Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Oj CB, linkiu, kad greitai pakiltum iš lovos ir pasijustum geriau :4u:

Aš kol kas labai gerai, šiandien išvis fantastiškai jaučiuosi. Pykinimas kol kas labai lengvas, susitvarkau su imbiero arbata. Tikiuosi, kad taip ir toliau :yahoo:

Atsakyti

Oj CB, linkiu, kad greitai pakiltum iš lovos ir pasijustum geriau :4u:

Aš kol kas labai gerai, šiandien išvis fantastiškai jaučiuosi. Pykinimas kol kas labai lengvas, susitvarkau su imbiero arbata. Tikiuosi, kad taip ir toliau :yahoo:

Kartais jau atrodo matau sviesa tunelio gale, jau nebepykina, kita diena BAM ir vel visa diena pykina ir tasymo...  Na bet bendrai paemus jau nedaug liko, tik 7menesiai :lol:

Smagu, kad viskas gerai  :4u: 

Atsakyti

CB, su sūnum tave irgi šitaip kankino?

Aš jaučiuosi kažkokia peršalusi. Temperatūra šiek tiek pakilusi, bet nežinau, ar čia nuo bacilos, ar nuo nėštumo :D

Imbiero arbata litrais eina.

Atsakyti

CB, su sūnum tave irgi šitaip kankino?

Aš jaučiuosi kažkokia peršalusi. Temperatūra šiek tiek pakilusi, bet nežinau, ar čia nuo bacilos, ar nuo nėštumo :D

Imbiero arbata litrais eina.

Ne, su sunum tik migrenos metu su wc draugavau. O siaip nezinojau nei ka reiskia buti mieguistai, nei kvapai erzino, nei pykino. Laksciau sau patenkinta, dar sporto stovykloj po medzius su vaikais laipiojau 4-ta men. 

O kaip tu ta imbiero arbata darai? Imbieras+ medus+ citrina?

Atsakyti

Jeigu namie tai imbieras ir medus, citrinos dėčiau, jei turėčiau 🤣 bet jeigu išėjus arba šiaip tingiu, tai darausi iš pakuotos arbatos. Imbieras ir citrinžolė pas mane, tokią tik radau 🤗

Atsakyti

CB, kaip faina, sveikinimai su gražiu pasimatymu :wub: Ir labai užjaučiu dėl pykinimo, brrrrr, net prisiminti nenoriu tos būsenos  :huh2: 

Atsakyti

Oj tikrai laikykis CB, dar niekad nebuvau tokia nelaiminga kaip per tą pykinimo laikotarpį  :mmm: 

Po to, kai blogumai praėjo, tai atėjo visko valgymo norėjimas, o dabar vėl krizė, nepykina, bet ir niekam apetito nėra, valgau tik kad reikia  :laugh: 

Gal kuri iš senbuvių pamena prancūzų autorės knygą apie vaikų auklėjimą apie kurią čia kalbėjo daugelis senesnėse temose? 

Išvis pasimetus, nežinau ką čia man reik skaityt  :bijau2: 

Atsakyti

Gal kuri iš senbuvių pamena prancūzų autorės knygą apie vaikų auklėjimą apie kurią čia kalbėjo daugelis senesnėse temose? 

Išvis pasimetus, nežinau ką čia man reik skaityt  :bijau2:

Pamela Druckerman “Bringing up Bébé”?

(Vaiku auklejimas pagal prancuzus) 

Atsakyti

Pamela Druckerman “Bringing up Bébé”?

(Vaiku auklejimas pagal prancuzus) 

Ačiū, o tu skaitei?

Atsakyti

Ačiū, o tu skaitei?

Skaičiau ir tada pamiršau knygá lėktuve 🙄

Paskui vėl pirkau, bet tik užvakar išsitraukiau paskaityti ☺ 

Atsakyti

Crazy bee, Jefimija, sveikinimai! :wub: 

crazy bee, liepinukas bus? :wub: 

Atsakyti

Crazy bee, Jefimija, sveikinimai! :wub:

crazy bee, liepinukas bus? :wub:

Taip, liepinukas  :wub: 

Oi, viliuosi greit pykinimai baigsis... Nuo vakar vakaro dar su migrena  :(  valgyt nieko negaliu, pykina, siaip silpna nuo skausmo. Panasu kad ir sia nakti su skausmu praleisiu  :cry2:​  o ryt pas gine is ryto biuletenio pratesti, tik nzn kaip reiks nuvaziuoti kai taip blogai jauciuosi...

Atsakyti