Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

Man po gimdymo iš karto viskas ok veikė :) Kitoms užkietėja vien dėl psichologinės baimės eiti rimtam reikalui, jei siūtos būna, nes atrodo, kad vėl skaudės kaip gimdant. Na, mane abu kartus šiek tiek siuvo, bet nieko, viskas tvarkoje su tualeto reikalais buvo :)

Man po gimdymo buvo tokia baime, tai gal savaite nejau i wc. Paskui kazkaip isidrasinau ir supratau, kad veltui bijojau :lol:

Atsakyti

crazy bee, lyg ir nepasveikinau Tavęs  :hmm: 

Sveikinu labai! Lengvo nešiojimo ir sveiko, stipraus mažylio!  :wub: 

Atsakyti

Aciu  :wub: 

Atsakyti

Aciu  :wub: 

Atsakyti

Oj kaip savaitę įmanoma ištvert? :D

Beje, užmačiau vienoj grupėj diskusiją, niekad nesusimąsčiau prieš tai. Kaip anskti prausėt tik ką gimusius? Pasirodo daug kas siūlo kuo vėliau, kad nenuplaut apsauginio sluoksnio su kuriuo gimsta, dar kažkas plovė net su mamos pienu vietoj muilo :) 

Kaip jum buvo?

Atsakyti

Oj kaip savaitę įmanoma ištvert? :D Beje, užmačiau vienoj grupėj diskusiją, niekad nesusimąsčiau prieš tai. Kaip anskti prausėt tik ką gimusius? Pasirodo daug kas siūlo kuo vėliau, kad nenuplaut apsauginio sluoksnio su kuriuo gimsta, dar kažkas plovė net su mamos pienu vietoj muilo :) Kaip jum buvo?

Sunu maudziau gal kokia 5-6diena. Tuo metu buvo mano mama, tai man drasiau maudyt su ja ir vyru kartu. Bet kadangi sunui baisiai nepatikdavo buti nuogam, tai ir maudynes buvo greitos, nes jis nebuvo patenkintas. Su antru vaikuciu galvoju, kad eiciau maudytis kartu, kad butu jam maziau streso, kad butu prisiglaudes prie manes ir justu dar ir mano kuno siluma. 

O uzpakali tai kasdien po n kartu tenka plauti, tai tuo paciu juk ir kojytes nusiplauna. Tai tas apsauginis sluoksnis ( jei jis yra)  lieka tik ant ranku, galvos ir pilvo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 27 lapkričio 2017 - 08:24

O uzpakali tai kasdien po n kartu tenka plauti, tai tuo paciu juk ir kojytes nusiplauna. Tai tas apsauginis sluoksnis ( jei jis yra)  lieka tik ant ranku, galvos ir pilvo. 

Apsauginis sluoksnis visuomet yra :) Gimdamas vaikelis, kai keliauja gimdymo takais, gimsta ne tik dengiamas vernikso sluoksnio (vieni labiau ta varškyte aplipę būna, kiti mažiau, bet tą sluoksnį turi visi naujagimiai ir jis yra labai svarbus), bet ir "apsivelka" gerosiomis bakterijomis, kurias pasiima iš mamos :)  Būtent dėl vernikso ir tos gerosios floros ir rekomenduojama maudyti kuo vėliau ir po gimdymo iš karto niekas nebeprausia vaikiukų, mamai ant krūtinės deda taip, kaip gimė, o paskui tik lengvai  apšluosto prieš aprengiant :)

Atsakyti

Kadangi ligonineje buvom 7 dienas, tai maudem grize namo :)

Atsakyti

Maudem 9 ar 10 diena. Ligoninej sake palaukti, kol nukris virkstele :) 

Atsakyti

Va va ir maniskei kita diena virkstele nukrito ir naudem :) tai ir gavosi 8-9 diena.

Atsakyti

Janima, o kodel taip ilgai ligoninej buvot?

Atsakyti

Apsauginis sluoksnis visuomet yra :) Gimdamas vaikelis, kai keliauja gimdymo takais, gimsta ne tik dengiamas vernikso sluoksnio (vieni labiau ta varškyte aplipę būna, kiti mažiau, bet tą sluoksnį turi visi naujagimiai ir jis yra labai svarbus), bet ir "apsivelka" gerosiomis bakterijomis, kurias pasiima iš mamos :)  Būtent dėl vernikso ir tos gerosios floros ir rekomenduojama maudyti kuo vėliau ir po gimdymo iš karto niekas nebeprausia vaikiukų, mamai ant krūtinės deda taip, kaip gimė, o paskui tik lengvai  apšluosto prieš aprengiant :)

:hm: man rodos pries 7metus kai gimdziau, sunu dar nuprause po gimimo. Ir pirma ji dave vyrui laikyt, o ne man, as tik po kokios valandos ar daugiau (kai mane baige siuvineti) gavau sunu i rankas.

Atsakyti