MV, man irgi nekyla rankos pirkti vienkartinių. Kadangi ir sau naudoju daugkartines priemones, žinau, koks didelis yra skirtumas prie odos turėti natūralų audinį, tai ir vaiko nesinori kišti į vienkartines sauskelnes. Apsistojau ties Little Lamb sauskelnėmis (kišeninės), ir dar paimsiu paprastų vystyklų keletą. Man kažkaip jie labai faini o ir tikrai būtų geriausias variantas, nes pačios ploniausios sauskelnės gaunasi, šikniukas ne toks didelis, pritaikai pagal vaiką kiekvieną kartą, tai su praleidimais irgi geriau, bet nemanau, kad mums būtų realu full-time vystyklus naudoti, juk dirbame. Po darbo man norėsis su vaiku pagulinėti, o ne vystyklus lankstyti. Be to, MB ims tėvystės atostogų bent pusmetį, tai jis tikrai vystyklų neraišios.
O kiek reikia, tai labai priklauso, ar tu nori visą laiką daugkartines naudoti, ar tik vakarais / naktimis / savaitgaliai. Kaip full time, aš imu 24 kišenines sauskelnes, keletą bambukinių iš LL, nes skaičiau, kad jos labai gerai nakčiai, gerai sugeria, bet storokos, tai dienai nepatogu. Ir vystyklų kokią dešimtį. Su naujagimiu gausis skalbimas kas dieną, paskui turbūt kas antrą/trečią dieną. Ilgiau nešvarių sauskelnių irgi laikyti nenoriu. 24 sauskelnės yra tikrai minimumas, rekomenduoja 36 turėti.
Rytoj prasideda LL išpardavimas, jos ir šiaip gan nėra labai brangios, palyginus su kitomis firmomis, bet per išpardavimą tai jaučiu išvis bus pasaka.