Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

crazy bee, nesijaudink, paklaida gali būti :) Tokiame laike apskritai sunku tiksliai pamatuoti tą mažulį, o kur dar tikimybė, kad ovuliacija galėjo pasislinkti keliomis dienomis "žemyn" arba spermiukas pas kiaušinėlį ilgiau keliavo ;) 
Beje, sveikinimai dideliausi ir nuoširdžiausi :wub:  :wub:

Supratau, aciu uz nuraminima  :4u: 

Aciu  :blush-anim-cl: kazkaip netiketai cia mums taip  :D​ 

Atsakyti

Ir as kazkaip del tos savaiteles nesijaudinciau :) man net genetike tikslios savaiciu dienos nepasake :) sake 12-13 sav, tai likom prie mm pagal 28cd. Kazkaip man taip net ramiau kai dienu tikslumu nesako :)

Atsakyti

Crazy bee, kada kitas pasimatymas? :)

Atsakyti

Aj beje as jau dziaugiuosi spragsejimu nuo 15 sav  :wub:  koks mielas jausmas  :wub:​ 

Atsakyti

Crazy bee, kada kitas pasimatymas? :)

Nezinau. Ryt esiu i poliklinika, kad biuleteni nutrauktu. Tai gal tik po poros savaiciu.

Aj beje as jau dziaugiuosi spragsejimu nuo 15 sav  :wub:  koks mielas jausmas  :wub:​ 

Kaip faina  :wub:  as su pirmu gal tik 20savaite pajauciau tai idomu kada dabar bus tas drugelio plazdenimas  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos mergytes!

As su tokiu klasimeliu pas jus... Ar kuriai buvo taip, kad pagal mmm laikas pilvinuko turetu buti vienoks, o pagal echoskopa dydis kitoks? nes pagal skaiciuokles turetu buti 6savaite, o pagal echoskopa 5savaites. kaip ir visos savaites skirtumas... 

crazy bee, kokios puikios naujienos  :wub: sveikinimai!!!

Man taip buvo, pirmą echo ėjau privačiai pagal mmm lygiai 6-ą savaitę, galvojau jau gal širdutę pamatys, bet pasakė kad 5+3 d tik.. gal vėliau pastojau, na gal.. o kai po pusantro mėnesio nuėjau jau į polikliniką išmatavo savaite didesnę jau.. tai įdomiai taip buvo, bet labiausiai pasitikėjau genetike kai buvo 13 sav. nes ten gal tik viena diena nuo mmm skyrėsi, tai realiai 3 echo ir 3 skirtingi laikai, nors teoriškai iki 12 sav. visi auga vienodai.

Atsakyti

CB - pagaliau!!! Sveikinimai  :yahoo: 

Atsakyti

Labas, kaip laikosi merginos?

aš tai įvairiai... atrodo kartais visai gerai, nieko neskauda, bet va nuo vakar toks vos pilvo maudimas ir tempimas jaučiasi...ir įtariu nuo ko-siaubingai užkietėję viduriai  :oh:  :oh:  :oh: antra diena vartoju Lepicol,, tikiuos bent kiek padės sureguliuot šitą reikaliuką...nes paskutiniu metu gelbėdavo tik mikrolax  :oh: dar ir pienligę gydausi...

po truputį pradedu galvot apie gimdymą - nors dar tik 27 savaitė, bet reikia ruoštis...neapsisprendžiu nei kur nei su kuo  :dry2:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Kazkoks persalimas uzklupo mane...

O siaip viskas ok, dziaugiuosi bumbsiukais ir auganciu pilvu :D

gruodzio 14 d  pasimatymas, kaip laukiu :)

Atsakyti

100 metu nesilankiau, užsukau, o čia tokios naujienos  :yahoo:  Crazy_bee sveikinimai  :wub:  :wub: 

Atsakyti

CB - pagaliau!!! Sveikinimai  :yahoo:

100 metu nesilankiau, užsukau, o čia tokios naujienos  :yahoo:  Crazy_bee sveikinimai  :wub:  :wub:

Aciu merginos  :wub:  

Labas, kaip laikosi merginos?

aš tai įvairiai... atrodo kartais visai gerai, nieko neskauda, bet va nuo vakar toks vos pilvo maudimas ir tempimas jaučiasi...ir įtariu nuo ko-siaubingai užkietėję viduriai  :oh:  :oh:  :oh: antra diena vartoju Lepicol,, tikiuos bent kiek padės sureguliuot šitą reikaliuką...nes paskutiniu metu gelbėdavo tik mikrolax  :oh: dar ir pienligę gydausi...

po truputį pradedu galvot apie gimdymą - nors dar tik 27 savaitė, bet reikia ruoštis...neapsisprendžiu nei kur nei su kuo  :dry2:​ 

As va jau antra kart biuleteni :oh: vakar visa nakti ir diena su wc bendravau, migrena. Tai skandi skauda, kazkoks akmuo, tai biuleteni gavau, pailsesiu :) o siaip, nors dar labai nedaug laiko, bet sitas nestumas labai jautrus. Visko bijau, visko saugojuosi, sveikata streikuoja... 

Atsakyti

Sveikos,

Kazkoks persalimas uzklupo mane...

O siaip viskas ok, dziaugiuosi bumbsiukais ir auganciu pilvu :D

gruodzio 14 d  pasimatymas, kaip laukiu :)

Čia jau tas didysis bus? Biškį savaitėse nebesigaudau :D 
Sveik, pasaugok save! :4u:

Kokie žmonės :wub: Kaip laikotės? :)

As va jau antra kart biuleteni :oh: vakar visa nakti ir diena su wc bendravau, migrena. Tai skandi skauda, kazkoks akmuo, tai biuleteni gavau, pailsesiu :) o siaip, nors dar labai nedaug laiko, bet sitas nestumas labai jautrus. Visko bijau, visko saugojuosi, sveikata streikuoja... 

Na ir gerai, kad vėl nedarbingumą gavai. Darbas - ne vilkas, į mišką nepabėgs. Tas mažuliukas dabar daug svarbiau :) Pailsėsi, gal bent truputį atsigausi.

Atsakyti