Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Didesniems vaikams tas kubilas visai ir nieko, bet naujagimį maudyti aš jame neišdrįsčiau :D kažkaip labai jau baisiai atrodo :D

Kaip tik atvirkščiai - naujagimį labai paprasta jame maudyti, susiraito kaip varliukas :wub: O va su didesniu jau kebliau, nes sugalvoja staigiai ištiesti kojytes ir atsistoti, tik trumpam prarask budrumą ir gali turėti problemų :D 

Sūnui labiausiai patikdavo maudytis su mumis duše. Atsisėsdavom kuris nors, sulenkdavom kojas ir pasiguldydavom jį pusiau gulomis (augant vaikui, didėdavo jo sėdėjimo kampas) ir taip prausdavom. Mėgaudavosi mažylis dušo čiurkšlėmis ir jausdavosi saugiai pas tėtį ar mamą, o ir mums patogu taip būdavo :) 
Va taip va:
baby-sit-on-her-mother-s-lap-stock-pictu

Atsakyti

Kaip tik atvirkščiai - naujagimį labai paprasta jame maudyti, susiraito kaip varliukas :wub: O va su didesniu jau kebliau, nes sugalvoja staigiai ištiesti kojytes ir atsistoti, tik trumpam prarask budrumą ir gali turėti problemų :D 

Sūnui labiausiai patikdavo maudytis su mumis duše. Atsisėsdavom kuris nors, sulenkdavom kojas ir pasiguldydavom jį pusiau gulomis (augant vaikui, didėdavo jo sėdėjimo kampas) ir taip prausdavom. Mėgaudavosi mažylis dušo čiurkšlėmis ir jausdavosi saugiai pas tėtį ar mamą, o ir mums patogu taip būdavo :)

O kaip su galvyte? Man baisu, kai ji tame kubile maskatuojasi, reikia laikyti už kaklo :D

Dėl dušo tai čia labai geras :super: kada po gimdymo sugebėčiau atsisėsti ant dušo grindų šitaip? Iš pradžių turbūt vyrui tektų, bet aš garantuoju, kad jis bijos :D 

Atsakyti

O kaip su galvyte? Man baisu, kai ji tame kubile maskatuojasi, reikia laikyti už kaklo :D

Dėl dušo tai čia labai geras :super: kada po gimdymo sugebėčiau atsisėsti ant dušo grindų šitaip? Iš pradžių turbūt vyrui tektų, bet aš garantuoju, kad jis bijos :D 

o kodel gali nesugebet? jei viskas gerai, tai manau po savaites sedesi sitaip. 

Atsakyti

Labai lengvai ir paprastai laikoma ta galvytė, gal tik atrodo sudėtingai :D 

Aš iš pradžių stovėdavau po dušo srove ir laikydavau sūnų prie krūtinės priglaudusi - kadangi naujagimis, tai būdavo ramus ir snausdavo nuo vandens šilumos ir bėgančio vandens garso. Kada atsisėdau taip duše tai net nepamenu :hmm: Bet greitai, nes tas sėdėjimas nepilnas gaunasi, kitaip nei ant kėdės, pavyzdžiui, sėdėti :)

Atsakyti

o kodel gali nesugebet? jei viskas gerai, tai manau po savaites sedesi sitaip. 

Na iš kur man žinoti, kaip būna :D

Aš iš pradžių stovėdavau po dušo srove ir laikydavau sūnų prie krūtinės priglaudusi - kadangi naujagimis, tai būdavo ramus ir snausdavo nuo vandens šilumos ir bėgančio vandens garso. Kada atsisėdau taip duše tai net nepamenu :hmm: Bet greitai, nes tas sėdėjimas nepilnas gaunasi, kitaip nei ant kėdės, pavyzdžiui, sėdėti :)

O vaikas nebūdavo slidus, ypač jeigu muiluotas?

Aš žodžiu gundausi nepirkti vonelės, nes labai nenoriu apsikrauti nereikalingais daiktais, o man ji apskritai kažkodėl baisią alergiją kelia :D tai tas dušo variantas yra super, na blogiausiu atveju visada bus kriauklė :)

Atsakyti

Na iš kur man žinoti, kaip būna :D

O vaikas nebūdavo slidus, ypač jeigu muiluotas?

Aš žodžiu gundausi nepirkti vonelės, nes labai nenoriu apsikrauti nereikalingais daiktais, o man ji apskritai kažkodėl baisią alergiją kelia :D tai tas dušo variantas yra super, na blogiausiu atveju visada bus kriauklė :)

nereik naujagimiu muiluoti  :mirksiukas:  as sunui i vandenuka tik oilatium pildavau veliau. ir ilgai ilgai nenaudojau jokio muilo, tik vandenuku paplaudavau. 

tai ir nepirk tos voneles. jei pajausi kad truksta tada nusipirkti :)

Atsakyti

nereik naujagimiu muiluoti  :mirksiukas:  as sunui i vandenuka tik oilatium pildavau veliau. ir ilgai ilgai nenaudojau jokio muilo, tik vandenuku paplaudavau. 

tai ir nepirk tos voneles. jei pajausi kad truksta tada nusipirkti :)

:sutinku: 

Nereikia jokių muiliukų, nekasa gi jie griovių, nesuprakaituoja baisiai :D O ir mityba jų švari, neina visoks brudas lauk per odos poras :) Ir apskritai dažnai maudyti nepatartina, nes tik be reikalo išsausinama odytė.

Nepirk tos vonelės, kam ji tau? :) Apskritai retam naujagimiui jos patinka, nes per didelė erdvė, nesijaučia saugiai jie, todėl dažnai mamos skundžiasi, kad vaikui nepatinka maudytis. Bet kitokių variantų (dušo, kubiliuko, kriauklės) išbandyti nenori :D 

Atsakyti

Nereikia jokių muiliukų, nekasa gi jie griovių, nesuprakaituoja baisiai :D O ir mityba jų švari, neina visoks brudas lauk per odos poras :) Ir apskritai dažnai maudyti nepatartina, nes tik be reikalo išsausinama odytė.

Nepirk tos vonelės, kam ji tau? :) Apskritai retam naujagimiui jos patinka, nes per didelė erdvė, nesijaučia saugiai jie, todėl dažnai mamos skundžiasi, kad vaikui nepatinka maudytis. Bet kitokių variantų (dušo, kubiliuko, kriauklės) išbandyti nenori :D 

Aha, tiksliai, skaičiau jau kažkur, kad nereikia jiems muilo. Tai gerai, esu rami dėl dušo :D

Kubiliuko pirkti nenoriu (nes nenoriu pirkti :D, noriu turėti kuo mažiau daiktų ir tik labai reikalingus, man net ir reikalingų daiktų sąrašas panikos priepuolį įvaro), buvau sugalvojusi kriauklę, tai dabar ir dušas prisidėjo, tai bus net ir iš ko rinktis :D

Atsakyti

pirmus kartus sunus labai buvo nepatenkintas. bet dar ir del to, kad tekdavo nusirengti. tai dar nespeja vonioj atsidurti, o rekdvo, tai as i palute susukdavau ir i vonele. tada nurimdavo ir galedavau prausti. ir koks geris buvo ratas normalioje vonioje! is pradziu nedrasiai, o paskui kaip varliukas plaukiodavo :D

Atsakyti

Maniškis žiaaaaaaauriai nemėgo sauskelnių keistis! Ojėzau kaip žviegdavo, ir ilgokai, iki trijų mėnesių tai tikrai. Kitiems vaikams patinka plikinėti, o maniškis reikalaudavo saugiai jo aparatūrą supakuoti :D

Atsakyti

Kubiliuko jau nepirksiu. Turim vonele, tai dar ja panaudosim ir kraustysimes i dusa  :) 

Maniskiui pirmas gal tris savaites nepatikdavo sauskelniu keitimas. Dabar net cypauja is dziaugsmo, kai ant vystymo stalo padedu  :rolleyes: Maudytis patiko nuo pradziu  :wub:

HappyAngel, Tavo ikeltoj foto didelio duso reikia, jog taip isitaisytum :D  

Atsakyti

HappyAngel, Tavo ikeltoj foto didelio duso reikia, jog taip isitaisytum :D  

Oi ne, tikrai ne, užtenka ir visai nediduko :D Draugei užrodžiau tokį būdą, tai ji dabar tik taip savo beveik 4 mėnesių pipirą ir temaudo, o dušo kabina pas ją išvis mini :)

Atsakyti