Labai gerai Simona
Sveikos! Beldžiuosi nedrąsiai šeštadienį pirmą kartą pamačiau II, šiandien pakartojau, tai net į akis tvieskia
Kaip smagu tave čia matyt
Ar pranešėte dar kam naujieną jau?
Kaip smagu tave čia matyt
Ar pranešėte dar kam naujieną jau?
Pasakiau kelioms artimoms draugėms, bet kol kas dar niekam, tėvam irgi dar ne noriu sulaukti pirmo echo, kada žinosiu, jog viskas ok, tada bus galima dalintis kol kas viskas gerai, jokių tepliojimų, jaučiuosi visai neblogai, kartais tik susisuka galva ir šleikštulys paima, tai turbūt kad geri ženklai
Sveikos! Beldžiuosi nedrąsiai šeštadienį pirmą kartą pamačiau II, šiandien pakartojau, tai net į akis tvieskia
Kokios naujienos! Sveikinu! Lengvo ir sklandaus nėštumo
O gal žinai, kaip kitoms senbūvėms sekasi? Ten, Tendre, Ceroc?
Kokios naujienos! Sveikinu! Lengvo ir sklandaus nėštumo
O gal žinai, kaip kitoms senbūvėms sekasi? Ten, Tendre, Ceroc?
Ačiū
Ten ir Tendrė kaip atsijungė, taip atsijungė nieko negirdėti.
Ceroc buvo užsukusi neseniai, lyg ir planavo startuoti su IVF, bet daugiau naujienų neturiu, nebuvo atėjusi pasipasakoti.
Jefimija, sveikinimai!!! Ajajai, kaip smagu! Truputį skaitinėju planiukes, tai labai man patiko, jog kaip tik buvot sustabdę planavimą
Jefimija, sveikinimai!!! Ajajai, kaip smagu! Truputį skaitinėju planiukes, tai labai man patiko, jog kaip tik buvot sustabdę planavimą
Ačiū
Taip, vaikas pasireguliavo, kaip jam patogiau iškart aišku, kokia asmenybė ateina
Po gan ilgo planavimo laiko sustabdėm, ir pirmą neplanavimo mėnesį užkibo neįmanomom sąlygom
Va taip va, vaikis sako in your face, mom Šaunuolis
Sveikos! Siandien buvau pasimatyme pagaliau pamaciau plakancia sirdute. Rankytem kojytem mosikavo atitinka 8savaites.
CB, sveikinimai lengvo laukimo!
HA, aha, vaikas į mamą
[b]CB[/b], sveikinimai lengvo laukimo! [b]HA[/b], aha, vaikas į mamąAciu! Laukiu pirmo trimestro pabaigos, gal nustos tada pykinti. Nes dabar del to esu trecia savaite biuletenyje
Kaip pati jautiesi?