Aišku, lengva, kai laimi beibių loteriją ir gauni vaiką, kuris miega ten, kur paguldytas.
tai va laimejau ta loterija, todel antra karta abejoju ar taip pasiseks
Jefimija, nerašiau bednest, rašiau babynest kai guglinau pagal tave bednest, tai kažkokias lovytes šalia lovos metė. Babynest tikrai neuždraustas. Švedukės jį plačiai naudoja, atsineša į svetaines ant sofų, į virtuves kol gamina, jie maži kompaktiški, tai todėl ir galvojau apie vėžimėlį, bet ne nakties miegojimui, o tiesiog perkėlimui, kad nebudinti, čia kaipo toks aptvertas gultukas išaugs tai išaugs, gulės tada jau lovytėj
Dėl miego kartu tai neturiu daug komentarų, pagalvių ir antklodžių užkritimų tai nebijau, nematau kaip tai įmanoma būtų, o be to, miegu praktiškai nejudėdama toj pačioj pozicijoj, nebent nubundu
Kaip ten bebūtų žiūrėsim pagal situaciją, kryžiaus niekur nededu bet man labai artimi širdžiai PT principai, bent teoriškai
MeilesVaikai, mergyte pas Tave?
ir sveikinu isigijus busta! Mes ir namo raktus gavom likus 2,5men iki gimdymo datos. O dar kapitalinio remonto reikejo
Aha, bent kol kas prognozuoja mergaitę
Ačiū! O kaip jūs pasidarėt remontą taip greit? Ką tvarkėt? Aš neplanuoju, šiaip viskas ten neseniai remontuota, tik spalvos sienų senamadiškos, bet mes tikrai neturėsim laiko tam. Aš dirbsiu kiek galėsiu, o mūsų abiejų darbai su daug viršvalandžių. Be to, nesinori skubėt, reik išjaust idėjas man
As visad sakiau oj nemiegos vaikas musu lovoje... bet kaip miega taip miega iki siol maitinant paciai kitokiu naktu ir neisivaizduoju. Maniskis kas valanda i pp isisiurbdavo tai taip ir miegodavom
Na dabar miega pristumtoj lovytej salia. Bet reiks i didesne lova jau kraustyt
O kiek ilgai maitinai? Parašyk savo numatomą datą
Sveikos, vis neprisiruošiu čia parašyti, tiek visko norisi užklaust ir pakomentuot. Praėita savaitė buvo labai ekstremali, nusipirkom sau naują būstą. Pamenat gal kaip čia verkiau, kad labai prastoj vietoj gyvenam, vienas kambarys. Tai dabar net 3 turėsim Todėl dabar visos mintys apie įrengimus, pakeitimus greitus, nes jau nedaug ką spėsim didelio nuveikt. Kaip tik galvojau labai apie prausimą. Labai noriu pasistatyti vonią ten. Ar bandėt kuri maudytis kartu vonioj? Man taip nugarą skaudą, kad aš kasdien svajoju apie išsidrėbimą vonioj Turbūt ir tas jūsų aptartas pasedėjimas būtų patogesnis vonioj nei duše? Galvojau net nusipirkti kokią lentą ir pačiai ar MB pasedėti ir atpalaiduoti nugarą kol srovė tekės...
Dar dėl prausimo vis nepalieka mintis apie šitąs gėlytes: https://www.amazon.c...w/dp/B007S1T4Q0Įdomu ar patiktų mano mažylei
Tikrai kad gera grupė, bet iš to didelio pasirinkimo nešioklių aš niekaip negaliu nuspręsti ko aš noriu...
Beje, o kaip vadinasi lietuviškai tie babynest? Galvoju apie tokio pirkimą ir miegojimą kartu lovoj, arba perkėlimą į lovytę ar net vežimėlį. Kokios jūsų mintys šia tema?
Dar viena tema. Parašykit prašau merginos visos, kurios čia kalbat savo numatomas gimdymo datas! Noriu pagaliau pakurti naują temutę su nauja info
Simona laukykis.. O kaip stebėt save ir atpažint preklamsiją? Tau tai pastebėjau visas nėštumas labai sudėtingas kažkoks. Greičiau jau stebuklėlis tavo ateitų
Oj kaip smagu! Nauji namai
Nešioklė svarbu, kad būtų ergonomiška ir bent jau aš rinkausi ne 360. Aš prieš nešiojimą veidu į pasaulį,yra straipsnių kodėl negalima nešiot vaiko veidu į pasaulį, bet čia jau atskira tema. Aš turiu Ergobaby original,man puikiai tinka ir patinga. Savo panelę 1,5 metų puikiai joje nešiau! Dabar aplamai stengiuos nenešiot,nors nelabai gaunas,bet nešioklė jau išplauta laukia naujo leliuko
Vonioje galima ir vieną lelių maudyt,nebūtinai tau kartu,nors aišku galima. Tai dar smagiau vonioj! Mes pakolkas jos neturim,nora už metų jau manau tikrai bus. Būna tokie paminkštinimai kaip kempinės,ant jos paguldai vaiką ir prausi.
Preklampsija ir man buvo,nors turbūt nevisai tikra,bet gydytojai nerizikavo ir nebelaukė,skatino gimdymą. Bet jau terminas buvo. Kraujospūdis visai normalus buvo palyginus,bet visa sutinus stipriai buvau,kojos kaip kaladės, ir daug baltymo šlapime.