Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2017 m. pašnekesiai

O jum patogu kai užspaudžia kojas? Man būna MB uždeda truputį nors ant mano kojų ir atrodo tirpsta iš karto, matyt tokia kraujotaka :) vargšas vis nori miegot apsikabinęs, o aš negaliu atsipalaiduot niekaip :) tenka kasnakt vyt šalin :D

Mane irgi į šonus labai neša, toks jausmas tiesiog skysčiai kaupias visur, gal čia dėl IVF nežinau, nes atrodo valgau na ne tiek ir labai daug, bet išsipūtė viskas ir visur. Pirmadienį grįžtu į ofisą tai nebenuslėpsiu nieko :D

Aha labai laukiam žinių iš Merisier.

Atsakyti

Meiles vaikai, kai atsiranda neramiu koju sindromas, tai kitaip ju nenuraminu tik prispaudus :D

Atsakyti

Bjaurus dalykas tas sindromas, koks magnis nepadėtų? 

Atsakyti

Na man ju neskauda, bet neturiu vietos as joms, negaliu miegot vis sukioju trinu, tai nezinau net ar padeda kas :) as kaip suprantu nestukem jis daznai pasireiskia.

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 11 04, 21:35)
<p>Na man ju neskauda, bet neturiu vietos as joms, negaliu miegot vis sukioju trinu, tai nezinau net ar padeda kas smile.gif as kaip suprantu nestukem jis daznai pasireiskia.</p>

Janima, man irgi jis pasireiske. Atsimenu ta bjauru jausma. As kuisdavausi kol uzmigdavau.
Atsakyti

Janima, man irgi jis pasireiske. Atsimenu ta bjauru jausma. As kuisdavausi kol uzmigdavau.

Tai va va ir man tas pats.

Na kaip nors :)

Atsakyti

Na man ju neskauda, bet neturiu vietos as joms, negaliu miegot vis sukioju trinu, tai nezinau net ar padeda kas :) as kaip suprantu nestukem jis daznai pasireiskia.

Tai magnis gi ne tik nuo skausmo :) tiesiog MB yra turėjęs ir pamenu skaičiau, kag magnis gali padėt 

"In some cases, deficiencies of certain vitamins and minerals, such as iron, folic acid, magnesium, and vitamin B may cause RLS."

Atsakyti

Sveikos mergytes!

As su tokiu klasimeliu pas jus... Ar kuriai buvo taip, kad pagal mmm laikas pilvinuko turetu buti vienoks, o pagal echoskopa dydis kitoks? nes pagal skaiciuokles turetu buti 6savaite, o pagal echoskopa 5savaites. kaip ir visos savaites skirtumas... 

Atsakyti

Sveikos mergytes!

As su tokiu klasimeliu pas jus... Ar kuriai buvo taip, kad pagal mmm laikas pilvinuko turetu buti vienoks, o pagal echoskopa dydis kitoks? nes pagal skaiciuokles turetu buti 6savaite, o pagal echoskopa 5savaites. kaip ir visos savaites skirtumas... 

O koks tavo ciklas buvo primink?

Atsakyti

Nors man niekad nesako 5 sav. ar ten 6sav. Man sako 5-6 sav. 6-7. Niekad tiksliai nepasake kad savaite mazesnis ar savaite didesnis. 

Atsakyti

O koks tavo ciklas buvo primink?

30dienu. Spalio 1d buvo paskutines mmm.  Man santatiskese vakar echoskopu pamatavo, kad atitinka 4savaites ir 6 dienas. Tai uztat ir nezinau ar ten gali taip tiksliai pamatuot. Bet sirdute dar neplake.

Atsakyti

crazy bee, nesijaudink, paklaida gali būti :) Tokiame laike apskritai sunku tiksliai pamatuoti tą mažulį, o kur dar tikimybė, kad ovuliacija galėjo pasislinkti keliomis dienomis "žemyn" arba spermiukas pas kiaušinėlį ilgiau keliavo ;) 
Beje, sveikinimai dideliausi ir nuoširdžiausi :wub:  :wub:

Atsakyti