Simona, laikykis! Džiugu tai, kad laiku pagavo ir apgydė. Preklampsija yra klastinga. Kas kiek laiko tau matuodavo spaudimą?
MV, sveikinu su nauju būstu! Mūsų laukia tas pats, reikia kraustytis, nes gyvename vieno kambario bute. Niekaip neišsiteksime
Dėl bednest, MV, esu girdėjusi, kad tai nėra saugu, buvo atšaukimas produkto. O ir apskritai, nėra rekomenduojama laikyti vaiką savo lovoje, su ar be papildomo gulto. Jeigu nori vaiką turėti šalia, geriau turėti lopšį, kuris atitvertas iš visų keturių pusių, turi šiek tiek skirtis aukščiu, vaikas negali niekaip "įsiridenti" į lovą ir pagalvės ar antklodės negali netyčia įkristi pas vaiką ir pan. Nesu mačiusi tokios lovelės, kuri atitiktų visus šitus reikalavimus. Dauguma jų yra iš vienos pusės visiškai atviros.
Aš tik už natūralumą, bet kas liečia miegą, esu linkusi lovytę tiesiog pristatyti šalia prie lovos. Tie lopšiai man faini, bet geresni yra brangoki, ir juos vaikai labai greitai išauga.
Dėl vežimėlių, tai retas kuris vėžimėlis yra pritaikytas naktiniam miegui. Kai pirksi, gali pasidomėti tuo. Bet šiaip irgi nepatartina.
Na ir šiaip, čia tokia kontroversiška tema man labai daug reiškia moksliniai įrodymai. Gydytojų rekomendacijos šiek tiek mažiau . O šiuo metu su tais įrodymais padėtis tokia, kad nėra jokių studijų, kurios būtų tyrusios saugų miegojimą kartu, pvz tokioje pristumiamoje lovytėje. Tai ir nulėmė mano tokį atsargų požiūrį į jas.