Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Visad sakiau nu jau mano vaikastai tikrai su manim lovoj nemiegos! Norėtum.. GN miegojo kartu 3 naktis ir gryžus namo nebeguldžiau atskirai. Nes man kaiptik atrodė saugu,kai ji šalia. Kelias naktis bandžiau lovytėj mygdyt,tai šokinėjau tikrint ar kvėpuoja. Miega kartu lig šiol. Žiauriai gera,kai ji šalia. Vis apsikabina mane,prisiglaudžia,veidą uždeda ant mano,kad pabučiuočiau  :wub:  :D  niekam nieko nesiau ir nesakau,kad dariau ar darau gerai,bet man taip buvo gerai, aš daugiau pailsėdavau,ji ramiau miegodavo. Turbūt tiesiog niekada nesakyk niekada,ypač apie vaikų auginimą. Ir aš esu mačius straipsnių,kuriuose teigiama,kad vaikuo yra gerai miegoti su tėvais. Bet nesigilinau nei į patį straipsnį, nei į jo šaltinį.

Man neskaičiavo dar gimdymo datos,bet pagal mane 06.28

Atsakyti

Ogo prisnekejot :) maniske miegojo iki 4 men lovyteje savo, o po to kazkas atsitiko ir  su manim ilgai :D visad nuslinkdavau zemai kad ji aukstai lovoje butu o mano galva butu sulig jos pilvuku ar kojytem. Ie siaip as miegodavau kaip malka, kaip nugriudavau taip ir likdavau gulet visai nakciai :D

Atsakyti

Aš irgi atkeliausiu pas jus :) Maniškiam pilvukui jau 19 savaičių yra. Numatoma, kad gimdysiu birželio 16 :) Ko laukiu nežinau dar. Kita savaitę keliausiu į echo 20 savaitei, tai tikiuosi pasirodys kas toks bus :)

Atsakyti

Aha, bent kol kas prognozuoja mergaitę :wub: 

Ačiū! O kaip jūs pasidarėt remontą taip greit? Ką tvarkėt? Aš neplanuoju, šiaip viskas ten neseniai remontuota, tik spalvos sienų senamadiškos, bet mes tikrai  neturėsim laiko tam. Aš dirbsiu kiek galėsiu, o mūsų abiejų darbai su daug viršvalandžių. Be to, nesinori skubėt, reik išjaust idėjas man :)

Kaip faina tos kasytes  :wub:  As ligsiol pirma pro mergaitisku drabuziu skyriu praeinu ir seile pavarvinu  :D 

Tvarkem viska viska  :) Langus keitem, duris, virtuve, vonios kambariai, grindis. Na tik boilerio nepakeitem ir radiatoriu, bet pastaruosius dabar vistiek zadam pakeist  :) Emem komanda zmoniu, kurie viska dare. Patys dirbom ir po darbo vazinedavom ziuret, kaip remontas vyksta. Truputi gaila, kad kaip sakai, nebuvo laiko isjaust ideju, bet ka jau padarysi. Reikejo skubet. Gyvenime tokio itempto grafiko neturejau, kaip paskutiniai menesiai pries gimdyma...

o jei jums tik kambarius padazyt reikia, tai nera tiek daug darbo. Kiek Tau dabar laiko?

Atsakyti

Labutis, 23 d gimė mūsų mažoji Ema  :wub:​  2180 g. 43 cm. Netikėtai nubėgo vandenys ir teko gimdyti. Jaučiamės abi gerai, daug valgo mano pienuko ir miega. Linkejimai !

Atsakyti

Labutis, 23 d gimė mūsų mažoji Ema  :wub:​  2180 g. 43 cm. Netikėtai nubėgo vandenys ir teko gimdyti. Jaučiamės abi gerai, daug valgo mano pienuko ir miega. Linkejimai !

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo: :wub:  :wub:  :wub:​  sveikinimai!!! Sveiakatos abiems ir daug daug pieniuko!

Atsakyti

Sveikinu  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikinu! Tikiuosi viskas praėjo sklandžiai ! :)

Atsakyti

Sveikinimai Simona02! :wub: Kaip smagu pagaliau susitikt :) kaip jauties? Ar lengvai pagimdei?

Melutia man 24 savaitė, aš fiziškai jau daug nepadarau, nugarą skauda, o ir visus pinigėlius atidavėme, tai samdytis nelabai ką išeis, na pažiūrėsim, dabar reik būtiniausius baldus bent susipirk, o po to galvosim :)

Survagiki​ sveika prisijungus!

Atsakyti

Simona sveikinam!

Atsakyti

Simona, sveikinimai :wub:  stiprėkit :wub:

Atsakyti

Ateinu pasicekavint, nes kitoj temoj pamačiau, kad naujiena yra. Simona02, sveikinu labai labai. Stiprėkit ir aukit :4u: Nors spėju ekstrymo buvo kaip reikalas. Kiek dar iki termino buvo likę?

Atsakyti