QUOTE(jauniute @ 2017 06 25, 21:33)
<p>MeilesVaikai, o nuo ko tas thybon??? man po nestumo nesusitvarko skydliauke, nzn ka daryt toks vaizdas kad tiroksinas neveiktu
</p><p></p><p>Nu tavo labai neblogas tas tth
o koks buvo kai tiroksina gerei???
</p>
Thybon irgi nuo skydliaukės, pagal K, jis padeda sureguliuoti visus skydliaukės hormonus, nors jis yra T3 pakaitalas, be to, ne toks agresyvus hormonas. Man geriant vien 50 mg tiroksino per pusantro menesio iš 2.7 su ketvirtadaliu thybon ir 25 mg tiroksino, tth pakilo į 3.3. Nedaug, bet ir nieko gero. Dabar geriu po ketvirtdalį ryte ir vakare
Dar thybon vadina antidepresantu, bet aš tokio poveikio nejaučiu visai, gal kad mažos dozės
QUOTE(melutia @ 2017 06 25, 22:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71691375" data-time="1498246913"><div><p>Na va gavau atsakymus. TTH 2.8 vien su thybon, kas žymiai geriau nei kai gėriau tiroksiną, o ir savijauta geresnė, jei dar maitinimą susitvarkyčiau, tai dar turbūt nukristų
O vitaminas D taip ant ribos, tik šiek tiek virš apatinės normos ribos.. Nėra optimalus variantas. Pasitarsiu vaistinėj ar verta tą ampulę dar pavartot papildomai
</p></div></blockquote><p>Išsiunčiau kaip tik Tau Thybon papildymá, tai tik neužsipirk LT būdama
kiek jo geri? Po ketvirtį? Pas mane du lapeliai buvo
Tikiuosi sėkmingai pasieks Tave.</p><p>Koks tas vit D? Man skirtingi centrai labai skirtingas normas buvo davę
</p><p>Vasará kaip tik puikus metas mitybá pasikoreguoti
Galėčiau dabar tik salotas, vaisius ir uogas valgyt
</p>
Mano vitaminas D 78. Norma 75-125.. Tai man taip ne ypač gražu
thybon turiu daug ir dar plius tavo 😍 tikrai nepirksiu
Bėda man su tuo pareguliavimu kai esu LT, nes norisi atsivalgyti visokio maisto nelabai tinkančio
bet žinoma kertu ir žalumynus iš daržų, o dar vyšnios 🍒❤❤❤...