CB, aš nesakiau, kad atskirai migdyti yra gerai. Aš lovelę statysiu visai šalia lovos. Vaikui yra svarbu žinoti, kad tėvai arti, girdėti jų kvėpavimą.
Žinau tą grupę ir apskritai ideologiją. Bet esmė ta, kad jų pateikiami "įrodymai" dažnai tėra bloggerių nuomonės, o moksliniai straipsniai niekaip nesusiję su miegojimu kartu. Pvz yra remiamasi gyvūnų studijomis, tyrimais su vaikais, kurie užaugo ekstremaliose situacijose (prieglaudos, smurtas, prievarta), arba mažos imties tyrimai, silpnos metodologijos. Kadangi pati dirbu med ir mokslo srityje jau beveik 10 metų, turiu supratimą.Mano duona ir sviestas yra medicininių įrodymų pateikimas . Šiuo metu jokių rimtų tyrimų nėra. Tai apie miegojimą kartu, nei apie naudą, nei apie žalą kalbėti negalima.
Miegojimo kartu pavojus yra pagalvės, antklodės, tėvų pervargimas. Nežinau, kokie vaikai gimsta pt tėvams, kad jie nepervargsta, ir kaip jie miega be pagalvių ar antklodžių, bet manęs tikrai neįtikina jų argumentai.
atskirai miegoti tai as turiu omenyje viename kambaryje, salia, bet ne kartu. nes dukrytes lovyte irgi bus salia lovos.
vat kaip nepervargsta as neisivaizduoju...arba tik piesia labai graziai visa vaizda, o realybe kitokia.
as prisimenu pasisakiau apie maitinima viesoje vietoje, tai uzpuole lapes mane ir siaip ten labai arsiai gina savo nuomone ir nepriima kitos nuomones (kas velgi nelabai siejasi si PT principais), bet as jau ten nelendu i akis, o tai sues, ismes is grupes ir paskui aptarines kokia kaka as
dabar buvo imete kazkoki straipsni, kad kazkokie mokslininkai teigia, jog miegoti reikia ne vienoje lovoje su kudikiu. tai didziausias svarstymas buvo kokia imone pirko siuo tyrimus