Dormeo pagalve ir vyras man tarnavo
Dormeo pagalve ir vyras man tarnavo
Vyras geriausiai tam tinka
Specialios pagalvės nepirkau. Turėjau iš ankščiau tokiá ilgá pagalvę, tai já ir naudojau Nors gerai būdavo ir tiesiog kaldrá tarp kojú susikišt, tik vyras tada likdavo plikas
O labai smarkiai niežti? Aš papirkau tą bio oil pabandymui, na gal ir nieko, bet anksti dar ką sakyt.
Vis mąstau apie specialias pagalves nėštukėm. Ar turėjot tokias? Kur būna pirkt? Nors man dar anksti, bet iš tikrųjų nei ant pilvo galiu, nei ant šono kažkaip, tik ant nugaros, bet ant jos nepatinka. Dar visai nieko būna paklodę tarp kojų pasidėti, bet vis tiek ne tobuliausias sprendimas
As turejau su pirmu nestumu. Naudojau, bet si karta manau nepirksiu. Nu bus matyt. Miegam mes po atskirom kaldrom, dar nusipirkau dabar silta vilnone, tai ja issiformuot galiu, gal ir uzteks. Planuoju pirkt mazesne zindymui, gl kas kokiu atsiliepimu?
Labas visoms ziuriu visai mirsta SM, gaila.. prisijungiu ir as prie jusu, gal po truputi atsigaus forumas.
Buvu antradieni pas gine, patvirtino nestuma
As tai jei spesiu susitvarkyt siandien leksiu pas gine. Pasisvert reikia
Vis mąstau apie specialias pagalves nėštukėm. Ar turėjot tokias? Kur būna pirkt? Nors man dar anksti, bet iš tikrųjų nei ant pilvo galiu, nei ant šono kažkaip, tik ant nugaros, bet ant jos nepatinka. Dar visai nieko būna paklodę tarp kojų pasidėti, bet vis tiek ne tobuliausias sprendimas
Su dukra turėjau Zappy pagalvę - ir miegojimui liuks būdavo, ir paskui žindymui puikiai pasitarnavo, o kai dukrytė ūgtelėjo, galėdavau ją pusiau gulomis atremti į tą pagalvę Ir vardą turėjo mano pagalvė: Benis Su sūnumi nebepirkau kažkodėl Visai be reikalo
Buvu antradieni pas gine, patvirtino nestuma
Ooooo, kaip faina, sveikinimai!!!
Sveika prisijungus skaičiuk
o kaip jūs vyrus naudojat miegojimui? Atseit užsimetat kojas? aš negaliu miegot kai jis šalia, nes taip karšta būna ir reik man laisvės, tai miegam po atskirom kaldrom. Susikišu ir aš, visur kaip į kokį kokoną, visai nieko bet manau papirksiu kokią pagalvę vis tiek, ačiū už patarimus.
Aj budavo visaip ir uzsimetu ir isispyriu
Dabar kazkoks neramiu koju sindromas man tai kojas turiu kuo nors prispaust kitaip neuzmiegu, tai po jo kojom kisu savo
Na va plius 2 kg per men, tikiuosi neisibegesiu labai taip kas men
Na va plius 2 kg per men, tikiuosi neisibegesiu labai taip kas men
O, jau yra reikalų
Aš su abiem tik nėštumo vidury turėjau šiokį tokį pliusą (+2,5 su dukra ir +2 su sūnumi), bet tai kas iš to, nes paskui jau užtekdavo pažiūrėti į maistą ir paukšt +1 kg! Su dukra stengiausi truputį prisižiūrėti maistą, o ir didžioji nėštumo dalis prabėgo vasarą-rudenį, kai nesinori sunkiai valgyti. Su sūnumi vakarienei valgydavau vaisius su ledais, o ant viršaus kalną plaktos grietinėlės užsidėdavau Su abiem vaikais priaugau +17 kg, nepriklausomai nuo to, ką ir kiek valgiau, pasirodo Tik nors ir priaugau vienodai, su dukra gan anksti mane į šonus išnešė, žiedus turėjau nusiimti, o su sūnumi iki pat galo su žiedais išvaikščiojau, laisvai nusiimdavo ir neatrodžiau tokia stora, tik abiem atvejais pilvas buvo didžiuuuuuuuuuuuulis ir labai anksti išlindo
Su pirmaja ir as maista prisiziurejau, bet plius 21 buvo idomu kaip si karta bus
Su pirmaja ir as maista prisiziurejau, bet plius 21 buvo idomu kaip si karta bus
As ne kaip dauguma - po gimdymo svori atsiaugineju Nestumo metu valgiau viska ir tikrai nemazom porcijom. Tik i pabaiga (vasara) nelabai norejosi valgyti. Arbuzai pagrinde i trasa ejo
O kur Merisier kazin dingusi ko neprisiduoda