Ačiū, Enir! Kaip tu pati?
Misstress, kada tu II pamatei? 🤗
Labas rytas! Rytas prasidejo pasisveikinimu su wc! O vaikyti ir bloga ir valgyt noriu einu viska valgau, pasidaro bloga ir vel valgau...
Sveika!
Smagus laikas!
O as va sestadieni priimamajame pabuvau, lasine gavau. Penktadieni visa pravemiau, nieko normalaus burnoj neturejau, sestadieni atsikelus vel tas pats... Jau baisu dares del maziuko... Tai siandien jau visai padoriai jauciuosi. Pirmadieni vel vaziuosiu pasilasinti lasine. Gal ir pykinimai greiciau baigsis.
Ačiū, Enir! Kaip tu pati?
Misstress, kada tu II pamatei? 🤗
Aciu aciu
Kaip pati laikais?
Taip pat deja, bet tiesiog stebuklas nevyksta. Buvo pokyčių pas mus, darbai keitėsi, tai intensyviai neplanavom nieko. Buvom sakę, kad po naujų dėsim vėl daugiau pastangų. Kapstytis giliau po tyrimus visokius nesinori vis dar. Tas durnas tikėjimas veikia, kad nu turi pavykt ir tiek čia susirasti draugai vaikų neturi, tai kažkaip emocinė būklė ilgą laiką daug geresnė buvo, kol vėl nepasipylė senų draugių/pažįstamų nėštumai. Vis dar suspaudžia širdelę "kodėl ne aš"
Enir, linkiu, kad viskas susiklostytų gerai ir greitai . Mano pavyzdys rodo, kad neplanuoti yra geriausia
CB, bet tave ir kankina čia jau net ne šiaip nėščiųjų pykinimas, o rimta liga, kad ir lašelinių prireikia . Laikykis!
Sveikinu su pasimatymu kaip smagu, kad sūnus taip džiaugiasi
Enir, linkiu, kad viskas susiklostytų gerai ir greitai . Mano pavyzdys rodo, kad neplanuoti yra geriausia
CB, bet tave ir kankina čia jau net ne šiaip nėščiųjų pykinimas, o rimta liga, kad ir lašelinių prireikia . Laikykis!
Sveikinu su pasimatymu kaip smagu, kad sūnus taip džiaugiasi
Tikrai, jau nebe pirmas toks "neplanuotas" nestumas mes va irgi nebesistengem nes laukem ivf, ir va kas gavosi
Man cia del migrenos daugiau tas negalavimas. Nes siaip pykinimas nera baisus, tik kad vargina. O va pirmadieni tai mane pabade. Is 6 karto kateteri ivede bet savijauta uztat geresne. Edu jau viska is eiles siandien dar palasino, penktadieni palasins. Ir atsigausiu. Gal jau i darba grizt galesiu. Nors mane neramina tai, kad pajudejus daugiau pradeda spazmuot pilva bet cia gal irgi susije su pykinimu...
Taip, sunus beprotiskai laukia. Ir labai nori seses.
Manau tikrai blogiau nebus....teko pagulet per šventės ligoninėj dėl blogų tyrimų, žinoma gavau dovanų migreną dar...mama tenkina atbėgo su colos mažu buteliuku. Gydytoja jau bartis norėjo, bet kai pasakiau kokiam tikslui - tai nurimo ir liepė tada gerti žinoma nuo skausmo gavau ketanovo dozę