Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Gražių jums švenčių merginos :wub:

Aš laukiu ir pilvuko, ir judesių, bet dar ilgai teks laukti :D

MV, išsirinkau daugkartines sauskelnes, bus išpardavimas, tai griebsiu :D  bus pirmas pirkinys mažiukui.

Man ant veido aplink burną iššoko raudoni guzai, šiek tiek niežti. Spėju, kad burnos dermatitas. Gal kas susidūrusios? pagūglinau, kad su nėštumu tikrai gali būti susiję ir kad medetkų kremas padėtų. Kremo šiandien tikrai neieškosiu, bet užsiplikiau arbatos, bandysiu plauti su ja, žiūrėsim kas bus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 24 gruodžio 2017 - 11:59

Gražių jums švenčių merginos :wub:

Aš laukiu ir pilvuko, ir judesių, bet dar ilgai teks laukti :D

MV, išsirinkau daugkartines sauskelnes, bus išpardavimas, tai griebsiu :D  bus pirmas pirkinys mažiukui.

Man ant veido aplink burną iššoko raudoni guzai, šiek tiek niežti. Spėju, kad burnos dermatitas. Gal kas susidūrusios? pagūglinau, kad su nėštumu tikrai gali būti susiję ir kad medetkų kremas padėtų. Kremo šiandien tikrai neieškosiu, bet užsiplikiau arbatos, bandysiu plauti su ja, žiūrėsim kas bus.

Vat kai pajaučiau tuos burbuliukus, pirma mintis buvo, kad tai judesiai, bet jie buvo tokie silpni, kad nedrįstu tvirtai teigti, nes neturiu su kuo palyginti :)

Šiandien jau tiek privalgiau, kad tikrai jausiu tik žarnyną :D

Jefimija, kokius išsirinkai? Aš ir planavau kažkiek papirkt? Labai man širdį skauda švaistytis vienkartiniais, pati tokių beveik nenaudoju :) kiek maždaug jų reiktų turėti?

Dėl burnos dermatito neturiu patirties, sunku pasakyti. Odos panašiems sutrikimams turiu Elidel kremuką, tai jis man pagelbėja visada nuo egzemos protrūkio ar dermatito bėrimo prie akių :)

Na ką merginos, gražių švenčių visoms, be pykinimų ir kitų negerumų! 🎄🎄🎄

Atsakyti

MV, man irgi nekyla rankos pirkti vienkartinių. Kadangi ir sau naudoju daugkartines priemones, žinau, koks didelis yra skirtumas prie odos turėti natūralų audinį, tai ir vaiko nesinori kišti į vienkartines sauskelnes. Apsistojau ties Little Lamb sauskelnėmis (kišeninės), ir dar paimsiu paprastų vystyklų keletą. Man kažkaip jie labai faini :D o ir tikrai būtų geriausias variantas, nes pačios ploniausios sauskelnės gaunasi, šikniukas ne toks didelis, pritaikai pagal vaiką kiekvieną kartą, tai su praleidimais irgi geriau, bet nemanau, kad mums būtų realu full-time vystyklus naudoti, juk dirbame. Po darbo man norėsis su vaiku pagulinėti, o ne vystyklus lankstyti. Be to, MB ims tėvystės atostogų bent pusmetį, tai jis tikrai vystyklų neraišios.

O kiek reikia, tai labai priklauso, ar tu nori visą laiką daugkartines naudoti, ar tik vakarais / naktimis / savaitgaliai. Kaip full time, aš imu 24 kišenines sauskelnes, keletą bambukinių iš LL, nes skaičiau, kad jos labai gerai nakčiai, gerai sugeria, bet storokos, tai dienai nepatogu. Ir vystyklų kokią dešimtį. Su naujagimiu gausis skalbimas kas dieną, paskui turbūt kas antrą/trečią dieną. Ilgiau nešvarių sauskelnių irgi laikyti nenoriu. 24 sauskelnės yra tikrai minimumas, rekomenduoja 36 turėti.

Rytoj prasideda LL išpardavimas, jos ir šiaip gan nėra labai brangios, palyginus su kitomis firmomis, bet per išpardavimą tai jaučiu išvis bus pasaka. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 25 gruodžio 2017 - 15:11

O ačiū už aprašymą, aš po naujų pradėsiu domėtis tik, nes dabar nei laiko nei nuotaikos kol kas. Gerai tik tiek, kad nors pradėjau jausti judesius. Vadinasi tada nesuklydau :) dabar kasdien burbuliavimus jaučiu :)

Beje, gal kam iš senbuvių teko patirt nėštumo meti tokį lyg ir deginimo jausmą virš pilvo, dažniausiai po krūtine dešinėj pusėj, toks lyg garstyčių būtų uždėta, bet viduj.. Įdomu ar čia normalu

Atsakyti

Beje, gal kam iš senbuvių teko patirt nėštumo meti tokį lyg ir deginimo jausmą virš pilvo, dažniausiai po krūtine dešinėj pusėj, toks lyg garstyčių būtų uždėta, bet viduj.. Įdomu ar čia normalu

Remuo? 

Atsakyti

Sveikos

Noriu labai pasveikinti CB :wub:​  ir aišku kitas nestukes!! Nedaug jau planiukese matytu nicku..

Atsakyti

Remuo? 

Neįsivaizduoju :D ėjau net guglint :D

Na gaal, tik jokių rūgščių man nėr ir negraužia, bet gal ir susiję su pastumdytu skrandžiu :) po naujų eisiu pas prižiūrinčią akušerę, užklausiu :) 

Atsakyti

Sveikos

Noriu labai pasveikinti CB :wub:​  ir aišku kitas nestukes!! Nedaug jau planiukese matytu nicku..

Aciu  :wub: 

Neįsivaizduoju :D ėjau net guglint :D

Na gaal, tik jokių rūgščių man nėr ir negraužia, bet gal ir susiję su pastumdytu skrandžiu :) po naujų eisiu pas prižiūrinčią akušerę, užklausiu :)

Tai nebutinai rugstys turi kilti. Galinir deginimo jausmas buti. Isgerk raniberl, jei pades vadinas rugstys. Man dar padedavo cukruotas imbieras. 

Atsakyti

Man neilgai gan tas deginimas būna, šiandien buvo kai vakarieniavau ir praėjo, tai kol kas dar negersiu nieko, jei jau miegot ar dirbt negalėsiu, tai reiks ieškot pagalbos :)

Šiandien perskaičiau 2018 metų horoskopą sau ir net juokas paėmė kaip pataikė:

"Gegužę kai kurie Vandeniai gali sutikti jiems skirtą likimo žmogų, o birželį sektųsi norintiems patobulėti profesinėje srityje."

Sakau ir ateis gegužį mano likimo skirtas žmogutis 😍 o birželį sėkmingai tobulinsiu motinystės profesiją 😂

Beje, manau, nuo kitų metų reik pakurt naują temutę su nauja statistika :)

Taigi su artėjančiais naujais, stebuklingais metais!

Atsakyti

Su naujais metais :) vus daug nauju kartu, bus nenuobodu, bus nauju leliuku :) ech smagumelis :) 

Atsakyti

Labas :)

Nežinau, ar dar kas prisimena mane, nes turbūt 100metų į forumą kojos nekišau. Užsukau smalsumo vedina, kaip ten sekasi merginoms ir eina sau kaip apsidžiaugiau pamačius puikiai žinomus vardus nėštukių temoj!  :yahoo:

Labai labai sveikinu crazy bee, MV, Jefimija pagaliau išsipildžius svajonėms!!!!  :nestuke  :4u:

Gal dar kažkas iš senbuvių irgi sulaukė gandrų? 

Atsakyti
Labas rytas! Rytas prasidejo pasisveikinimu su wc! O vaikyti ir bloga ir valgyt noriu biggrin.gif einu viska valgau, pasidaro bloga ir vel valgau...
Atsakyti