Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Aš dukrą prieš 9 metus iš karto gavau ant krūtinės nepraustą, nevalytą :) Ir siuvinėjo mane su ja ant krūtinės. Tik kai jau tas 2 valandas abi kartu atbuvom, atėjo akušerė, truputį ją nuvalė, aprengė ir padavė vyrui, kad aš galėčiau nueiti į dušą. 
Su sūnumi prieš 1,5 metų lygiai taip pat buvo. Miestai ir gimdymo namai skirtingi, o praktika tokia pati :)

Atsakyti

crazy_bee, gal ne naujagimiams palankiuose gimdymo namuose gimdei? Nes labai keista, kad dėl siuvinėjimo mažiuką vyrui atidavė, kai visur pabrėžiama, jog pirmos 2 valandos oda-oda kontakto su mama tiek naujagimiui, tiek mamai yra labai svarbios :hmm:

Atsakyti

Janima, o kodel taip ilgai ligoninej buvot?

Gelta didele buvo, bilirubinas kilo iki 6 dienos 7 pradejo kristi ir isleido. 

Man Antakalnyje mazaja irgi iskart pagulde kol siuvo, tada paime mane nuprause kol sutvarke vyras palaike ir tada pamaitint dave.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 28 lapkričio 2017 - 14:10

crazy_bee, gal ne naujagimiams palankiuose gimdymo namuose gimdei? Nes labai keista, kad dėl siuvinėjimo mažiuką vyrui atidavė, kai visur pabrėžiama, jog pirmos 2 valandos oda-oda kontakto su mama tiek naujagimiui, tiek mamai yra labai svarbios :hmm:

Gimdziau Raudonojo kyziaus ligonineje.  ir gavau maziuka i rankas tik tada kai baige siuti ir atsiguliau ant lovos kur saremiavau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 28 lapkričio 2017 - 14:19

O virkštelę iškart kerpa? Aš skaičiau, kad labai gerai kirpt ne iš karto, o kad palaukt kol subėgs kūdikiui kraujas ir nustoja pulsuot. Įdomu kaip būna praktikoj? :)

Atsakyti

O virkštelę iškart kerpa? Aš skaičiau, kad labai gerai kirpt ne iš karto, o kad palaukt kol subėgs kūdikiui kraujas ir nustoja pulsuot. Įdomu kaip būna praktikoj? :)

Sunui kirpt norejo iskart. Bet as zinojau, kad vyras labai norejo tai padaryt, tai paprasiau gydytojos, kad leistu. Tai dar uztruko dar keleta akimirku, kol priejo, kol gydytoja idave zirkles ir pasake kaip kirpti.

Si karta tai prasysiu palaukti ir iskart nekirpti.

Atsakyti

Aš ir bandysiu prašyt, kad palauktų :)

Atsakyti

Kirpt tai pacios vyrui pasiule :)

Atsakyti

Janima- pasiseke su gydytojais. Maniskiai matyt labai issiblaske buvo,ar miego norejo, nes visgi naktis buvo, viena gimdziau, nes po gimdymo klause kaip jauciuos, sakau gerai, o jos- ai nu tai tada ir gerai. Pasirodo kad jos kazkokia lasine man gimdant turejo lasint, bet pamirso...

Atsakyti

Labas, atėjo atsakymas pasėlio- viskas ok, jokia bacila neišaugo ...keistai kažkaip - pradžioj rodė visko daug, dabar nieko  :D​ 

Atsakyti

Išsigando bacila ir pabėgo :D

Svarbu ramu dabar :)

Crazy_bee, o kodėl viena gimdėj?

Atsakyti

Išsigando bacila ir pabėgo :D

Svarbu ramu dabar :)

Crazy_bee, o kodėl viena gimdėj?

Salia buvo vyras, bet gimdykloj buvau tik viena. Net klausiau ar daugiau nieko nera nes buvo labai ramu. Bet uztat kita nakti girdejau kaip kazkokia moteryte kankinosi...

Atsakyti