HA, taip bus 20 sav
Ta diena bus mums abiems ypatinga: tau - didysis pasimatymas, man - dičkės gimtadienis
Sveikos sveikos, bet tikrai kokie žmonės užsuko
Mikrolax mano būdavo dažnas palydovas per PMS, nėštumo metu gal porą kartų teko tik, visgi po kiek laiko pramuša, tad visai džiaugiuos, bet pradėsiu tuoj geležį gert, tai pažiūrėsim kaip čia bus
O man didysis skanas bus sausio 2 d.
Kaip laukiu Naujų! Gal jau ir lytį sužinosim
Crazy_bee laikykis ten!
Na ir gerai, kad vėl nedarbingumą gavai. Darbas - ne vilkas, į mišką nepabėgs. Tas mažuliukas dabar daug svarbiau Pailsėsi, gal bent truputį atsigausi.
Taip, pailsesiu, dabar galvoju kaip ilgiau testi ta biuleteni labai jau gerai namie but man kazkaip si nestuma labai daug baimiu (manau cia del visu skausmu nestumo pradzioje, ir dabar labai jautri), kol nejauciu judesiu vis galvoju ar tikrai viskas gerai, ar ten patogu jam... O MB isvis pakvaises, kasdien vakarais kalbasi su pilvu
Mano šlapimo tyrimas blogas, rasta bakterijų, ir dar visokių ... - citų ... Tai šiandien pridaviau pasėliui tyrimą, tikiuos nieko baisaus ten neišaugs... išskyrų tepinėlis irgi rodo daug leukocitų...nu žo...
CB- na jo, migrena ne kažką....šiandien irgi atsikėliau su neaiškia galva .lyg ir nori pradėt skaudėt, nesuprantu... tikuos kad nurims, nes tik prieš savaitę teko leistis vaistus nuo skausmo !
MV - aš irgi dažnai panaudoju mikrolax, o šitam reikalui nusipirkau Lepicol - labai jau neštukių išgirtas. Ant pakuotės parašyta kad net rekomenduojama neštumo metu. Tai pirmą dieną neblogai suveikė, o db vėl antra diena laukiu
Mano šlapimo tyrimas blogas, rasta bakterijų, ir dar visokių ... - citų ... Tai šiandien pridaviau pasėliui tyrimą, tikiuos nieko baisaus ten neišaugs... išskyrų tepinėlis irgi rodo daug leukocitų...nu žo...
Iskyru tepinelis ir mane ilgai kankino su leukocitais... lapkricio tyrimas tik jau geras buvo, nors db jauciu vel kazkaip padaugejo isskyru :/ viskas bus ok istirs parinks vaistus ir susitvarkys pranesk ka ten ras ar neras ka paskirs
O dažnai nėštukėm būna bėdų su šitais leikocitais ir kakleliais? Ar tiesiog jum sutapimas?
Aš irgi vis dar laukiu kaklelio tyrimo atsakymo jau labai ilgai jį siunčia, tuoj mėnuo.
Reiks turbūt kada tą Lepicol išbandyt, dar negreit turbūt teks turėt gerą apsilankymą tualete
Po gimdymo iškart veikia viduriai gerai ar užtrunka laiko atsigaut? Kaip jum buvo? Labai įdomu
MV, su pirmaja pabaigoj jau paskutinem savaitem tik pienlige buvo.
Man po gimdymo iš karto viskas ok veikė Kitoms užkietėja vien dėl psichologinės baimės eiti rimtam reikalui, jei siūtos būna, nes atrodo, kad vėl skaudės kaip gimdant. Na, mane abu kartus šiek tiek siuvo, bet nieko, viskas tvarkoje su tualeto reikalais buvo
Man nestumo metu buvo labai labai didele pienlige, kad net daktarai vale mane ten Bet taip buvo ir mano mamai Ir kas keisciausia, man atsirado zaizdele gimdos kaklelyje po nestumo, nors turejau cp ir ten to kaklelio mechaniskai niekas nepazeide Beje mamai irgi po gimdymo zaizdele atsirado Vistik ka daro genetika
jauniute, sveika gyva, seniai matyta Kaip laikotės? Kaip pipiras auga? Gal jau ir brolį/sesę kviečiat?
O dažnai nėštukėm būna bėdų su šitais leikocitais ir kakleliais? Ar tiesiog jum sutapimas?
Po gimdymo iškart veikia viduriai gerai ar užtrunka laiko atsigaut? Kaip jum buvo? Labai įdomu
Neturėjau bėdú su leukocitais
Su viduriais irgi viskas buvo gerai. Netgi geriau, nei bet kada anksčiau Buvo baimės einant pirmá kartá į tualetá, nes siuvo ir jausmas ten nelabai malonus buvo