Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Žiauriai jūs čia merginos, laikykitės :)

Norėjau paklaust senbuvių. Kokie daiktai pasiteisino kai pirkot, o be kurių galėjot išgyvent ir taip? Įdomu patirtis, nesinorėtų prisipirkt visokių nesąmonių, nors pagundų pilna :D

Atsakyti

Žiauriai jūs čia merginos, laikykitės :)

Norėjau paklaust senbuvių. Kokie daiktai pasiteisino kai pirkot, o be kurių galėjot išgyvent ir taip? Įdomu patirtis, nesinorėtų prisipirkt visokių nesąmonių, nors pagundų pilna :D

Oi, labai nuo vaiku zinok priklauso viskas. Vienam gali pasiteisinti, kitam netiks...

Va man su sunum pasiteisino gultukas. Pasustatai salia ir gamini, darai ka nors, viena koja vis pasupi. 

Visiskai nereikalingas daiktas buvo nesykle, nes rekdavo vos pamates, todel dabar planuoju pirkti nenauja, bet tureti, kad o gal sis nores buti joje...

Pirma neturejau vystymo lentos, si karta tai daiktas svarbiu daiktu sarase, nes sauskelnes keisdavau ant lovos paguldzius, susilenkus.  Tai buvo peilis nugarai, ypac pirmus menesius po gimdymo. Todel dabar to daikto reikia.

Neturesiu tokiu daiktu kaip buteliuku sterelizatorius, sauskelniu konteineris, nes nu...nematau naudos ju.

Pientraukiu irgi nereik, nebent planuoji nemaitinti pati, o nusitraukinesi. Buteliuku irgi nereik jei maitint zadi pati.

Turejau sokliuka, vaiko irgi i ji neikisdavau, bet zinau, kad kitiems patinka. 

Karusele virs lovos- buvo grazi tik man, sunus jokio susidomejimo nerode, tai dabar nebepirkisiu. 

Atsakyti

O geras, ačiū už patarimus :) aš kaip supratau su tom nešyklėm reik atsargiai, turi būti ergonomiškos, kad nepakenktų, gal toji buvo nepatogi mažiukui tavo, todėl ir nenorėjo būti? O gultukas čia lopšys? Galvoju ir aš kažką panašaus pirkt..

Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2018 01 12, 14:34)
<p>Žiauriai jūs čia merginos, laikykitės smile.gif</p><p>Norėjau paklaust senbuvių. Kokie daiktai pasiteisino kai pirkot, o be kurių galėjot išgyvent ir taip? Įdomu patirtis, nesinorėtų prisipirkt visokių nesąmonių, nors pagundų pilna biggrin.gif</p>

BabyBjorn gultukas ir nesyne, nes iki 6 men nebuvo
Vezime maniskis
Atsakyti

O geras, ačiū už patarimus :) aš kaip supratau su tom nešyklėm reik atsargiai, turi būti ergonomiškos, kad nepakenktų, gal toji buvo nepatogi mažiukui tavo, todėl ir nenorėjo būti? O gultukas čia lopšys? Galvoju ir aš kažką panašaus pirkt

Jo, nesynes turi but tinkamos, kiek suprantu tai sikniukas turi but zemiau uz kojytes, o kojytes ne kabeti, o kaip pas varliuka buti.  As dabar manduca nesynes ziurineju. O sunui tai itariu tas kabejimo jausmas nepatiko, nes ir i sokliuka nenorejo but kisamas.

Gultukai va tokie buna:

https://www.google.l...biw=360&bih=524

Drauges duktryte irgi vezime negulejo visai, tai juos gelbejo nesyne. 

Atsakyti

Aha, baby bjorn nėra ergonomiška. 

Aš Tula nešioklę nužiūrėjus - yra vieno tipo, kurią nuo pat gimimo galima naudoti. 

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2018 01 13, 10:04)
<p>Aha, baby bjorn nėra ergonomiška. </p><p>Aš Tula nešioklę nužiūrėjus - yra vieno tipo, kurią nuo pat gimimo galima naudoti. </p>

Baby bjorn one yra ergonomiska sita mes turejom. Bet nuo 4-5 men as ji nesiojau priekiu i pasauli tai ten nebereikalinga ergonomiska smile.gif tada tikir isigijom
Atsakyti

Baby bjorn one yra ergonomiska sita mes turejom. Bet nuo 4-5 men as ji nesiojau priekiu i pasauli tai ten nebereikalinga ergonomiska smile.giftada tikir isigijom

Bet priekiu nesioti nera gerai stuburui  :unsure:​  nes naturaliai stuburas yra islinkes, o priekiu nesant stuburas yra tiesus, o tai didele apkrova tokiam maziukui...

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2018 01 13, 12:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*MiStreSS*" data-cid="71958459" data-time="1515830674"><div><p>Baby bjorn one yra ergonomiska sita mes turejom. Bet nuo 4-5 men as ji nesiojau priekiu i pasauli tai ten nebereikalinga ergonomiska vartotojo įkelta nuotraukatada tikir isigijom</p></div></blockquote><p>Bet priekiu nesioti nera gerai stuburui  unsure.gif  nes naturaliai stuburas yra islinkes, o priekiu nesant stuburas yra tiesus, o tai didele apkrova tokiam maziukui...</p>

Nuo 5 men jau galima. Tai as kazkur nuo 4,5 nesiojau jau. Nes kitaip irgi nebudavo toj nesyneje smile.gif
Atsakyti

Nuo 5 men jau galima. Tai as kazkur nuo 4,5 nesiojau jau. Nes kitaip irgi nebudavo toj nesyneje smile.gif

Kiek žinau, tai nešioklė turi remti vaiką nuo keliuko iki keliuko visos nešiojimo karjeros metu. Priekiu į pasaulį nėra gerai, geriau nešioti ant nugaros tuomet, vaikas per petį žvalgosi. 

Atsakyti

As kai retai ja naudojau, max 2-3 kartai ir tai ne ilgai tai nepergyvenu. 

Atsakyti

Aha, baby bjorn nėra ergonomiška. 

Aš Tula nešioklę nužiūrėjus - yra vieno tipo, kurią nuo pat gimimo galima naudoti. 

O gali užrodyt kurią?  :)

Jo, nesynes turi but tinkamos, kiek suprantu tai sikniukas turi but zemiau uz kojytes, o kojytes ne kabeti, o kaip pas varliuka buti.  As dabar manduca nesynes ziurineju. O sunui tai itariu tas kabejimo jausmas nepatiko, nes ir i sokliuka nenorejo but kisamas.

Gultukai va tokie buna:

https://www.google.l...biw=360&bih=524

Drauges duktryte irgi vezime negulejo visai, tai juos gelbejo nesyne. 

A va kaip tie gultukai atrodo? Tai čia panašu i lopšį kaip ir. Ar gultukuose skaitos geresne padėtis miegojimui? Apšvieskit merginos :D

Baby bjorn one yra ergonomiska sita mes turejom. Bet nuo 4-5 men as ji nesiojau priekiu i pasauli tai ten nebereikalinga ergonomiska smile.giftada tikir isigijom

Kaip supratau iš merginų BB one yra geriausias variantas iš BB nešyklių, bet ne idealus :) o jam buvo įdomiau priekiu į pasaulį? Kaip tu jauties, beje?

Atsakyti