Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Labai gerai Simona :)

Atsakyti

Sveikos! Beldžiuosi nedrąsiai :angel_not: šeštadienį pirmą kartą pamačiau II, šiandien pakartojau, tai net į akis tvieskia  :D 

Atsakyti

Kaip smagu tave čia matyt :)

Ar pranešėte dar kam naujieną jau? 

Atsakyti

Kaip smagu tave čia matyt :)

Ar pranešėte dar kam naujieną jau? 

Pasakiau kelioms artimoms draugėms, bet kol kas dar niekam, tėvam irgi dar ne :) noriu sulaukti pirmo echo, kada žinosiu, jog viskas ok, tada bus galima dalintis :) kol kas viskas gerai, jokių tepliojimų, jaučiuosi visai neblogai, kartais tik susisuka galva ir šleikštulys paima, tai turbūt kad geri ženklai :)

Atsakyti

Sveikos! Beldžiuosi nedrąsiai :angel_not: šeštadienį pirmą kartą pamačiau II, šiandien pakartojau, tai net į akis tvieskia  :D 

Kokios naujienos! Sveikinu!  :wub: Lengvo ir sklandaus nėštumo  :rolleyes: 

O gal žinai, kaip kitoms senbūvėms sekasi? Ten, Tendre, Ceroc

Atsakyti

Kokios naujienos! Sveikinu!  :wub: Lengvo ir sklandaus nėštumo  :rolleyes:

O gal žinai, kaip kitoms senbūvėms sekasi? Ten, Tendre, Ceroc

Ačiū :wub:

Ten ir Tendrė kaip atsijungė, taip atsijungė :unsure: nieko negirdėti. 

Ceroc buvo užsukusi neseniai, lyg ir planavo startuoti su IVF, bet daugiau naujienų neturiu, nebuvo atėjusi pasipasakoti.

Atsakyti

Jefimija, sveikinimai!!! :wub: Ajajai, kaip smagu! Truputį skaitinėju planiukes, tai labai man patiko, jog kaip tik buvot sustabdę planavimą :D

Atsakyti

Jefimija, sveikinimai!!! :wub: Ajajai, kaip smagu! Truputį skaitinėju planiukes, tai labai man patiko, jog kaip tik buvot sustabdę planavimą :D

Ačiū :wub:

Taip, vaikas pasireguliavo, kaip jam patogiau :yahoo: iškart aišku, kokia asmenybė ateina  :D 

Po gan ilgo planavimo laiko sustabdėm, ir pirmą neplanavimo mėnesį užkibo neįmanomom sąlygom :wub:

Atsakyti

Va taip va, vaikis sako in your face, mom :D Šaunuolis :D

Atsakyti

Sveikos! Siandien buvau pasimatyme  :wub:  pagaliau pamaciau plakancia sirdute. Rankytem kojytem mosikavo  :wub:​  atitinka 8savaites.

Atsakyti

CB, sveikinimai :wub: lengvo laukimo! 

HA, aha, vaikas į mamą :D

Atsakyti

[b]CB[/b], sveikinimai :wub: lengvo laukimo!  [b]HA[/b], aha, vaikas į mamą :D
Aciu! Laukiu pirmo trimestro pabaigos, gal nustos tada pykinti. Nes dabar del to esu trecia savaite biuletenyje :)

Kaip pati jautiesi?  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 07 gruodžio 2017 - 21:42