Oj CB, linkiu, kad greitai pakiltum iš lovos ir pasijustum geriau
Aš kol kas labai gerai, šiandien išvis fantastiškai jaučiuosi. Pykinimas kol kas labai lengvas, susitvarkau su imbiero arbata. Tikiuosi, kad taip ir toliau
Oj CB, linkiu, kad greitai pakiltum iš lovos ir pasijustum geriau
Aš kol kas labai gerai, šiandien išvis fantastiškai jaučiuosi. Pykinimas kol kas labai lengvas, susitvarkau su imbiero arbata. Tikiuosi, kad taip ir toliau
Kartais jau atrodo matau sviesa tunelio gale, jau nebepykina, kita diena BAM ir vel visa diena pykina ir tasymo... Na bet bendrai paemus jau nedaug liko, tik 7menesiai
Smagu, kad viskas gerai
CB, su sūnum tave irgi šitaip kankino?
Aš jaučiuosi kažkokia peršalusi. Temperatūra šiek tiek pakilusi, bet nežinau, ar čia nuo bacilos, ar nuo nėštumo
Imbiero arbata litrais eina.
Ne, su sunum tik migrenos metu su wc draugavau. O siaip nezinojau nei ka reiskia buti mieguistai, nei kvapai erzino, nei pykino. Laksciau sau patenkinta, dar sporto stovykloj po medzius su vaikais laipiojau 4-ta men.
O kaip tu ta imbiero arbata darai? Imbieras+ medus+ citrina?
Oj tikrai laikykis CB, dar niekad nebuvau tokia nelaiminga kaip per tą pykinimo laikotarpį
Po to, kai blogumai praėjo, tai atėjo visko valgymo norėjimas, o dabar vėl krizė, nepykina, bet ir niekam apetito nėra, valgau tik kad reikia
Gal kuri iš senbuvių pamena prancūzų autorės knygą apie vaikų auklėjimą apie kurią čia kalbėjo daugelis senesnėse temose?
Išvis pasimetus, nežinau ką čia man reik skaityt
Crazy bee, Jefimija, sveikinimai!
crazy bee, liepinukas bus?
Taip, liepinukas
Oi, viliuosi greit pykinimai baigsis... Nuo vakar vakaro dar su migrena valgyt nieko negaliu, pykina, siaip silpna nuo skausmo. Panasu kad ir sia nakti su skausmu praleisiu o ryt pas gine is ryto biuletenio pratesti, tik nzn kaip reiks nuvaziuoti kai taip blogai jauciuosi...