

As irgi tik pirmus... nekenciu lygint biggrin.gif

As irgi :lol: tai dabar isvis galvoju net nelyginti... 

Atsakyti

Aš lyginau visą 1.5mėn :) dabar nelyginu nes neturiu kada, bet lgint patinka :) 

Atsakyti

Skaičiuk, čia apie mane? :D 

Atsakyti

Skaičiuk, čia apie mane? :D

Antras?..

Sveikinu  :4u:​ 

Atsakyti

O aš noriu pasveikinti tave :wub:  :wub:​  lengvo nėštumo! 

Atsakyti