Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 15, 13:33)

Taip Maniskis tik priekiu i pasauli buvo nesykleje kitaip rekdavo. Na jam buvo beveik 5 men kai pradejom nesiot tai jam aplinka jau buvo idomi:) vezimas buvo
Nedraugas beveik iki 7 men smile.gif as tai kazkaip iprastai jaiciuosi smile.gif nebejauciu dideliu nestumo zenklu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MiStreSS*: 15 sausio 2018 - 13:07

A va kaip tie gultukai atrodo? Tai čia panašu i lopšį kaip ir. Ar gultukuose skaitos geresne padėtis miegojimui? Apšvieskit merginos :D

Ne nakties miegui gultukai tik. Nes juose nera pilnai gulimos padeties. Jie daugiau skirti kad vaikas butu kiek labiau paverstas ir pasauli matytu, arba turetu veiklos, del to daznai kabinami buomeliai. O ir gultuku yra labai ivairiu. Su sunum turejau tokio tipo:

https://www.google.l...V6NEFI-S-tZn8M:

Tai man gerai budavo sedint prie stalo koja supti, kai uzmigdavo, uzfiksuodavau. Ji ilgai tinka. Berods iki 3metu raso. Bet mes tiek nenaudojom, nes nebeidomu buvo. 

Dabar tai net nebezinau ko noriu. Galvojau is pradziu babybjorn, bet dabar vis galvoju ar verta tiek pinigu kisti... Gal kokia panasia pirksim...

Atsakyti

O gali užrodyt kurią?   :)

Vieną iš šitų imsiu. Gaudau išpardavimus arba mažai dėvėtą🤗 https://babytula.eu/...w-baby-carriers

Atsakyti

Sveikos :)

Buvau apziuroj, tai 99% sake turesim kasytes!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :wub:  :wub:  :wub:  gavau graziu fotografiju. Tai jauciuos kaip milijona laimejusi  :D​  

Atsakyti

Norėjau paklaust senbuvių. Kokie daiktai pasiteisino kai pirkot, o be kurių galėjot išgyvent ir taip? Įdomu patirtis, nesinorėtų prisipirkt visokių nesąmonių, nors pagundų pilna :D

Dar tik 4 menesiai manajam, bet BabyBjorn gultukas labai naudojamas  :) 

Zaidimu kilimelis, karusele ant lovytes ir mylimi. Nesiokle gavom dovanu, taciau ne ergonomiska, tad stovi spintoj nenaudojama...

Vystymo stalas/komoda labai patogu. 

Vonele pirkom paprasta - naudojam, bet nelabai patogu, nes reikia vietos, kad ant grindu pasideti ir vyro pagalbos, kad vaika laikytu  :D Ieskociau dabar kokio kito varianto maudymui  :) 

Pliusiniu zaislu daug gavom dovanu - nenaudojami renka dulkes  :) geriausia lengvi, lengvai i ranka paimami barskuciai/kramtukai  :) 

Neprisipirk dabar visko is tos euforijos  :D ateis laikas ir matysi ko truksta  :) 

Atsakyti

Neprisipirk dabar visko is tos euforijos  :D ateis laikas ir matysi ko truksta  :)

:sutinku:  dar gal kazka ir dovanu gausi, tai paskui nebua kur dvieju daiktu det. 

As va radau vonele su vystymo stalubuz 10€. Tai sakiau vonioj pirmais menesiais bus pats tas, o paskui veikiausiai maudysime vonioje arba su ratu arba su kedute (sitas daiktas laaabai pasiteisino)

Atsakyti

Vonelė man atrodo baisiai nepraktiška ir nepatogu. Reikia būtinai būti dviese, ją pripilti / išpilti daug vargo atrodo, o kiek vietos užima vonioje :hmm: skaičiau, kad mamos tiesiog maudo vonios/virtuvės kriauklėje, yra skalbiami minkšti įdėklai tam skirti.  Kažkaip praktiškiau man šitas variantas :hmm:

Atsakyti

Vonelė man atrodo baisiai nepraktiška ir nepatogu. Reikia būtinai būti dviese, ją pripilti / išpilti daug vargo atrodo, o kiek vietos užima vonioje :hmm: skaičiau, kad mamos tiesiog maudo vonios/virtuvės kriauklėje, yra skalbiami minkšti įdėklai tam skirti.  Kažkaip praktiškiau man šitas variantas :hmm:

As maudydavau kai vyras namie budavo, tai man problemu su vandens paruosimu problemu nebuvo. O dabar turesiu vonele, o virs jos vystymo lenta, tai gal bus patogiau ir diena viena ismaudysiu, o vanduo gales ir iki vakaro pastovet. 

Bet siaip kadangi nusibodo vonytej toj zaisti, tai pirkom rata ir vonioje pliuskenosi sunus.

Atsakyti

CB, atleisk, nemačiau, sveikinu su kasytėmis :wub: :wub:  sūnui džiaugsmas per kraštus liejasi turbūt :D

Melutia, yra toks kubilas / kibiras, jame galima ir vienai maudyti, pažiūrėk, gal patiks :4u:

Atsakyti

CB, atleisk, nemačiau, sveikinu su kasytėmis :wub: :wub:  sūnui džiaugsmas per kraštus liejasi turbūt :D

Melutia, yra toks kubilas / kibiras, jame galima ir vienai maudyti, pažiūrėk, gal patiks :4u:

Aciu! Oi, sunus labai laimingas. Ir glosto pilva ir planus kuria kaip mokins vaikscioti, kaip pasisodines zais. Tai siandien supazindinau su tikrove, kad gimusi mazyle nieko nemokes, tik verkti, valgyti, miegoti ir sysioti. Tai ilgai galvojo, tada kelis kartus paklause ar nemokes to ir ano...  Sunkiai isivaizduoja kaip bus :D

Nusipirkau visgi vonyte su vystymo lenta virsuje, tai sunus jau tikrino kaip cia reiks maudyti :lol:  sakiau jei bus nepatogu parduosiu, nes pigiai pirkau per skelbimus.

O man baisu butu tam kubile maudyti... Geriau tada kriaukleje. 

Atsakyti

Baby bjorn one yra ergonomiska sita mes turejom. Bet nuo 4-5 men as ji nesiojau priekiu i pasauli tai ten nebereikalinga ergonomiska smile.giftada tikir isigijom

Ne, ji nėra ergonomiška :) Taip, iš visų BabyBjorn blogybių ji geriausia, bet ergonomiška ji nėra. Yra FB grupė "Vaikų nešiojimas", prisijunkit ten, jei kam įdomu, be galo daug naudingos info mamos pateikia, praktiškai visos nešioklės aptartos ten yra :)

Kiek žinau, tai nešioklė turi remti vaiką nuo keliuko iki keliuko visos nešiojimo karjeros metu. Priekiu į pasaulį nėra gerai, geriau nešioti ant nugaros tuomet, vaikas per petį žvalgosi. 

:sutinku:  :sutinku: 

Sveikos :)

Buvau apziuroj, tai 99% sake turesim kasytes!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :wub:  :wub:  :wub:  gavau graziu fotografiju. Tai jauciuos kaip milijona laimejusi  :D  

Kaip faina, sveikinu!!!! :wub: 

Mano abiems vaikams labai pasiteisino tas Tummy Tub. 

Atsakyti

Ne, ji nėra ergonomiška :) Taip, iš visų BabyBjorn blogybių ji geriausia, bet ergonomiška ji nėra. Yra FB grupė "Vaikų nešiojimas", prisijunkit ten, jei kam įdomu, be galo daug naudingos info mamos pateikia, praktiškai visos nešioklės aptartos ten yra :)

Mano abiems vaikams labai pasiteisino tas Tummy Tub. 

Aha, labai gera grupė :didis:

Didesniems vaikams tas kubilas visai ir nieko, bet naujagimį maudyti aš jame neišdrįsčiau :D kažkaip labai jau baisiai atrodo :D

Atsakyti